- 30 Haziran 2017
- 247
- 159
Bende yok ama bu aralar olmasi normalmiş. Bugun okudum bagırsaklara baskidan dolayoKızlar benimde bağırsaklarım çok çalışmaya başladı söylemesi ayıp ne yesem tuvalete çıkıyorum sizde de var mı böyle bir durum
Yarin benimde kontrolum var bakalim bize de ne diyecek benim dr sezeryandan yana ama ins cocuk artik kendi gelmeye niyetlenmis falan der , seninle gunlerimiz ayni ilk baslardada kilolari da ayni gibiydi sanirim haftasina gore onde gidiyordu dimi senin de yanlis hatirlamiyorsam ?Son zamanlar da uyumak mümkün olmuor yarın bizimde kontrolümüz var bakalım ne dicek doktorumuz .
Sende kendi kendine moral olCanım benim yaaa çok teşekkür ederim şu an moralim öyle bozuk ki mesajını okuyunca cidden çok Mutlu oldum moral oldu bana.
Kaç haftaliksin cnm
evet canım bu pazartesi İnşalah güzel Bi ameliyat geçiririm de edindiğim tecrübeleri elbet paylaşırımAy inanmiyorum bu pazartesimi. Benden önce olcan yani. Çok sevindim aslinda tecrübenden yararlanirim inş.
Evet canım ben de bebeği riske atamadım Allah korusun normal doğumda nöbet geçirsem de bebeğe bişey olsa onun vebalini Nasıl öderim benTatlım en yakın örneğin benim bende epilepsi olduğum için sezeryan ile Doğum yaptım sen ve Bebiş iyi olunda gerisi geçer hiç takma kafana
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olur sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırızSende kendi kendine moral olpozitif dusun hicbisey kolay degil sonucta hayirlisi de tevekkul et.. duamdasin..
Ins. Hayırlısıyla Allah melegine kavuştursun.. Sendede uyku yok sanırımevet canım bu pazartesi İnşalah güzel Bi ameliyat geçiririm de edindiğim tecrübeleri elbet paylaşırım
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz. Nerdeeeee saat kaç oldu bende uykudan eser yok tabi bebekte uyumuyor. Sende de uyku yok sanırım :)Ins. Hayırlısıyla Allah melegine kavuştursun.. Sendede uyku yok sanırım
İyi geceler:) yalnız değilsinIyi geceler benim gibi uyuyamayanlar :)
Evet canım ama artık önde değil cok enteresan son zamanlarda dengelendi ama en son 3200 işte bi 5 gün önce falan bakalım yarın nolcak senin nasıl suanda?Yarin benimde kontrolum var bakalim bize de ne diyecek benim dr sezeryandan yana ama ins cocuk artik kendi gelmeye niyetlenmis falan der , seninle gunlerimiz ayni ilk baslardada kilolari da ayni gibiydi sanirim haftasina gore onde gidiyordu dimi senin de yanlis hatirlamiyorsam ?
Merhaba herkese :) Doğum yapan başka anneler olmuş gözünüz aydın olsun tüm konuşmaları okuyamasam da ara ara okudum :)
Biz gayet iyiyiz normal doğum yaptım ben yazmıştım zaten , 3 tane dikişim var. Alışmaya çalışıyorum ama dikişlerime :)
Yarın bebişi hastaneye kontrole götüreceğiz.
Doktorunuza olan güven o kadar önemliki hanı soruyorduk ya doğum esnasında nedir esas şey önemli olan vs diye kesinlikle doktorunuz..
Ben normal doğum yaptığım için Ebe Ablamızda çok mühimdi , kadının elini ayağını öpsem yeridir :) Suyum evde patladığı için bebek kuruya kaldı, yani doğum kanalından geçmesine yardımcı olacak olan amnio sıvısı komple boşalmıştı ve ben uzun süren ( 6,5 saat ) sancılarım sonunda kızıma kavuştum . Bu süreçte normal doğum olmasının en büyük etkisi doktorum ve ebeydi.
Sen acı eşiğinin ne kadar yüksek olduğunun farkında değilsisn yapacaksın diye diye doğurttular tabiri caizse
He bir de doğumumda kendi annemde yanımdaydı :) Kadının elinin şişi yeni yeni iniyor desem yeridir. Eşim ve ablam açılmam 6 cm olana kadar benımleydi keza eşiminde elleri bir ayrı morardı sancılarımız sağolsun ..
Sonuç olarak sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde evimizin 02.01 den sonraki meleğiyle birlikte yaşantımıza yeni ve eşsiz bir tat katmış olduk.. Allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah.
Tüm dualarım sizlerle tüm annelerimizle, hepimiz sağlıkla mutlulukla sıhhatle güzel haberlerle muhabbet edelim hep :)
Canım seni alnından öpmek istiyorum normal Doğum yaptığın icin bu arada hayırlı Uğurlu olsun ben sezeryan ile Doğum yaptım 6. Günüm bugun daha hala tam düzelemrdim birinin yardımı olmadan yatıp kalkamıyorum en kötüsü ise de daha çocuğumun Altını bile açamadım ağrıdan annem sağolsun basımdan eksik etmesin allah keşke benim de normal yapabilme şansım olaydı denerdim en azından tabi önemli olan sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldık şükür ama insan üzülüyor. Böyle olunca da
Göznaydın canım rabbim analı babalı büüyütsünMerhaba hanımlar. Ben dün 09.25 te meleğime kavuştum. Ilkine göre daha zor bir sezaryendi öğlene kadar ağrım da oldu ama geçti hepsi. Şimdi kendim yataktan kalkıp yürüyebiliyorum bebeğimi alabiliyorum.
Merhaba hanımlar. Ben dün 09.25 te meleğime kavuştum. Ilkine göre daha zor bir sezaryendi öğlene kadar ağrım da oldu ama geçti hepsi. Şimdi kendim yataktan kalkıp yürüyebiliyorum bebeğimi alabiliyorum.