- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oo hadi bir avazda kurtarsin allah'ımBenim nstede sanci cikti zaten sancimida hissediyorum doktr kesn 2 gune dogurursun bayagi asagida dedi inmis eli kulaginda gecede sancin sıklasabilir bakalim bekliyorum yatiriyim dedi yok dedim ewde bekle sıklastimi gel dedi hayirlisiyla alayimkucagima
Rabbim hayırlsıını versin canım hadi ins saglıkla kurtulunBenim nstede sanci cikti zaten sancimida hissediyorum doktr kesn 2 gune dogurursun bayagi asagida dedi inmis eli kulaginda gecede sancin sıklasabilir bakalim bekliyorum yatiriyim dedi yok dedim ewde bekle sıklastimi gel dedi hayirlisiyla alayimkucagima
Demet maşallah doğum hikayen pek güzel :) inşallah bizim de olur.
Bebeton kaç kilo Doğdu acaba
Odem sokturucu icin Purinol verdi. Dikislerim icin iki ilac verdi, biri Tirecort, sanirim bahsettigin o doku olusumunu ve iltihabi onleyici krem, digeri de Dermovate krem, dikis izlerini gidermesi icinmis.Canım gözün aydın. Dikişlerin ve ödem sokturucun için ne verdi benim dikişlerde doku oluşumu gibi birşey oldu da :/
İlk dogumunuz muydu?Kızlar dogum yapacak olan arkadaşlar bugun öğrendiğim bir tecrübeyi sizinle paylaşmak istiyorum belki faydam olur 10 gün önce spinal ile Doğum Yaptım dikiş ağırlarım nerdeyse geçti sayılır ama sol kaburga altı ağrım bir türlü geçmiyordu bu arada ben Doğum yaparken aynı normal Doğum gibi karnıma bastırarak çıkardılar bebegi o esnada çok camkm yanmıştı bugun kontrolüm vardı dikişler icin doktora sordum neden bana böyle Doğum yaptırdınız diye benim suyum gelmişti hatırlar sanız hiç sancım yoktu hastane evime yürüyerek 10 dk uzaklıkta ben hastaneye gidene kadar açılmam 7 cm olmuş ve çocuk Doğum kanalına inmiş az kalsın zorunlu normal Doğum yapacak mısım yani demem o ki sancınız falan okursa evde açılma olsun diye beklemeyin ben beklesem evde Doğum yapardım sanırım
Evet canım ilk dogumumİlk dogumunuz muydu?
Genelde duyduklarim hep sonraki dogumlar icin daha kolay acilma oluyor yonundeydi. Masaallah size hizli olmus.Evet canım ilk dogumum
Vallahi csnım bende şaşırdım bugun konusunca yani demek ki bende normal doğurabilirdim demek ki eğer hastalığım olmasa idiGenelde duyduklarim hep sonraki dogumlar icin daha kolay acilma oluyor yonundeydi. Masaallah size hizli olmus.
Amin canim insallh :)oo hadi bir avazda kurtarsin allah'ım
inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun mis kokulunu
Amin canim insallh :)Rabbim hayırlsıını versin canım hadi ins saglıkla kurtulun
Allah hayirli etsin yavrunuzu. Hayirla buyutun insaallah, saglikla afiyetle.Vallahi csnım bende şaşırdım bugun konusunca yani demek ki bende normal doğurabilirdim demek ki eğer hastalığım olmasa idi
İnşallah canım. Yok yanımda refakatçi kalamıyor kimse. Çok şükür çıktık hastaneden. Herşey yolunda. Evet emziriyorum. Bebeğimde 3600 doğdu.
Almanyadayım canım.
İnşallah canım. Çok teşekkür ederim.
Çok sağol canım. Evet biraz sıkıntılı geçti ama bebeğim yanımda ya o bana yetiyor.
İnşalllah canm. Evet herşey yolunda eve geçtik. 3600 doğdu canm.
Al benden de o kadar bugün kontrolüm vardı. Kafasını dayamış ama nts de sanci bile yok dedi. Perşembe bir daha çağırdı çünkü benim adet tarihimi ileri atmıştı doktor bu yüzden bir hafta daha bekleyebilirim en fazla dedi. Yoksa pazartesi yatis ve suni sancı
Maşallah canım inşallah kendi gelir ya bende bekliyorum bu hafta bakalım gelmezse perşembe gidip yatiracam kendimi
Amin çok sağol canım insallah sizlerde öyleAllah hayirli etsin yavrunuzu. Hayirla buyutun insaallah, saglikla afiyetle.
Canım benim de 10 gün oldu hala tam geçmiş değil bugun kontrole gittim doktor normal olduğunu söyledi Eger dikiş yerinde kızarıklık falan yoksa korkmaDoğum yapan kızlara bi sorum olacak bir hafta oldu spinal sezeryan olalı hala ağrılarım var sizde durumlar ne yarın kontrolüm var korkuyorum bişey olduysa diye
Üzerinde bant var şimdilik göremiyorum inşallah yarın doktor açacak bi sorun olmazCanım benim de 10 gün oldu hala tam geçmiş değil bugun kontrole gittim doktor normal olduğunu söyledi Eger dikiş yerinde kızarıklık falan yoksa korkma