2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Emzik kolik bebek için hayat kurtaran bence ben çok çektim 2 yıl bunu doyurup emzik verecem inşallah
Merhaba emzikle Uykuya gecisleri cok rahat oluyor kiz kardesim hic vermedi emzik.bebegi iki yasina girecek memete olur olmadik yapisiyor.ben uyku saatleri gelince emziklerini verip yatagina birakiyorum. yada oturdugum oda da yastik battaniyelerini getiriyorum uykuya geciyolar.ama simdi birakma zamani artik.kucuk bebege verirsem abiler tekrar ister yada bebegi gorunce pisikolojileru sarsilacak bir de emzik vermezsem cok huzursuz oluruz kaygisi ile erteliyorum

Hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Spinalin agrısı mı bahsettigin
Eger öyleyse minoset + sekersiz turk kahvesi + 5 lt su + düz yatış
Yatarken yastık dahi kullanma omiriliğin düz olsun

Emzik kolik bebek için hayat kurtaran bence ben çok çektim 2 yıl bunu doyurup emzik verecem inşallah
Merhaba emzikle Uykuya gecisleri cok rahat oluyor kiz kardesim hic vermedi emzik.bebegi iki yasina girecek memete olur olmadik yapisiyor.ben uyku saatleri gelince emziklerini verip yatagina birakiyorum. yada oturdugum oda da yastik battaniyelerini getiriyorum uykuya geciyolar.ama simdi birakma zamani artik.kucuk bebege verirsem abiler tekrar ister yada bebegi gorunce pisikolojileru sarsilacak bir de emzik vermezsem cok huzursuz oluruz kaygisi ile erteliyorum

doğum yapan arkadaslar kilolar nasil kaç kilo ile gittiniz kac kilo ile eve döndünüz

Ben de merak ediyorum kilo olayını bazılar doğumdan çıktıklarında 4 ile 6 kilo arası vermiş oluyorlar bazıları da 1 veya 2 kilo bebek zaten 3 kg doğuyor bu kilo olayı nasıl oluyor ben de ankamadım

Ben de merak ediyorum kilo olayını bazılar doğumdan çıktıklarında 4 ile 6 kilo arası vermiş oluyorlar bazıları da 1 veya 2 kilo bebek zaten 3 kg doğuyor bu kilo olayı nasıl oluyor ben de ankamadım
artik kendimuzde inşallah göreceğiz canım benim
senin hamilelik nasıl gidiyor varmu agrilar benim iki haftadir adet agrisi gibi vurup geciyor cuma gunude zaten sezeryanla dogum olacak
allah'ım biz bekleyenlerede kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah bebislerimizi

canim ben 10 kilo almistim hamilelikte.sezaryan dogum yaptim eve geldigimde 5 kilo vermistim.20 gunllukkende 5 kiloyu daha vermisim.hamile kaldigim kiloya dondum.
canım benim neguzel olmussun maşallah diyetsiz harikasin az kilo alip biranda gitmiş..
aman canım benim kilolarin gitmis dikkat bebegin icin saglikli beslen sütün olsun yarasin ...
sana bayildim buarada inşallah bende hemen kurtulurum kilodan kiloyu hic sevmiyorum

Çok sağol canım insallah toplam da sadece 13 kilo almıştım eski kiloma gelmeme 3 kilo kaldı
çok idealsin suan harika
ben kendimi merakla bekleyecegim ilk kac gidecek tabiki oncelikle sağlıkla kucagima alayim bebegimi inşallah

Doğum yapalı 13 gün oldu uykusuzluk yorgunluk ne kadar zormuş fırsat bulup burayı bile takip edemiyorum Doğum yapan arkadaşların bebekleri hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütsün sürekli emmek istiyor benim miniço doymuyorda sütüm az olduğu için mama takviyesi yapıyorum mecburen günde 3 kere doğru mu yanlış mı yapıyorum bilemedim sizler ne yapıyorsunuz birde sezeryan sonrası korse öneren var mı hangi korseden alsam hamileyken bu ayrıntıyı atlamışım

iyi geceler canım benim burda bir arkadas bundan tavsiye etti bende bunu aldim bi bak istersen internettende inşallah bende dogum yapinca kullanacagim
rabbim biz bekleyenlere de kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah ..

Hanımlar merhaba .. giremiyorum buraya pek , oğlan feleğimizi şaşırttı. Sürekli meme isteyen bi bebek ve beni çok fazla yoruyor , Allah’tan gaz problemi ve ağlama sorunumuz yok . Ama yine de çok yoruluyorum . Tam 1 aylık olduk ve bu haftasonu 2 görümcem ailesi ve kayınvalidem geliyor 3-4 günlük yatıya annemin evindeyiz zaten eşimle birlikte , cümbür cemaat 10 kişi gelecekler 1-2 gün de değil .. sinirimden çatlıyorum . Bebek evine gidiyorsun kış günü ve her taraf hastalık ... bu kadar mı düşüncesiz olur insan ! Enişteler de geliyor , bi görümcemin 27 yaşında oğlu var o bile geliyor ! Ben zaten uyuyamıyorum Evde ruh gibi geziyorum ve her tlf konuşmasında bahsediyorum ama yok gelecekler illa ki .. o kalabalıkta napıcam beynim yandı ...

Allah yardımcın olsun canım benim bile tuglerim diken diken oldu okuyunca

Evet ikisinin de zorlukları var hayırlısıyla hepimiz atlatırız insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…