2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar kontrolden geldim, nstde sancı yok, açılmam da yok henüz. Çatıya da baktı doktor, normal doğum için müsait deneyebiliriz dedi. Bu arada hiç korkacak bişey yokmuş, hissetmedim bile, siz rahat olursanız doktor da rahat bakabiliyor ve hemen oldu bitti zaten. Sadece idrarda bir değerin sonucunu bekliyoruz protein/kreatinin oranı. Eğer 300 üzeri çıkarsa yatırmam gerekir ve o zaman gününü beklemeyebiliriz dedi. Tansiyonum düşük, aslında herşey normal ama inşallah bu değer de normal çıkar :dua:
normal cıkar İnsaAllah canım ve hersey guzel olsun gönlünce canım

kızlar doğum yaptım 2 ocaklı olduk bizde.normal doğum yaptım sabah 6,5 tan oglen 12.20 ye kadar kendi sancimla oldu doğumum suyumun gelmesiyle geldik hastane ye, sadece 2 tane dikisimiz var emiyoryzda. Allah hepinize sağlıklı sihhatli dogmlar nasip etsin insallah
gözünaydın canım ne guzel Allah analı babalı buyutsun saglıkla

29 bebisimiz aralikta gelmiş
HOSGELDINIZ iyiki geldiniz .....

yeni yil bebislerimizi anneler kucaklarina almaya basladi maşallah sübhanallah .....

inşallah biz bekleyenlerde bebislerimizi kucagimiza saglikla alsak kucaklasak ...

allah'ım guzel allah'ım tumm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin tüm isteyenlere takrar tekrar nasip etsin âmin inşallah........

29 bebisimiz aralikta gelmiş
HOSGELDINIZ iyiki geldiniz .....

yeni yil bebislerimizi anneler kucaklarina almaya basladi maşallah sübhanallah .....

inşallah biz bekleyenlerde bebislerimizi kucagimiza saglikla alsak kucaklasak ...

allah'ım guzel allah'ım tumm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin tüm isteyenlere takrar tekrar nasip etsin âmin inşallah........
oyy MasaAllah bayagı dogum olmus bile yavv ocak ortasındada subat anneleri baslar sankim demi dogumlara

oyy MasaAllah bayagı dogum olmus bile yavv ocak ortasındada subat anneleri baslar sankim demi dogumlara
aynencanım yaa
inşallah saglikla kucaklarina alsinlar sizin gibi erken olursa da ...
bende perşembe günü kontrole gidecegim sezeryan günü verecek doktorum sabirsizlikla perşembe gününü bekliyorumm kizlarimla birlikte gün sayacağız ..
onemli olan saglikla gelsin kucagimiza almak nasip olsun

aynencanım yaa
inşallah saglikla kucaklarina alsinlar sizin gibi erken olursa da ...
bende perşembe günü kontrole gidecegim sezeryan günü verecek doktorum sabirsizlikla perşembe gününü bekliyorumm kizlarimla birlikte gün sayacağız ..
onemli olan saglikla gelsin kucagimiza almak nasip olsun
amin canım yaa oyy desene evde heyecan maksimumda sizde
bizde sanki ne bilim beyim benden daha lohusa gibin:mad::mad::mad: gülimmi aglimmi bilemiyorum sonra aman keyfime bakim diyorum (agrılarla kolay olmuyor keyif kısmı ama olsun bea )

Ben kismetse yarin sezeryan ile dogum yapicam acikcasi normal dogum beni daha cok korkutuyodu en son sezeryanda karar kildik doktorunun daha önce yapmis oldugu sezeryan dogumlari biliyosan ve bıçağina guveniyosan sorun yasamazsin arkadasin dedigi gibi birinde basta cekiosun digerinde sonra insallah kimsecikker sorun yasamadan yapar doğumları
Ay cnm ne heycan vardir sende. Bende istiyorum...12 ocak benim ins.

amin canım yaa oyy desene evde heyecan maksimumda sizde
bizde sanki ne bilim beyim benden daha lohusa gibin:mad::mad::mad: gülimmi aglimmi bilemiyorum sonra aman keyfime bakim diyorum (agrılarla kolay olmuyor keyif kısmı ama olsun bea )
bebegin gogsunde miss kokusunu cek icine keyifini tadini cikar bugunler birdaha gelmeyecek canım benim..
stresden uzak ol ailen ve sevdiklerinle mutlu musmutlu olun inşallah..

Herkese merhaba,kalbimde bir sıkıntıdan dolayı normal doğum yapamıycam ama sezeryan konusunda da ben epidural istiyorum eşim de epidural biraz sıkıntılı olduğunu söylüyor genel anestezi olarak doğumda yapabiliriz doktorumla daha henuz bu konuda konuşamadık deneyimli annelerden genel anestezi alarak doğum yapanlar zorlukları nelerdir? Daha once hiç ameliyat vs geçirmedim canlar
Canım benim ilk doğum daha önce epidural ya da başka birşey denemedim hangisi daha rahat bilmiyorum ama genel anestezide sen uyuyorsun uyanıyorsun olay bitmiş. Ben zor bir yanını yaşamadım. Sadece dikisler oturup kalkarken zorluyor biraz o kadar. Ama ben çocuğa da baktım yürüyüşte yaptım en az 60 kez otur kalkta yaptım zaten istesende yatamıyorsun :)

Canım benim ilk doğum daha önce epidural ya da başka birşey denemedim hangisi daha rahat bilmiyorum ama genel anestezide sen uyuyorsun uyanıyorsun olay bitmiş. Ben zor bir yanını yaşamadım. Sadece dikisler oturup kalkarken zorluyor biraz o kadar. Ama ben çocuğa da baktım yürüyüşte yaptım en az 60 kez otur kalkta yaptım zaten istesende yatamıyorsun :)
Yazın inanılmaz moral oluyor valla canım sezaryen olacaklara :) çıktınız mı hastaneden?

Back