Benimde öyle. Hamilelikten önce düzenli tuvalete çıkardım. Hamileliğimde 3 4 günde bir çıkmaya basladim ama bu ara normale döndü her şey her gün düzenli.Kızlar benimde bağırsaklarım çok çalışmaya başladı söylemesi ayıp ne yesem tuvalete çıkıyorum sizde de var mı böyle bir durum
Gozun aydin saglikla buyusun bebegin canim :)Merhaba hanımlar. Ben dün 09.25 te meleğime kavuştum. Ilkine göre daha zor bir sezaryendi öğlene kadar ağrım da oldu ama geçti hepsi. Şimdi kendim yataktan kalkıp yürüyebiliyorum bebeğimi alabiliyorum.
Simdi geldim hastaneden 3.5 olmus kg su nst de sancim falan cikmadi normal dogum dusundugum icin bekleyecegiz dedi rahim agzi falan kapaliymis suyum falan yeterliymis 41. Haftayi bulabilir dedi cati muaynesi falan yapmadi benden haberler bunlar cnm kgsu icin de normal dedi cok fazla ilerde degil artik dedi benimki de dengelendi son kontrollerdeEvet canım ama artık önde değil cok enteresan son zamanlarda dengelendi ama en son 3200 işte bi 5 gün önce falan bakalım yarın nolcak senin nasıl suanda?
O yüzden sezeryan csnım emme konusunda ne dedi doktorun konuştun mu PekiEvet canım ben de bebeği riske atamadım Allah korusun normal doğumda nöbet geçirsem de bebeğe bişey olsa onun vebalini Nasıl öderim ben
Haftamiz ayni ne güzel. Dön dön dön yatamadim yine37 haftalik canim özellikle bu gece ne olduysa sanki çıkıp firlayacak karnimdan her yerden vuruyor. Kaburgamin altina giriyor. Ama göbek deliğinin orasi ince ya orayi sipsivri yapiyo elliyorum hemen kaciyor
Tövbe de
Haftamiz ayni ne güzel. Dön dön37 haftalik canim özellikle bu gece ne olduysa sanki çıkıp firlayacak karnimdan her yerden vuruyor. Kaburgamin altina giriyor. Ama göbek deliğinin orasi ince ya orayi sipsivri yapiyo elliyorum hemen kaciyor
Sorun yok emzirebilirsin dediO yüzden sezeryan csnım emme konusunda ne dedi doktorun konuştun mu Peki
Anladım canım haklısın sezaryen olunca daha zor olur muhtemelen o zaman 3 saatte 1 muhakkak mama yedir. Uyursa uyandır emzirebildiğin kadarda emzir yinede. Sarılık olmaması için.Sezeryan doğum yaptim agrilarim oluyo o kadar uzun sure mucadele edemiyorum ne yazikkisarilik olmamasi için mama takviyesi onerdiler hastanemizden bi hafta o süre içinde ins bende kendimi toparlarim meme savasimiz o zaman tam baslar galiba
ilk defa duydum hastane uygulamaları farklı galibaEvet canım takılıyor
Yok canım rahimde kısalma yokmuş ona baktı.Bebegin başı tam dayanmamış suni sanci ise yaramaz dediRahim ağzı incelme var yok bişey demediler mı?
Suni sancı vermek istemedi mı once