- 24 Mart 2017
- 197
- 192
- 23
Cok sagol canim boyle gecicek denmesi o kadar iyi geliyor ki . 2 çocukla sen daha zorlanirsin tabi Allah sabir versin canim. Dengeyi inşallah kurabilirsin ama şimdiden bunu düşündüğüne göre eminim kurarsın. Büyük dislanmadigini anladığında işlerin daha kolaylaşacaktır. Bir bakmışsın ikisi oyun kurmuş sen kahve iciyorsun o arada . Harika değil mi.
Heyecanlıyım canım :) 18 ocak kesin tarih olarak belirlendi önce gelmeye kalkmazsa küçük hanım :) doğum yapan annelerimizin yazılarını dikkatle okuyorum şunun şurasında 12-13 gün sonra benzer süreçleri yaşayacağız malumSağol cnm :) sen nasılsın doğum yaklaştı ıyice :)
Erken doğum riskim vardı zaten canim, 28 haftadan beri risk taşıyordum, çok şükür 36nin bitmesini bekledi kızım, 28. Haftada akciğer gelişim iğnesi olmustum. Doğumdan 1 hafta önce ağdaya gittiğimde ağdayı yapan kadın (1ay önce de gitmistim) genital bölgen şişmiş bence doğum yakın demişti. Bir de son zamanlarda kafası çok aşağıdaydı, resmen hissediyordum. Genital bölgedeki şişlik ve bir gün önce ishal olmam dışında çok ciddi bir belirtim olmadı. Bir de normal doğum yaptığım için sütüm hemen geldi, mucizevi bir şey gerçekten, şimdi ise uykusuz geceler :)Aynen mesela ben nisan geldi diye gitmezdim sanırım :)
Özel dikkat ettiğin yaptığın bir şey var mı son zamanlarda özellikle :)
Aaa en önemlisi ben yoga yaptim 28.haftaya kadar, ıkınma ve ıkınmama nefeslerinin nasıl yapıldığını biliyor olmam normal doğumu epey kolaylastirdi.Aynen mesela ben nisan geldi diye gitmezdim sanırım :)
Özel dikkat ettiğin yaptığın bir şey var mı son zamanlarda özellikle :)
Canimmmmmm çok teşekkür ederim, darısı daha da iyi şekilde sizlerin olsun insallahhh :*gözün aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah ne güzel hersey cok cabuk ve saglikli gelişmiş ve miss kokulunu kucagina almissin ...
rabbim bebeginide senide korusun ailenle musmutlu olun inşallah sağlıkla büyütün
Ay canım nasıl tatlı Allaha hergun şükrediyorum. Uyumaya gittiğimde fotolarına bakıyorum. Çok zor bir süreç ama çokta harika. Emek verdikçe daha bağlanıyorsun. Benim sana tavsiyem görüş uçlarına şimdiden bakım yap nemlendir. Benimki cılk yara oldu resmen kanıyor. Birde yanında mümkünse sana destek biri olması iyi olabilir canım.Heyecanlıyım canım :) 18 ocak kesin tarih olarak belirlendi önce gelmeye kalkmazsa küçük hanım :) doğum yapan annelerimizin yazılarını dikkatle okuyorum şunun şurasında 12-13 gün sonra benzer süreçleri yaşayacağız malumKızın nasıl? dünya tatlısıdır şimdi o yaramaz
Nolcak cnm ya bu uykusuzluk mahvetti bizi. Sabaha kadar zombi gibi geziyorum evde. Yatağa girince ödüm kopkuyo uyuyamiycam diye. Inanki gece olsun istemiyorumaynen bende bugece uyuyamadim
turk filmi izledim oda bitti canım sıkılıyor uykum var ama yatamiyorum maalesef
Harika bir duygudur di miAy canım nasıl tatlı Allaha hergun şükrediyorum. Uyumaya gittiğimde fotolarına bakıyorum. Çok zor bir süreç ama çokta harika. Emek verdikçe daha bağlanıyorsun. Benim sana tavsiyem görüş uçlarına şimdiden bakım yap nemlendir. Benimki cılk yara oldu resmen kanıyor. Birde yanında mümkünse sana destek biri olması iyi olabilir canım.
Canım dualarım seninle. Bir gün önce kavuşmuş olacaksınız ne güzelKızlar bizimki Pazartesi’yi bekleyemedi. Sabah nişan geldi. Yarın sezeryana alınacağım. Dualarınızı bekliyorum
Cnm melegin yeni dünyasina alısana kadar biraz daha sürecek malesef. Eminim bebişin gündüz uyuyor. Sende uyu o uyuynca iş güç deme. Kendin ve bebegin içinArkadaşlar uykusuzluk düşünme yetimi bozdr sanki kendimi mutsuz hissetmeye başlıyorum ilk çocuğunu büyütmüş arkadaşlardan destek bekliyorum bugunler de geçecek uyuyabilecek miyim kesintisiz 3 saat. Şükürler olsun rabbime verdiği harika için onun için 24 saatte uykusuz kalırım. Fakat kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum herkese satasiyorumesim işe gidecekti o uyudu butun gece kv ile baktık. Ama eşimi acaip kıskandım sanki niye uyudu diye resmen sataşmak istedim onu uyandırıp
Dualarım seninle canım sağlıkla al bebişi kucağınaKızlar bizimki Pazartesi’yi bekleyemedi. Sabah nişan geldi. Yarın sezeryana alınacağım. Dualarınızı bekliyorum
Sürekli emzirme hali içinde olduğum için kalkan sutyenle takılıyor bende evde sutyen takmıyorum memeler ortada hep :) aslında kalkanla kullansam daha iyi bence al sende :)Harika bir duygudur di miSenin bir parçan hatta dünyan o artık :)
Annem kalacak canım sanırım lohusalık bitene kadar kalır. Zaten kv görümce falan yok bende. Annem kız kardeşlerim var :) göğüs ucu dedin iyi ki aklıma getirdin canım başlayayım ben de artık sürmeye. Kalkan rahatlatır mı acaba seni denedin mi canım?
Doktorum sıkı sıkı tembihlediği için alıp koyacağım canım valize :) emerken bebeği izlemek çok büyük bir keyif olsa gerek yaralara rağmenSürekli emzirme hali içinde olduğum için kalkan sutyenle takılıyor bende evde sutyen takmıyorum memeler ortada hep :) aslında kalkanla kullansam daha iyi bence al sende :)
Csnım ben Doğduğu ilk gün emzik verdim awentin mememi de alıyor bir sıkıntı yaşamadım çok şükür zorla biraz alır belki canımAllah'a şükür kötü diyemem ama memeyi almioyenidogan anne memesi gibi diye aldim biberonu ama megerse ucu anne memesine benziomus ben az az verio sutu saniodum mememi almadigi icin biberonla vermek zorunda kaldim simdi hiic emmek istemio
Geçecek csnım insallah ben öyle avutuyorum kendimi gece uyumuyor mu hiç bebeğin PekiEvet gözünden uyku akiyor Allah yardımcımız olsun inşallah. Fotoğraflara bakıyorum da yorgan bir yuz.. gündüz neysede gece uykusuzluk çok fena.. Onlar iyi olsun yeterki de bugün emzirdim 7 buçuk gibi yatmaya geldim yorgunluktan ağladım öyle uyumuşum
sAĞLIKLA büyüt cnm bebeğini neden yıkanmasını isttemedinHayırlı Gunler Hanımlar
Sizlere güzel ve rahat doğum hikayemi anlatayım
Bir önce ki gece yazmıştım doktorum gidiyor ve doğumu öne aldığımızı
Gece aldığımız kararla dün sabah girişimizi yaptırdık hastaneye
Ve 11.19 da minik meleğimiz kucağımızdaydı
Spinal anestezi ile doğum yaptım
Çok güzeldi
Meleği mi göstermediler ama sesini duymak bile yetti bana daha sonra ben çıktım
Ama çok rahattı genel anestezi ile olduğum ameliyatlar çok kötüydü bunda öyle ayılma derdi yoktu
Aksamına yürüttüler zaten ve bu sabah çıkış yaptık
Minik oğlum emmeyi pek beceremedi ilk zamanlar ama gece tuttu biraz
Bugün de öyle
Süt az galiba uzun uzun emiyor 1-1.5 saat kadar
Sağolsun sütün hiç yok demeye kayınvalidemde geldi :)
Yaa hemşireler diyorlar ki bebeğin doyuyor ki kaka yapıyor diyorlar
Ben emzirmeyi bitirdiğim an kayınvalidem aç bu çocuk demeye başlıyor
Ama Allahtan biraz rahatsız bizim bulunduğumuz odaya girmiyor ama gördüğü yerde söylüyor :)
Ama eşim ve ben öyle mutluyuz ki kimsenin ne dediği umrumuz da değil :)
Bebeğim son hafta hiç kilo almamış
Zaten ağır bir grip geçirmiştim
3050gram 48 cm olarak doğdu
Bana göre kilo ve boy gayet idealdi ama kayınvalidem hiç bir şey yememişsin çok küçük bir bebek dedi
Bende görümcemjn ve ablamin kizlarini soyledim anne onlarin bebekleri 2.500 kg di diye
Çünkü kayınvalidem sürekli ahh kızımin bebeği ne güzel tombis doğmuştu diyordu :)
Çok şükür ki Benim icin tek önemli şey bebeğim ve benim sağlığım ditabi kızlar doğum esnasında istemediğiniz şeylerde oluyor
Ben bebeği mi yıkatmayi düşünmemiştim ama çok telaşlı olduğu için doğum bunu belirtmeyi unutmuşum bebeğim yıkandi bide hepatit b hastası olduğum için bebeği me aşı yapılmadan onu emzirmem yasaktı bin kez söylememize rağmen asımız saat 4' e doğru yapıldı
Bende emziremediğim için mama takviyesi verildi
Ama hiç birşey benim moralimi bozmadı
Çok güzel bir bebeğim var ve sağlıklı daha ne isterim ki :)
Sağlıkla al kucağına inşallah canımKızlar bizimki Pazartesi’yi bekleyemedi. Sabah nişan geldi. Yarın sezeryana alınacağım. Dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?