benim aklima hiç gelmedi onceden biliyordum eklem romatizmasi kalbe vuruyordu kapakta sorun vardi kontrole hic gitmedim
kalp ritim bozukluğu hamilelikte gelisti
kalp ilacina basladim doğum dan hemen sonra sorun yasaya bilirmisim onun için kardiyoloji yoğun bakimi olan hastaneye yonlendirdiler
inşallah sorunsuz gecer dogumum kucagima alirim bebişimi
inşallah tüm bekleyenler sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza inşallah
kızlar doğum yaptım 2 ocaklı olduk bizde.normal doğum yaptım sabah 6,5 tan oglen 12.20 ye kadar kendi sancimla oldu doğumum suyumun gelmesiyle geldik hastane ye, sadece 2 tane dikisimiz var emiyoryzda. Allah hepinize sağlıklı sihhatli dogmlar nasip etsin insallah
Cok sagol canim inan heyecanli olacagimi tahmin ediyordum ama bu gece yasadigim duygular karman corman. Sirali sirali vakitlerinde saglikla gelsin insallah hepimizin bebekleri
TurgutailesiKirmizibalik88
canım gözünüz aydın allah analı babalı sağlıcakla büyütsün darısı bekleyenlerin başına yarin sezeryan olacak arkadaşlarımıza allah kolaylık versin
Valla yogunluktan heyecanlanicak zaman bulamadim daha simdi uzanabildim yataga ve asiri yorgunum tek istedigim guzel bi uyku cekmek yarin dogum yapicak arkadaslarada basarilar diliyorum ))
Benim de Bebek önden gidiyor iri Bi Bebek Bi de epilepsi hastasıyım. Sezaryen mi normal mi olacağı Perşembe günü netleşecek bekliyorum bakalım ne diyecek
korkulcak hic bişey yok dün sabah oldum ben genel anesteziyle bi yarım saat icinde bulantı oldu sonra gecti.ilk hamileligmde de geneldi onda hic bulantı olmadı.agrı kesici igne yapıyolar o yüzden agrında olmuyo fazla 4 5saat sonra yürüttüler zaten rahatlıyosun sonra.
Kızlar heyecan dorukta.
Bugün sezeryan olacaklar ve benim gibi suni sancı verilcek arkadaşlara tüm dualarım. RABBİM hepimizin yar ve yardımcısı olsun. İnşallah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Benim saat 12de hastanede olmam gerekiyo. Bakalım saat kaçta sancı verilmeye başlicak ve bebeğim saat kaçta gelecek. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Ben bide hazirlandim bugun için ertelenincede bi degisik oluyo insan ins yarina bise olmazsa dogurucam Bu seferde evham basladi bebek hareket ediomu diye ikide karnımı dinliyorum yavasladi sanki iyice
Günaydın anneler :) Bugün evimize geçeceğiz o zaman yazacağım Înşallah sizlere uzunca . Tüm güzel dilekleriniz için Allah razı olsun. Sadece ilk olarak şunu söyleyebilirim , ebe demek herşey demekmiş gerçekten 6 saat boyunca bütün hastane beni dinledi ve ebe az sesin çıkıyor hadi diye diye sarılarak ellerimi tutarak sırtımı ovalayarak inanılmaz destek verdi , tabi kendi Annemi de söylemeliyim annem doğumda yanımdaydi, nefes al ve dua et kelimeleri hep aklımda kalacak.. uzunca yazacağım daha :) şimdilik herkese çok ama çok teşekkürler Kirmizibalik88
kuzum gözün aydın seninde :)
Kızlar biz hastaneye geldik, yatışım yapıldı damar yolu açıldı, nst ye bağladılar şimdi doktoru bekliyoruz.
Hepimize kolay rahat sağlıklı doğumlar diliyorum :)