- 8 Ocak 2018
- 30
- 52
Hay Allah sana da çok geçmiş olsun. Gerçekten çok acayip bir durum doğum ne zaman olacağı hiç anlasilmiyor. İnşallah saglikla sihhatle kolayca gelirler.Sende benim gibi olmussun benim doktorum da beyin kanaması gecırdı mecbur baska hastaneye basladım ama hala dogmadı benim oglum duş falan alıyorum çömeliyorum hurma yiyorum yok daha niyetli dgl olan sancılar da yok bu ara
Mutlulukla sağlıkla büyüt inşallah canım :)Bende geçen p.tesi doğum yaptım. Bebekle gelen yoğunlukla ara ara okudum ama yazamadım. Suyu oldukça azaldı haftamıda doldurduğum için doktorum hastaneye yatırdı. Suni sancı ile normal doğumu denedik ama bebeğimin her sancı geldğinde kalp atışı düşmeye başladı. Doktor da riske atamayız suyu da az dedi ve spinal sezeryan ile doğum yaptım. Çok şükür 1 haftalık olduk ve ben baya toparladım. İnşallah geride kalanlarda kolay bi doğum yaparlar...
canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun rabbim saglikla huzurla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu
Hayirli olsun canim saglikla buyusun
amin kızlar çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla büyütürüz inşallah bebişlerimiziMutlulukla sağlıkla büyüt inşallah canım :)
Hayırlı olsun canımmm :)amin kızlar çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla büyütürüz inşallah bebişlerimizi
Evet canım korkmaya haklısın ama iyi ki var sezaryen mecbur olunca insan kurtulayım da ne olursa olsun diyorYazamadım canım sana cok gecmıs olsun zor bı durum ama sonucu guzel yapacak bsy yok artık bende her zaman sezeryan dan korkuyorum inan korktuğum kadar da var sanırım güle güle büyüt bebegını hayırlı evlat olsun insallah
Evet canım planlı olacağı için hiç korkma rahat ol sancisiz keyfini çıkar sonradan ağrıları düşünme gecicek inşallah bebislerimiz iyi olsun da her şeyi unutuyoruz sağlıkla büyüsün gelsin seninki inşallahaynen canım benim ev kalabalik
büyük kizim üniversite ogrencisi 40 gün evde olacak sabirsizlikla bekliyor
bu gece dahada hiddetliydi ayak yanmalarim normalde vardi zaten 3 lerden sonra yatiyordum dedigin gibi arttirmistir sadece ..
sabirla cumayi bekliyorumm bebegim iyi olsun sağlıkla alalim kucagimiza inşallah
onceki sezeryanda aglayarak girmistim normal diye gitmistim onlarinda stresi var bende
B Belkibiumut ta aynilarilarini yasadi benim gibi
bu belki daha iyi gecer ama ben kendimi hazirlasam iyi gecer korkularimla gün sayıyorum
bunlari atlayacağız inşallah
Canim her acmadami yagliyorsun ben arada 1 yagliyorum oda yan etki yaparsa diye
Canim bence kisa surede cok sey denemissin bi muddet kullan dene belki yaptigin bisey etki eder gozlemle zrytinyagi en saglijljsi bence biraz dene gozlemle cildi nasil tepki verecek birde annesi sakin ol senjn stresin onada gecer
Simdi emiyo az dik tutuyorum koluma yatirip yerine koyuyorum iki memeyi bazrn aliyo bazen tek emip uyuyo ama saat basi uyanip emmeye alisti bak yine saati geldi
Nee okadar gelen varmi valla esim tepki koydu annesinede soledi aricam soracam milleti toplama eve diye 40 ciksin kim gormek istiosa gorsunkis gunu hasta olsa biz napariz dedi o degil millet sevmeye gelmeye basladi maaile iyiki uyudu kuzum alamadilar yoksa bakiyorumda alicaklar eline gidecekler. Bide akrabalardan biri ben emzirirken demezmi ya verde bi seveyim ben sok.o sevecek diye ben memeyi kesip ona verecekmisim sanki biz millete oyuncak dogurduk
Gozun aydin canim bebis aglamaya basladi kactim brn
Canım dediğin gibi eğer sorun bezdeyse bezi degistir ama sanmıyorum küçücük bebeğe bez neden pişik yapsın ki öncelikle beslemene dikkat et portakal gibi gaz yapıcı şeyler acı ve yağlı yemekler yeme bebeğe günde iki üç çay kaşığı kadar rezene ver kendinde iç altını su ve pamukla temizleAy biz mahvolduk teyzesi ya
Canım yüzünü ıslak bezle sil uyanır hemen bol bol emzir ki toparlasin fazla sutude sağ at dondurucuyaKızlar merhaba, doğum yapanlara hayırlı olsun. Sürekli giremiyorum. Dogum yapanlar bebekler için ayrı bir sayfa actık mı açtıysak linkini atar mısınız? Ben emzirme konusunda sıkıntı yaşıyorum söyle ki dogumdan snra bebek kilo verdi bgun de dr kilosu düşük mama takviyesi dedi ama gögüslerim taş gibi süt sağma makinası sipariş ettim umarım faydasını görürüm. Onun dısında 2-3 saatte bir emsin diyorlar bnm bebeğimi ben uyandırmıyorum o yüzden sıkıntı yaşıyorum burnunu tut ayagını cimcikle yok 2 dk aglıyor sonra uyumaya devam. Onun dısında göbek kordonunda sorun yaşayan var mı ben cok az kan gördüm çok tedirgin oldum.
Gözün aydın canım geçmiş olsun nasılsın şimdi ben bir hafta nasıl gelip geçecek diye düşünüyorum desteksiz kalkıp oturamıyorumBende geçen p.tesi doğum yaptım. Bebekle gelen yoğunlukla ara ara okudum ama yazamadım. Suyu oldukça azaldı haftamıda doldurduğum için doktorum hastaneye yatırdı. Suni sancı ile normal doğumu denedik ama bebeğimin her sancı geldğinde kalp atışı düşmeye başladı. Doktor da riske atamayız suyu da az dedi ve spinal sezeryan ile doğum yaptım. Çok şükür 1 haftalık olduk ve ben baya toparladım. İnşallah geride kalanlarda kolay bi doğum yaparlar...
Hangi dr. a gittiniz acaba ben de o hastahaneyi düşünüyorum daeşim de benim sağlığım için bezmialem dedi hayırlısı Allah'tan
inşallah canım benim inşallah allah razı olsunEvet canım planlı olacağı için hiç korkma rahat ol sancisiz keyfini çıkar sonradan ağrıları düşünme gecicek inşallah bebislerimiz iyi olsun da her şeyi unutuyoruz sağlıkla büyüsün gelsin seninki inşallah
Canım pişik için penaten kullan çok etkiliEvde yığınla bez var prima denedim olmuyor gibi molfix vs bakacağım artık
dikkat etmez miyim yemeklerimin hepsine kimyon koyuyorum gazı olmasın diye sürekli Rezene içiyorum bir yandan çay kahve sıfır tüketim sadece su içiyorum ama çocuğumun totosu çok kötü
Canım düştü şükür akıntı fln yok sadece kanamıs onu da gec farkettim cok küçük bir seydi bi de yıkadıktan sonra ertesi gün tekrar oldu. Doktora gittik bugün k vitamini verdi agızdan ama bilemedim okudugumda kötü seyler yazıyordu nette de. Göğüs için de manuel aldım ilk bir kere sağım yapabildim marka verebiliyor muyum bilmiyorum ama iyi bir markaydı hiç memnun kalmadım şimdi elektrikli sipariş verdim umarım memnun kalırımCanım yüzünü ıslak bezle sil uyanır hemen bol bol emzir ki toparlasin fazla sutude sağ at dondurucuya
Göbek bağı düştü mu düştüyse kan normal ama akıntı şişlik ya da koku varsa doktora götürmek lazım iltihap kapmış olabilir
Evet canım k vitamini veriyorlar gecmezse gümüşle yakiyorlar hemen geçiyorCanım düştü şükür akıntı fln yok sadece kanamıs onu da gec farkettim cok küçük bir seydi bi de yıkadıktan sonra ertesi gün tekrar oldu. Doktora gittik bugün k vitamini verdi agızdan ama bilemedim okudugumda kötü seyler yazıyordu nette de. Göğüs için de manuel aldım ilk bir kere sağım yapabildim marka verebiliyor muyum bilmiyorum ama iyi bir markaydı hiç memnun kalmadım şimdi elektrikli sipariş verdim umarım memnun kalırım
ben doç doktordan randevu buldumHangi dr. a gittiniz acaba ben de o hastahaneyi düşünüyorum da
Doktorum bana da bebek yukarda ama doğumda da iner yukarda olmasının anlamı yok dedi.inmeden çok insan doğuruyor dedi bende 38+1 oldum bugunSon 3 haftadır 46 cm çıkıyor canım. Hiçbir gelişme yok. İstanbulda hizmet hastanesime gidiyorum doktor bugün çatı muaynesi yaptı bebek çok yukarıda dedi ineceğini düşünmüyorum dedi. 38+1 haftalığım