- 7 Temmuz 2017
- 668
- 1.230
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim meleğim de doğdu arkadaslar spinal sezeryan oldm .agrım sızım oldu ilk gün cok oldu hatta ama dayandm kızım için ama 2.günde yürüyebiliyroum çok sükürr bebeğimde iyi cok sükür öyle güzel bi duygu ki kelimelerle izahı yok darısı bekleyen arkadaslarımın başınaaa
Canim tebrik ederm.hayirli evlat olsun insallahKizlarrr dogum yaptim epidural anestezi ile oglumu kucagima aldim 3500 dogdu olcumde de 3500 cikmisti .......dr.tolga ecemis sayesinde muhtesem bir dogum yaptim sukurler olsun darisi bekleyen tum annelerimize ...........desteginiz arkadasliginiz icin hepinize cok tesekkurker benim ve ailem icin cok zorlu ve stresli bir 9 ay oldu sukur hep sukur bin sukur
37. Haftada catida kanalda olan bebek 39. Haftada yukari.cikmis kanaldan cikmisti. Doktor 39+5te carsamba omce suni deneyelim ama inmez bebek sezaryen yapariz dedi. Sali aksam nisanim geldi carsamba aksam kendi sancimla dogum yaptim. Cok ozur dilerim ama doktoruna has... demek istiorumSon 3 haftadır 46 cm çıkıyor canım. Hiçbir gelişme yok. İstanbulda hizmet hastanesime gidiyorum doktor bugün çatı muaynesi yaptı bebek çok yukarıda dedi ineceğini düşünmüyorum dedi. 38+1 haftalığım
benimde haftaya kp ve görümce geliyo. Hadi onları anlarım görümcemin eşi de geliyo bi sen eksiktin. Eniştelerin ne işi var. Seninkiler daha da kalabalıkmış. Anlayışsız insanlara sinir oluyorum.Hanımlar merhaba .. giremiyorum buraya pek , oğlan feleğimizi şaşırttı. Sürekli meme isteyen bi bebek ve beni çok fazla yoruyor , Allah’tan gaz problemi ve ağlama sorunumuz yok . Ama yine de çok yoruluyorum . Tam 1 aylık olduk ve bu haftasonu 2 görümcem ailesi ve kayınvalidem geliyor 3-4 günlük yatıya annemin evindeyiz zaten eşimle birlikte , cümbür cemaat 10 kişi gelecekler 1-2 gün de değil .. sinirimden çatlıyorum . Bebek evine gidiyorsun kış günü ve her taraf hastalık ... bu kadar mı düşüncesiz olur insan ! Enişteler de geliyor , bi görümcemin 27 yaşında oğlu var o bile geliyor ! Ben zaten uyuyamıyorum Evde ruh gibi geziyorum ve her tlf konuşmasında bahsediyorum ama yok gelecekler illa ki .. o kalabalıkta napıcam beynim yandı ...
Hadı bakalım kımınkı once gelecekGünaydın herkese
20 li haftalarda ben 37 de doğururum kesin 38 görmem diyordum anneme.. tık yok ☺
sana kolay gelsin canım benimHanımlar merhaba .. giremiyorum buraya pek , oğlan feleğimizi şaşırttı. Sürekli meme isteyen bi bebek ve beni çok fazla yoruyor , Allah’tan gaz problemi ve ağlama sorunumuz yok . Ama yine de çok yoruluyorum . Tam 1 aylık olduk ve bu haftasonu 2 görümcem ailesi ve kayınvalidem geliyor 3-4 günlük yatıya annemin evindeyiz zaten eşimle birlikte , cümbür cemaat 10 kişi gelecekler 1-2 gün de değil .. sinirimden çatlıyorum . Bebek evine gidiyorsun kış günü ve her taraf hastalık ... bu kadar mı düşüncesiz olur insan ! Enişteler de geliyor , bi görümcemin 27 yaşında oğlu var o bile geliyor ! Ben zaten uyuyamıyorum Evde ruh gibi geziyorum ve her tlf konuşmasında bahsediyorum ama yok gelecekler illa ki .. o kalabalıkta napıcam beynim yandı ...
artik kendimuzde inşallah göreceğiz canım benim
senin hamilelik nasıl gidiyor varmu agrilar benim iki haftadir adet agrisi gibi vurup geciyor cuma gunude zaten sezeryanla dogum olacak
allah'ım biz bekleyenlerede kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah bebislerimizi
Guzel dilekleriniz için cok tesekkurler arkadaslar doktorum sezeryan tarihimi one cekmisti.bizde kendisine cok guvendigimiz icin ok dedik iyi ki oyle yapmisiz cunku oglum dun rahme kakasini yapmis olarak dogdu.ilk geceyi biraz zor atlattik.her gun daha iyi olacagimi dusunuyorum cok guzel bir duygu cekilen tum acilara degiyor....dualarim sizlerle ......
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah yavrunu gözünüz aydın :)Benim meleğim de doğdu arkadaslar spinal sezeryan oldm .agrım sızım oldu ilk gün cok oldu hatta ama dayandm kızım için ama 2.günde yürüyebiliyroum çok sükürr bebeğimde iyi cok sükür öyle güzel bi duygu ki kelimelerle izahı yok darısı bekleyen arkadaslarımın başınaaa
Çok tatlısın canım:))) malesef özel hastanalerin politikası bu sanırım. İstersen bekleyelim dedi düşün taşın dedi. Benim tüp benek sonucu gerçekleşti hamileliğim o yüzden biraz daha fazla tedirginim risk ermeyip sezaryan mı olsam diyorum. Çayı muaynesi de yaptı canım acısı biraz ama çok şiddrtli değildi çatın müsait değil dedi dedi dedi dei:))Canim tebrik ederm.hayirli evlat olsun insallah
37. Haftada catida kanalda olan bebek 39. Haftada yukari.cikmis kanaldan cikmisti. Doktor 39+5te carsamba omce suni deneyelim ama inmez bebek sezaryen yapariz dedi. Sali aksam nisanim geldi carsamba aksam kendi sancimla dogum yaptim. Cok ozur dilerim ama doktoruna has... demek istiorum
Her şeyde bir hayır var sözünün örneği oldu canım bu dediğin. Bundan sonrası için her şey çok güzel olsun inşallahGuzel dilekleriniz için cok tesekkurler arkadaslar doktorum sezeryan tarihimi one cekmisti.bizde kendisine cok guvendigimiz icin ok dedik iyi ki oyle yapmisiz cunku oglum dun rahme kakasini yapmis olarak dogdu.ilk geceyi biraz zor atlattik.her gun daha iyi olacagimi dusunuyorum cok guzel bir duygu cekilen tum acilara degiyor....dualarim sizlerle ......
Bebeğin nasıl canım? Sen nasılsın?Canim tebrik ederm.hayirli evlat olsun insallah
37. Haftada catida kanalda olan bebek 39. Haftada yukari.cikmis kanaldan cikmisti. Doktor 39+5te carsamba omce suni deneyelim ama inmez bebek sezaryen yapariz dedi. Sali aksam nisanim geldi carsamba aksam kendi sancimla dogum yaptim. Cok ozur dilerim ama doktoruna has... demek istiorum
inşallah canım benim inşallah,Sadece gece yatarken bacak ağrıları oluyor dönmekte zorlanıyorum artık regl ağrısı hep oluyor ama kısa sürüyor ben de yarın gün alıcam doğum için hem biran önce doğsun diyorum hem de ne zaman isterse o zaman gelsin diyorum çok az kaldı inşallah kalanlarımız da sağlıkla kavuşuruz bebişlere :)
Benim meleğim de doğdu arkadaslar spinal sezeryan oldm .agrım sızım oldu ilk gün cok oldu hatta ama dayandm kızım için ama 2.günde yürüyebiliyroum çok sükürr bebeğimde iyi cok sükür öyle güzel bi duygu ki kelimelerle izahı yok darısı bekleyen arkadaslarımın başınaaa
Canım süt icin bol bol su iç bana doktorum öyle dedi rezene de içiyorum ben ekmeği makarnayı pilavı hayatımdan daha hamile iken çıkarmıştım zaten zayıfladım ama göbeğim biraz var hala sanırım oda spor ile gidecekcanım benim neguzel olmussun maşallah diyetsiz harikasin az kilo alip biranda gitmiş..
aman canım benim kilolarin gitmis dikkat bebegin icin saglikli beslen sütün olsun yarasin ...
sana bayildim buarada inşallah bende hemen kurtulurum kilodan kiloyu hic sevmiyorum
Gözünüz aydın geçmiş olsun :) darısı bekleyen biz annelere inşallah tsk ederiz duaların icin canımBenim meleğim de doğdu arkadaslar spinal sezeryan oldm .agrım sızım oldu ilk gün cok oldu hatta ama dayandm kızım için ama 2.günde yürüyebiliyroum çok sükürr bebeğimde iyi cok sükür öyle güzel bi duygu ki kelimelerle izahı yok darısı bekleyen arkadaslarımın başınaaa