- 7 Temmuz 2017
- 668
- 1.230
- 37
Dualarım seninle canım sağlıkla al bebişi kucağınaKızlar bizimki Pazartesi’yi bekleyemedi. Sabah nişan geldi. Yarın sezeryana alınacağım. Dualarınızı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarım seninle canım sağlıkla al bebişi kucağınaKızlar bizimki Pazartesi’yi bekleyemedi. Sabah nişan geldi. Yarın sezeryana alınacağım. Dualarınızı bekliyorum
Sürekli emzirme hali içinde olduğum için kalkan sutyenle takılıyor bende evde sutyen takmıyorum memeler ortada hep :) aslında kalkanla kullansam daha iyi bence al sende :)Harika bir duygudur di mi Senin bir parçan hatta dünyan o artık :)
Annem kalacak canım sanırım lohusalık bitene kadar kalır. Zaten kv görümce falan yok bende. Annem kız kardeşlerim var :) göğüs ucu dedin iyi ki aklıma getirdin canım başlayayım ben de artık sürmeye. Kalkan rahatlatır mı acaba seni denedin mi canım?
Doktorum sıkı sıkı tembihlediği için alıp koyacağım canım valize :) emerken bebeği izlemek çok büyük bir keyif olsa gerek yaralara rağmen Darısı başımıza inşallah yarasız tabii :)Sürekli emzirme hali içinde olduğum için kalkan sutyenle takılıyor bende evde sutyen takmıyorum memeler ortada hep :) aslında kalkanla kullansam daha iyi bence al sende :)
Csnım ben Doğduğu ilk gün emzik verdim awentin mememi de alıyor bir sıkıntı yaşamadım çok şükür zorla biraz alır belki canımAllah'a şükür kötü diyemem ama memeyi almio yenidogan anne memesi gibi diye aldim biberonu ama megerse ucu anne memesine benziomus ben az az verio sutu saniodum mememi almadigi icin biberonla vermek zorunda kaldim simdi hiic emmek istemio
Geçecek csnım insallah ben öyle avutuyorum kendimi gece uyumuyor mu hiç bebeğin PekiEvet gözünden uyku akiyor Allah yardımcımız olsun inşallah. Fotoğraflara bakıyorum da yorgan bir yuz.. gündüz neysede gece uykusuzluk çok fena.. Onlar iyi olsun yeterki de bugün emzirdim 7 buçuk gibi yatmaya geldim yorgunluktan ağladım öyle uyumuşum
sAĞLIKLA büyüt cnm bebeğini neden yıkanmasını isttemedinHayırlı Gunler Hanımlar
Sizlere güzel ve rahat doğum hikayemi anlatayım
Bir önce ki gece yazmıştım doktorum gidiyor ve doğumu öne aldığımızı
Gece aldığımız kararla dün sabah girişimizi yaptırdık hastaneye
Ve 11.19 da minik meleğimiz kucağımızdaydı
Spinal anestezi ile doğum yaptım
Çok güzeldi
Meleği mi göstermediler ama sesini duymak bile yetti bana daha sonra ben çıktım
Ama çok rahattı genel anestezi ile olduğum ameliyatlar çok kötüydü bunda öyle ayılma derdi yoktu
Aksamına yürüttüler zaten ve bu sabah çıkış yaptık
Minik oğlum emmeyi pek beceremedi ilk zamanlar ama gece tuttu biraz
Bugün de öyle
Süt az galiba uzun uzun emiyor 1-1.5 saat kadar
Sağolsun sütün hiç yok demeye kayınvalidemde geldi :)
Yaa hemşireler diyorlar ki bebeğin doyuyor ki kaka yapıyor diyorlar
Ben emzirmeyi bitirdiğim an kayınvalidem aç bu çocuk demeye başlıyor
Ama Allahtan biraz rahatsız bizim bulunduğumuz odaya girmiyor ama gördüğü yerde söylüyor :)
Ama eşim ve ben öyle mutluyuz ki kimsenin ne dediği umrumuz da değil :)
Bebeğim son hafta hiç kilo almamış
Zaten ağır bir grip geçirmiştim
3050gram 48 cm olarak doğdu
Bana göre kilo ve boy gayet idealdi ama kayınvalidem hiç bir şey yememişsin çok küçük bir bebek dedi
Bende görümcemjn ve ablamin kizlarini soyledim anne onlarin bebekleri 2.500 kg di diye
Çünkü kayınvalidem sürekli ahh kızımin bebeği ne güzel tombis doğmuştu diyordu :)
Çok şükür ki Benim icin tek önemli şey bebeğim ve benim sağlığım ditabi kızlar doğum esnasında istemediğiniz şeylerde oluyor
Ben bebeği mi yıkatmayi düşünmemiştim ama çok telaşlı olduğu için doğum bunu belirtmeyi unutmuşum bebeğim yıkandi bide hepatit b hastası olduğum için bebeği me aşı yapılmadan onu emzirmem yasaktı bin kez söylememize rağmen asımız saat 4' e doğru yapıldı
Bende emziremediğim için mama takviyesi verildi
Ama hiç birşey benim moralimi bozmadı
Çok güzel bir bebeğim var ve sağlıklı daha ne isterim ki :)
Sağlıkla al kucağına inşallah canımKızlar bizimki Pazartesi’yi bekleyemedi. Sabah nişan geldi. Yarın sezeryana alınacağım. Dualarınızı bekliyorum
Cnm 12 ile 3 arası birşey oluyor uyumuyor anlamadım hiçGeçecek csnım insallah ben öyle avutuyorum kendimi gece uyumuyor mu hiç bebeğin Peki
Canımm mutlulukla huzurla sağlıkla büyüt oğluşunu :)Kizlar merhaba
Geriye donuk msjlari okuyamadim o yuzden alintilayamiyorum da.
Ve hem hastane telasi hem eve ilk giris ilk bakim telaslari derken uzun sure yazamadim kusurabakmayin.
Ilkonce hepinize ayri ayri tesekkur ederim.
Biz bebisimizle saglikli bir sekilde evdeyiz.
O bana ben ona alisiyorum. Bebis kendi isteklerini belli ederek inanin sizi cok guzel yonlendiriyor minnak seyler olduguna bakmayin
Genel anestezi ile sezaryen oldum.
3 ocakta oldum ve bugun oldukca rahatim.
Sezaryenden korkan arkadaslarim varsa inanin o kadar korkulacak birsey degil.
Sutumuz de yavas yavas artiyor masallah ben ilerde iyice bollasip yetecegine inaniyorum zaten.
Eminim simdiye kadar surpriz yapip gelen bebislerimiz de vardir.
Tum planli plansiz dogum yapmis annelerimizi tebrik ediyorum insallah herkes iyidir.
Dogumu bekleyen arkadaslarin da hepsine en kolayindan dogumlar diliyorum.
Gercekten cok guzel bir duyguymus anne olmak. Allah hepimizin evlatlarini bagislasin hep beraber coook guzel afiyet icerisinde omurlerimiz olsun insallah.
Ben artik pek internete giremiyorum vakit bulup, insallah ilerleyen zamanlarda tekrar daha sik yazisiyor olacagiz zannediyorum ama su aralar tamamen bebege kanalizeyim
Herkesi tekrardan coook cook opuyorum guzel anneler
Allah anali babali büyütmek nasip etsin darısı başımızaKizlar merhaba
Ve hem hastane telasi hem eve ilk giris ilk bakim telaslari derken uzun sure yazamadim kusurabakmayin.
O bana ben ona alisiyorum. Bebis kendi isteklerini belli ederek inanin sizi cok guzel yonlendiriyor minnak seyler olduguna bakmayin
Sutumuz de yavas yavas artiyor masallah ben ilerde iyice bollasip yetecegine inaniyorum zaten.
Tum planli plansiz dogum yapmis annelerimizi tebrik ediyorum insallah herkes iyidir.
Gercekten cok guzel bir duyguymus anne olmak. Allah hepimizin evlatlarini bagislasin hep beraber coook guzel afiyet icerisinde omurlerimiz olsun insallah.
Ben artik pek internete giremiyorum vakit bulup, insallah ilerleyen zamanlarda tekrar daha sik yazisiyor olacagiz zannediyorum ama su aralar tamamen bebege kanalizeyim
gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu canım benim ...Kizlar merhaba
Gözün aydın canım iyi olmanıza çok sevindim allah analı babalı büyütsün canım sağlıkla sıhhat leKizlar merhaba
Canımmm çok teşekkür ederim:) daha güzeli sizin olsun insallahhh güzel haberlerinizi bekliyoruzS Serpilzorlu canımm doğum hikayen çok güzel. Sağlıkla ve huzurla büyüt inşallah bebeğini. Allah analı babalı büyütsün
Seninde kontrolun vardi dimi cuma gunu nasil gecti normal dogum bekliyosun dimi sende agri sanci varmi ?Takvime göre 13 ama benim hissettiğim