Maşallah canım böyle hikayeler moral veriyor ama ben sezaryene doğru gidiyorumkızlar doğum yaptım 2 ocaklı olduk bizde.normal doğum yaptım sabah 6,5 tan oglen 12.20 ye kadar kendi sancimla oldu doğumum suyumun gelmesiyle geldik hastane ye, sadece 2 tane dikisimiz var emiyoryzda. Allah hepinize sağlıklı sihhatli dogmlar nasip etsin insallah
Hayirli olsun canim saglikla buyusun :)Ben de 2 ocak annesi oldum :)
Sezeryan ile aldım kucağıma bebeğimi
Çok şükür bin şükür
Rabbim herkese nasip etsin vaktiyle
Genelde kalkınca çok ağrı oluyor deniyor cnm sen de nasılCanım benim ilk doğum daha önce epidural ya da başka birşey denemedim hangisi daha rahat bilmiyorum ama genel anestezide sen uyuyorsun uyanıyorsun olay bitmiş. Ben zor bir yanını yaşamadım. Sadece dikisler oturup kalkarken zorluyor biraz o kadar. Ama ben çocuğa da baktım yürüyüşte yaptım en az 60 kez otur kalkta yaptım zaten istesende yatamıyorsun :)
Hayirli olsun canim :)kızlar doğum yaptım 2 ocaklı olduk bizde.normal doğum yaptım sabah 6,5 tan oglen 12.20 ye kadar kendi sancimla oldu doğumum suyumun gelmesiyle geldik hastane ye, sadece 2 tane dikisimiz var emiyoryzda. Allah hepinize sağlıklı sihhatli dogmlar nasip etsin insallah
Oyy hayırlı olsun mıs kokulun seninki once gelmiş bakkızlar doğum yaptım 2 ocaklı olduk bizde.normal doğum yaptım sabah 6,5 tan oglen 12.20 ye kadar kendi sancimla oldu doğumum suyumun gelmesiyle geldik hastane ye, sadece 2 tane dikisimiz var emiyoryzda. Allah hepinize sağlıklı sihhatli dogmlar nasip etsin insallah
Oyy hayırlı olsun mıs kokulun seninki once gelmiş bak
canım benim melodi yi etiketlersen o ekler seniBeni unutmussunuz 28 aralık benimde
benim aklima hiç gelmedi onceden biliyordum eklem romatizmasi kalbe vuruyordu kapakta sorun vardi kontrole hic gitmedimcanım kalbinde sorun olduğunu önceden mi biliyordun sezaryen olunca kontrol mü ettiler
Teşekkür ederiz:)Hayirli olsun canim saglikla buyusun :)
maşallah sübhanallah bebisin kucagindakızlar doğum yaptım 2 ocaklı olduk bizde.normal doğum yaptım sabah 6,5 tan oglen 12.20 ye kadar kendi sancimla oldu doğumum suyumun gelmesiyle geldik hastane ye, sadece 2 tane dikisimiz var emiyoryzda. Allah hepinize sağlıklı sihhatli dogmlar nasip etsin insallah
Aynen benimki de 3 hafta dedi gercı hen hamıellıgı seviyorum sorun yok da Insallah oglak burcu olsun diye dua ediyorumGünlerimiz aynı bana da doktor daha gelme belirtisi yok dedi hatta 20 günün var diye ekledi :)
Aynen benimki de 3 hafta dedi gercı hen hamıellıgı seviyorum sorun yok da Insallah oglak burcu olsun diye dua ediyorum
Cok sagol canim inan heyecanli olacagimi tahmin ediyordum ama bu gece yasadigim duygular karman corman. Sirali sirali vakitlerinde saglikla gelsin insallah hepimizin bebekleriAllah yardimcin olsun cnm dearisida bize...
Canim coook tesekkur ederim Allah hepimizin bebislerini korusun saglikla kucagimiza alalim insallahyarin sezeryana girecek arkadaslar rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasıp etsin inşallah
güzel haberlerinizi bekliyoruz ..
duamda kalbimde sizinle inşallah sorunsuz gecer rabbim sizide bebislerinizide korusun inşallah
Ay cnm ne heycan vardir sende. Bende istiyorum...12 ocak benim ins.
Haftasina gore onde giden bir bebek oldugu icin, ona gore birinde onden birinde sonradan sanci cekiliyo senin neden ?Tabiki paylaşırım:) doktorun neden sezaryen öneriyor ki