2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben kismetse yarin sezeryan ile dogum yapicam acikcasi normal dogum beni daha cok korkutuyodu en son sezeryanda karar kildik doktorunun daha önce yapmis oldugu sezeryan dogumlari biliyosan ve bıçağina guveniyosan sorun yasamazsin arkadasin dedigi gibi birinde basta cekiosun digerinde sonra insallah kimsecikker sorun yasamadan yapar doğumları
Ay cnm ne heycan vardir sende. Bende istiyorum...12 ocak benim ins.

amin canım yaa oyy desene evde heyecan maksimumda sizde
bizde sanki ne bilim beyim benden daha lohusa gibin:mad::mad::mad: gülimmi aglimmi bilemiyorum sonra aman keyfime bakim diyorum (agrılarla kolay olmuyor keyif kısmı ama olsun bea )
bebegin gogsunde miss kokusunu cek icine keyifini tadini cikar bugunler birdaha gelmeyecek canım benim..
stresden uzak ol ailen ve sevdiklerinle mutlu musmutlu olun inşallah..

Herkese merhaba,kalbimde bir sıkıntıdan dolayı normal doğum yapamıycam ama sezeryan konusunda da ben epidural istiyorum eşim de epidural biraz sıkıntılı olduğunu söylüyor genel anestezi olarak doğumda yapabiliriz doktorumla daha henuz bu konuda konuşamadık deneyimli annelerden genel anestezi alarak doğum yapanlar zorlukları nelerdir? Daha once hiç ameliyat vs geçirmedim canlar
Canım benim ilk doğum daha önce epidural ya da başka birşey denemedim hangisi daha rahat bilmiyorum ama genel anestezide sen uyuyorsun uyanıyorsun olay bitmiş. Ben zor bir yanını yaşamadım. Sadece dikisler oturup kalkarken zorluyor biraz o kadar. Ama ben çocuğa da baktım yürüyüşte yaptım en az 60 kez otur kalkta yaptım zaten istesende yatamıyorsun :)

Canım benim ilk doğum daha önce epidural ya da başka birşey denemedim hangisi daha rahat bilmiyorum ama genel anestezide sen uyuyorsun uyanıyorsun olay bitmiş. Ben zor bir yanını yaşamadım. Sadece dikisler oturup kalkarken zorluyor biraz o kadar. Ama ben çocuğa da baktım yürüyüşte yaptım en az 60 kez otur kalkta yaptım zaten istesende yatamıyorsun :)
Yazın inanılmaz moral oluyor valla canım sezaryen olacaklara :) çıktınız mı hastaneden?

@Hayrosgiller -15.11.2017- :emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
2- @TurkuazM -02.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
3- @deryali08 -06.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
4- @yanne -07.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
5- @pamukprenses60 -08.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
6- D dortyapraklipapatya -08.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
7- @nev_ra -11.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
8- @chiLL-13.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
9- @pamukkksekerrr -15.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
10- @Serpilzorlu-16.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
11- @Esseyel -18.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
12- @Bebegimgelsin -19.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
13- @2306 -20.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
14- @bshk1993 -20.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
15- @denizxx -20.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
16-@asya ali -22.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
17- @speedy-gonzales -24.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
18- @minnak123456789minnak -24.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
19- @llylzll -25.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
20- @_WhitePearl_ -25.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
21- @Zorbuisler -27.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
22- @gogo7_ -28.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
23- @Alaraa53 -29.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
24- @Kimmik -30.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
25- F ferayegul -31.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
26- @Aybkee -31.12.2017:emir_bebek::anne::nazar:

maşallah ocak annelerine aralikta pıtır pıtır dogurdu ..
darisi biz ocak annelerin basina inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza..
liste cok guzel görünüyor inşallah bizlerde bu listeye gireceğiz hayırlısı ile saglikla gelsinler inşallah ..
Beni unutmussunuz 28 aralık benimde

gozun aydin darisi basimiza. insallah tez zaman da bolca da sutun olur emzirirsin:) birsey merak ediyorum dr beebgin kilosunu son muayene de tahmin etmis miydi yani sezeryan yapmanda ki sebep bebegin kilosu muydu? bgn bana muayende (+,-) 400 gr oynar dedi bana biraz fazla geldi..
Yok ben zaten 38+4 olmuştum yılbaşında kendi gelirse diye korkuyordum. Son kontrolde doğumdan 5 öncesi 3650 çıkmıştı. Ama cihazlar da hep okadar ihtimal var benim doktorumda arti eksi 300 olabilir dedi

Sağlıkla büyüt cnm bebeğini..
1- ayva çekirdeklerini az suya ıslayıp o jeli sürmenin iyi geldiğini duydum..
2-kardeşim kendi sütünü sürüp diğer emzirmeye kadar streçle kapatıyordu
3- nette biri karbonatlı zeytinyağlı su ile sildiğini ve hiç sorun yaşamadığını yazmıştı..
Cok sagol canim hepsini yapıyorum valla yaa üstüne lansinoh da sürüyorum ama toparlicak kadar zamanı olmuyor yazık onların tekrar emme vakti geliyor geçicek işallah yaa o sağlıklı olsn emsinde bende dayancam ısalalh

Kızlar bişey dha aklıma takılıyo 38+6 yım ama bpd değeri 36+2 de kaldı bikaç haftadır bu şekilde, diğer değerler de bi hfta 10 gün flan geri çıkıo ama bpd değişmiyo gün gectikçe.. benzer durumu yaşayanlar var mı? Kafa büyüklüğü ise sıkıntı değil ama beyinsel gelişim mi acaba bu bpd değeri

benimde kalbimde sorun var surekli gittigim hastane burda dogum yapamazsin raporu verdi kardioloji yogun bakimi olan hastanelere yonlendirdi yuzde 90 birsey olmaz ama yuzde 10 riske atamayiz dedi ...
bende degigistirdim hastanemi benim zaten sezeryandi yine öyle olacak spinal olmuştum sorun yasamadim esin rahat olsun birde bebegini hemen gostermeleri çok guzel oluyor güç veriyor
ama en iyi karari doktorun verir sonucta kalbinde sorun varmis benim gibi
canım kalbinde sorun olduğunu önceden mi biliyordun sezaryen olunca kontrol mü ettiler

Kızlar bişey dha aklıma takılıyo 38+6 yım ama bpd değeri 36+2 de kaldı bikaç haftadır bu şekilde, diğer değerler de bi hfta 10 gün flan geri çıkıo ama bpd değişmiyo gün gectikçe.. benzer durumu yaşayanlar var mı? Kafa büyüklüğü ise sıkıntı değil ama beyinsel gelişim mi acaba bu bpd değeri

Kafa büyüklüğü normal doğuma skinti olur mu diye olcuyorlar genelde

Kızlar bizde pazartesi ye gün alacağız ama acayip heyecanlıyım
Normalde spinal olacağım ama diyorum acaba korkar miyim yada çok mu heyecanlanirım ama minik meleği mi öyle görmek istiyorum ki anlatamam
Bide doğum yaklaştıkça kafamda deli sorular acaba doktorum kötü mü iyi mi bir sürü belirsizlik
Aslında bulunduğum şehirde ki en iyi doktorlardan biri hatta sezeryan konusunda daha iyi
Çünkü normal doğum gibi diğer gün rahatlıkla yaşamını sürdürebiliyormusşun ama korkular korkular
Keşke bende doktorumdan bu kadar emin olabilsem.. cnm senin gününe var gibi daha bu ilk değil sanırım ondan mı erken gün alıyorsun?

Cok sagol canim hepsini yapıyorum valla yaa üstüne lansinoh da sürüyorum ama toparlicak kadar zamanı olmuyor yazık onların tekrar emme vakti geliyor geçicek işallah yaa o sağlıklı olsn emsinde bende dayancam ısalalh
Canım süt kaymağı sürmeyi de deneyebilirsin çok etkili Bi yöntem olduğunu biliyorum

Ben 38-6 iken kafasının 36-2 olması neden normal
Bu ölçümlerde genetik faktörler de etkili. Benim bebeğimin kafası haftasından önde çıkıyor hatta normal doğum olsa seni zorlardı dedi doktorum(Farklı sağlık sebeplerinden sezaryen olacak)
Ama benim kafam da büyük çocukluk fotoğraflarımda dazlak koca kafalı bir bebekmişim. Sizde de öyle bir durum vardır. Endişe etme bir sorun olsa zaten doktorun seni uyarırdı.

X