2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
sana kolay gelsin canım benim
illa geleceklerse ayri ayri gelselerdi ..
rabbim kolaylik versin inşallah
maşallah sübhanallah bebisin kucaginda büyüyorsunuz rabbim sağlıkla buyumesini nasip etsin inşallah

Sadece gece yatarken bacak ağrıları oluyor dönmekte zorlanıyorum artık regl ağrısı hep oluyor ama kısa sürüyor ben de yarın gün alıcam doğum için hem biran önce doğsun diyorum hem de ne zaman isterse o zaman gelsin diyorum çok az kaldı inşallah kalanlarımız da sağlıkla kavuşuruz bebişlere :)

Gözün aydın ilk gece zor oluyormuş ama şükür atlatmışsınn bundan sonra herşey daha kolay olur günler nasıl geçer anlamazsın zaten:)

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah yavrunu gözünüz aydın :)

Çok tatlısın canım:))) malesef özel hastanalerin politikası bu sanırım. İstersen bekleyelim dedi düşün taşın dedi. Benim tüp benek sonucu gerçekleşti hamileliğim o yüzden biraz daha fazla tedirginim risk ermeyip sezaryan mı olsam diyorum. Çayı muaynesi de yaptı canım acısı biraz ama çok şiddrtli değildi çatın müsait değil dedi dedi dedi dei:))

Her şeyde bir hayır var sözünün örneği oldu canım bu dediğin. Bundan sonrası için her şey çok güzel olsun inşallah

Bebeğin nasıl canım? Sen nasılsın?

inşallah canım benim inşallah,
sağlıkla gelsin kucagimiza bebislerimiz..
rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile saglikla nasip etsin inşallah ..
maşallah sana diyim rabbim bir avazda kurtarsin inşallah

Gözün aydınn ay valla ne güzel hergünn yeni bir can sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah en son doğum yapan ben olacağım sanırım bu grupta hayırlısı artık ağrılara şimdiden kendimi motive etmeye çalışıyorum umarım dayanırım da çok ağlayıp günümü mahfetmem

Canım süt icin bol bol su iç bana doktorum öyle dedi rezene de içiyorum ben ekmeği makarnayı pilavı hayatımdan daha hamile iken çıkarmıştım zaten zayıfladım ama göbeğim biraz var hala sanırım oda spor ile gidecek

Gözünüz aydın geçmiş olsun :) darısı bekleyen biz annelere inşallah tsk ederiz duaların icin canım

Canım sezaryen olacaksan en sona kalmazsın ki gününü bekleyip mi sezaryen yapacak doktorun anlamadım normalde aramızda bir gün var çünkü :)

Canim hayırlı olsun:)

Ah csnım seni o kadar iyi anlıyorum ki geçen hafta bende aynısını yaşadım bende Esin’le annemde kalıyorum bu kadar düsüncesizlik olmaz gerçekten uzaktan mı geliyorlar birde benim kiler salonda yattılar cümbür cemaat sabahın besine kadar oturdular şamata yaptılar iki gün ruh gibi gezdim evde Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…