Merhaba emzikle Uykuya gecisleri cok rahat oluyor kiz kardesim hic vermedi emzik.bebegi iki yasina girecek memete olur olmadik yapisiyor.ben uyku saatleri gelince emziklerini verip yatagina birakiyorum. yada oturdugum oda da yastik battaniyelerini getiriyorum uykuya geciyolar.ama simdi birakma zamani artik.kucuk bebege verirsem abiler tekrar ister yada bebegi gorunce pisikolojileru sarsilacak bir de emzik vermezsem cok huzursuz oluruz kaygisi ile erteliyorumEmzik kolik bebek için hayat kurtaran bence ben çok çektim 2 yıl bunu doyurup emzik verecem inşallah
Kızlar dün geceden beri sancı çektim en fazla 20 oldu bebeğin kalp atışları bozulduğu için spinal sezaryn oldum ağrılar çok kötü o kadar sancı çektim sonunun sezaryen olmasına o kadar üzüldüm ki çok şükür kızıma kavuştum ama ağrılar için ne önerirsiniz
2800 50 cm doğdu cimcime
Merhaba emzikle Uykuya gecisleri cok rahat oluyor kiz kardesim hic vermedi emzik.bebegi iki yasina girecek memete olur olmadik yapisiyor.ben uyku saatleri gelince emziklerini verip yatagina birakiyorum. yada oturdugum oda da yastik battaniyelerini getiriyorum uykuya geciyolar.ama simdi birakma zamani artik.kucuk bebege verirsem abiler tekrar ister yada bebegi gorunce pisikolojileru sarsilacak bir de emzik vermezsem cok huzursuz oluruz kaygisi ile erteliyorumEmzik kolik bebek için hayat kurtaran bence ben çok çektim 2 yıl bunu doyurup emzik verecem inşallah
doğum yapan arkadaslar kilolar nasil kaç kilo ile gittiniz kac kilo ile eve döndünüz
artik kendimuzde inşallah göreceğiz canım benimBen de merak ediyorum kilo olayını bazılar doğumdan çıktıklarında 4 ile 6 kilo arası vermiş oluyorlar bazıları da 1 veya 2 kilo bebek zaten 3 kg doğuyor bu kilo olayı nasıl oluyor ben de ankamadım
77 ile gittin m 17 gün oldu 67 yimdoğum yapan arkadaslar kilolar nasil kaç kilo ile gittiniz kac kilo ile eve döndünüz
ooo süper maşallah canım benim iyi gitmiş inşallah geri gelmesin giden kilolar harikasin77 ile gittin m 17 gün oldu 67 yim
canim ben 10 kilo almistim hamilelikte.sezaryan dogum yaptim eve geldigimde 5 kilo vermistim.20 gunllukkende 5 kiloyu daha vermisim.hamile kaldigim kiloya dondum.doğum yapan arkadaslar kilolar nasil kaç kilo ile gittiniz kac kilo ile eve döndünüz
Çok sağol canım insallah toplam da sadece 13 kilo almıştım eski kiloma gelmeme 3 kilo kaldıooo süper maşallah canım benim iyi gitmiş inşallah geri gelmesin giden kilolar harikasin
canım benim neguzel olmussun maşallah diyetsiz harikasin az kilo alip biranda gitmiş..canim ben 10 kilo almistim hamilelikte.sezaryan dogum yaptim eve geldigimde 5 kilo vermistim.20 gunllukkende 5 kiloyu daha vermisim.hamile kaldigim kiloya dondum.
çok idealsin suan harikaÇok sağol canım insallah toplam da sadece 13 kilo almıştım eski kiloma gelmeme 3 kilo kaldı
iyi geceler canım benim burda bir arkadas bundan tavsiye etti bende bunu aldim bi bak istersen internettendeDoğum yapalı 13 gün oldu uykusuzluk yorgunluk ne kadar zormuş fırsat bulup burayı bile takip edemiyorum Doğum yapan arkadaşların bebekleri hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütsün sürekli emmek istiyor benim miniço doymuyorda sütüm az olduğu için mama takviyesi yapıyorum mecburen günde 3 kere doğru mu yanlış mı yapıyorum bilemedim sizler ne yapıyorsunuz birde sezeryan sonrası korse öneren var mı hangi korseden alsam hamileyken bu ayrıntıyı atlamışım
Allah yardımcın olsun canım benim bile tuglerim diken diken oldu okuyuncaHanımlar merhaba .. giremiyorum buraya pek , oğlan feleğimizi şaşırttı. Sürekli meme isteyen bi bebek ve beni çok fazla yoruyor , Allah’tan gaz problemi ve ağlama sorunumuz yok . Ama yine de çok yoruluyorum . Tam 1 aylık olduk ve bu haftasonu 2 görümcem ailesi ve kayınvalidem geliyor 3-4 günlük yatıyaannemin evindeyiz zaten eşimle birlikte , cümbür cemaat 10 kişi gelecekler 1-2 gün de değil .. sinirimden çatlıyorum . Bebek evine gidiyorsun kış günü ve her taraf hastalık ... bu kadar mı düşüncesiz olur insan ! Enişteler de geliyor , bi görümcemin 27 yaşında oğlu var o bile geliyor ! Ben zaten uyuyamıyorum Evde ruh gibi geziyorum ve her tlf konuşmasında bahsediyorum ama yok gelecekler illa ki .. o kalabalıkta napıcam beynim yandı ...
Benim kızım da birden bire geldi bu da oyle olacak sanırım ne Nisan ne bsy yokHay Allah sana da çok geçmiş olsun. Gerçekten çok acayip bir durum doğum ne zaman olacağı hiç anlasilmiyor. İnşallah saglikla sihhatle kolayca gelirler.
Evet ikisinin de zorlukları var hayırlısıyla hepimiz atlatırız insallahEvet canım korkmaya haklısın ama iyi ki var sezaryen mecbur olunca insan kurtulayım da ne olursa olsun diyor
Normal doğumda sancı çekiyorsun zmanin nasıl geçtiğini bile anlamadan sonradan çok rahatsın ama sezaryende ağrılar sonradan başlıyor inşallah geçecek hepsi
Haftalık gidiyorum cumartesi benim de doktor oyle dedi ama sanmıyorum dedı aynı zamandaBugun doktora gittim sadece nstde sancim var mi diye bakti doktor ve bi dahakine suyun sancin gelirse gel dedi. Siz son günlerde ne sıklıkta gittiniz ben son haftama girdim korkuyorum artik