2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Selam kızlar, doktordan geldik, nstde sancı 50nin üzerine çıkmadı. Keyfi yerinde bizim kızın. 3.234 gr olmuş, pelvisin çok müsait normal doğum yapacaksın umarım dedi doktorum ama 40 hafta bittikten sonra bekleme taraftarı değil. Cumartesiye kadar kendiliğinden gelmezse son bir kontrol, sonra 16 Ocakta yatacakmış gibi gel dedi. O güne kadar gelmezse 16 Ocakta önce fitil verecekmiş, o da işe yaramazsa suni sancı. Umarım bunlara gerek kalmaz da kendi sancımla doğurabilirim. :dua:
Al benden de o kadar bugün kontrolüm vardı. Kafasını dayamış ama nts de sanci bile yok dedi. Perşembe bir daha çağırdı çünkü benim adet tarihimi ileri atmıştı doktor bu yüzden bir hafta daha bekleyebilirim en fazla dedi. Yoksa pazartesi yatis ve suni sancı:KK43:

Selam kızlar, doktordan geldik, nstde sancı 50nin üzerine çıkmadı. Keyfi yerinde bizim kızın. 3.234 gr olmuş, pelvisin çok müsait normal doğum yapacaksın umarım dedi doktorum ama 40 hafta bittikten sonra bekleme taraftarı değil. Cumartesiye kadar kendiliğinden gelmezse son bir kontrol, sonra 16 Ocakta yatacakmış gibi gel dedi. O güne kadar gelmezse 16 Ocakta önce fitil verecekmiş, o da işe yaramazsa suni sancı. Umarım bunlara gerek kalmaz da kendi sancımla doğurabilirim. :dua:
Maşallah canım inşallah kendi gelir ya bende bekliyorum bu hafta bakalım gelmezse perşembe gidip yatiracam kendimi :KK70:

Bugün daha rahatım
Pek yan yana gelmemeye çalışıyorum
Bebeğim biraz memeyi tutarken zorlanıyor sabredemiyor basıyor ağlamayı hemen geliyor kayınvalidem oyy canım ne oldu neden ağladın sen diye bende sanki bebek konuşuyor gibi çünkü babaanneciğim ben daha 4 gunluk bebeğim derdimi ancak ağlayarak ifade ettiğim için ağlıyorum diyorum :)
Eşim normalde çok kibar ve ince biridir aslında artık nasıl olduysa bir gaflete düştü herhalde
Sabah herseye inat bütün Moral bozukluklarına rağmen sütüm var çok şükür dedim
Oda valla seni üzmek için birsey demedim ama özür dilerim felan dedi gönlü mu aldı barıştım bende :)
Normal doğumu bilmiyorum ama evet doğumum rahat geçmesine ragMen sezeryan doğum kolay olmuyor yani
Amannn insanlar konuşuyor
Annelik sezeryana normal doğuma bakmaz ki vicdan merhamet işi
Rabbim hepimize hakkıyla yapmayı nasip eylesin
Bizden önce anne planlara da biraz anlayis ve merhamet nasip eylesin
Eylesin ki bize güzel ornek olsunlar
Canom sıkma canını bebeğine odaklan hepsi geçiyor inan :KK43:

Cnm bende şimdi geldim dr.dan 12 ocak belli oldu benimde. Sendede varmi heyecan. Ay bayılcam
hadi hayırlısı
ay cok az kaldi .
artik sabirsizlaniyoruz bizde ,sezeryan stresi de var ustumde onun icin biran once olsun bitsin istiyorum
vee minik mucizemi kucagima almak hiç hayal edemiyorum kuzucugum ..
karnimda tepinip duruyor sigmiyor artik
oda rahatliyacak biz bekleyenlerde ... babasi elini karnima koyunca uslu oluyor acaba onun sicakliginimi aliyor ..
benim kizlar babacı kesin buda babaci olur aninda sakinlesiyor babasinin eliyle ...
rabbim hayırlısı ile sağlığıyla kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah bebislerimizi

Uyku felci giren var mı kızlar 2 dır oluyor bana bir tedavisi var mı ya da bitkisel birşey. Vücudda birşey eksikliğinde olur mu araştırdım bulamadım. Uykusuzluk stresten olurmuş ama çözümü nedir

hadi hayırlısı
ay cok az kaldi .
artik sabirsizlaniyoruz bizde ,sezeryan stresi de var ustumde onun icin biran once olsun bitsin istiyorum
vee minik mucizemi kucagima almak hiç hayal edemiyorum kuzucugum ..
karnimda tepinip duruyor sigmiyor artik
oda rahatliyacak biz bekleyenlerde ... babasi elini karnima koyunca uslu oluyor acaba onun sicakliginimi aliyor ..
benim kizlar babacı kesin buda babaci olur aninda sakinlesiyor babasinin eliyle ...
rabbim hayırlısı ile sağlığıyla kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah bebislerimizi
Amin cnm. Inanki benim adamda elini koyunca duruyo.

Anestezi doktoruyla görüştüğümde sordum cnm. Ben devlet hastanesine gidiyorum. Burda spinali tercih ediyoruz dedi. Neden genel istiyosun
bende devlet ama parali yari özel diyorlar 1200 tl dogum parasi ...
benim aklima hiç gelmedi orda
kist amaliyatı olacagım sol tüp genislemesi var o tüpü alacaklar inşallah sorunsuz gecer dogumum da amaliyatımda duymamak stres yapmamak için genel anestezi istiyorum hayırlısı Allah'tan
rabbim hepimizinde kucagina almayı nasip etsin inşallah

X