2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar benimde bağırsaklarım çok çalışmaya başladı söylemesi ayıp ne yesem tuvalete çıkıyorum sizde de var mı böyle bir durum

Son zamanlar da uyumak mümkün olmuor yarın bizimde kontrolümüz var bakalım ne dicek doktorumuz .
Yarin benimde kontrolum var bakalim bize de ne diyecek benim dr sezeryandan yana ama ins cocuk artik kendi gelmeye niyetlenmis falan der , seninle gunlerimiz ayni ilk baslardada kilolari da ayni gibiydi sanirim haftasina gore onde gidiyordu dimi senin de yanlis hatirlamiyorsam ?

Tatlım en yakın örneğin benim bende epilepsi olduğum için sezeryan ile Doğum yaptım sen ve Bebiş iyi olunda gerisi geçer hiç takma kafana
Evet canım ben de bebeği riske atamadım Allah korusun normal doğumda nöbet geçirsem de bebeğe bişey olsa onun vebalini Nasıl öderim ben

Evet canım ama artık önde değil cok enteresan son zamanlarda dengelendi ama en son 3200 işte bi 5 gün önce falan bakalım yarın nolcak senin nasıl suanda?

Ya maşallah sübhanallah ne mutlu sana valla kendim yapmış gibi sevindim saglikli mutlu bir bebek olsun kac kilo dogdu annesi darısı bizim başımıza

Canım üzülme herşeyin hayırlısı olmayınca olmuyor nasip işi ben 40+2 oldum olacakmı bilmiyorum bekliyorum ve korkuyorum tekrar sezeryandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…