2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
artik almazsin canım benim kilo bende 14 kiloyu ayda 3 kilo olarak aldim
son birayda 1 kilo aldim oda bebeğe
sağlıkla hepimizde kucagimiza aliriz inşallah bebislerimizi
Ben ayda 10 kilo almışım kilo dan ziyade benim ki şiş ödem öbürleri de öyle oldu dogum yapınca fıs diye sönüyorum. Amin canım inşallah

Hayirli olsun allah anali babali buyutsun :)

Canım geçmiş olsun allah analı babalı buyutsun isallh
Epidural mi oldun ?acaba SPInal dedi bana da farkını hala kavryamadim

Günümüzde aynı bendede aynı şey var suyum azalmıs doktorun suyun azalmasına yorumu ne ?
Kendi doktoruma ulaşamadım yilbasindan dolayı bı devlet hastanesine gittim.o yüzden onun söylediği seyler çok sağlıklı diyemicem. Bol bol sıvı tuket dedi çarşamba kendi doktorumla gorusucem.bakalim onun yaklaşımı ne olacak sonuçta en baştan en iyi doktorum biliyor.

Yapiyo canim benim yanimda bile yapti koskoca çocuğa hemde. Hatta gorumcemin kizi da annesini emmezdi onda bile denedi. Eşime desem yüzde yüz alincak kırılacak eşim. Ama bu bana çok iğrenç geliyor ve bebegimi emzirmeye calisirken görürsem kesinlikle sakin kalamam ağır konuşmaktan cekiniyorum. Bu zamana kadar asla tartismamiz olmadi bu sebepten de olmaz inşallah. Sapıklık gibi geliyor bana. Ne şekilde düşünürsem düşüneyim normallestiremiyorum

Canım ben bi esimin yaninda acabilirim. Kendi annemin yaninda bile rahat olacağımı sanmiyorum. Ama ben daha dogum yapmadan kw basladi soylenmeye neymis kardesinin gelini onun yaninda emzirmezmis. Bana duyuruyo yani

Canım bunun normalleştirilecek bir yanı yok ki, gayesi nedir anlamadım ve hayatımda böyle bir şey ne duydum ne gördüm. Kesinlikle izin verme, eşin neden kırılsın, çok anormal bir durum bu, dediğin gibi sapkınlığa benziyor ve tedavi bile olması gerekiyor olabilir. Ben olsam bebekle yalnız bırakmazdım hiç, denemeye kalkarsa da kızarak buna kesinlikle izin vermeyeceğimi net bir şekilde ifade ederdim.

Kendi annesi ya kötü düşünemez bide erkek sonuçta bizim acimizdan bakamaz diye düşünüyorum. Benim yanimda yaparsa izin vermem ama ben yokken yapmaya kalkisirsa diye düşünüyorum. Midemi bulandiriyor ya

bence de travmatil ve psiklojik bir durum sütte yokken hangi duyguysu için bunu yapıyor çok saçma keisnlikle tavrınızı koyun en baştan sonucta göğüsler temiz mi eli temiz mi bir de manası ne sorun ona bence hiç çekinmeyin şeffaf olun yoksa ugraşamazsınız böyle bir durumda sınırlenıp sızın sütünğzde kesilebilir yanı zaten lohusa olacaksınız çok istiyorsa emzirme dogursun

Canım valla sen yazmasan ben yazacaktım sapıklık bu diye. Süt falan gelmiyo di mi kv’den? Hani süt gelen birisi yapsa derim ki süt annesi olmak istiyordur (ki bence bu bile eğer annenin sütü geliyorsa gereksiz, yersiz kesinlikle izin verilmemeli) bu konuda eşin nasıl kırılabilir ki? Normal değil annesinin yaptığı. Bu konuda kim kırılırsa kırılsın canım sen kendini üzeceğine.

Selam kızlar bi doğum haberide Benden
30.12.2017 de kendi sancimla normal doğum yaptım kızımı kucağıma aldım çok şükür darısı başınıza.
gözün aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah canım benim
rabbim saglikla huzurla sevdiklerinizle büyümeyi nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah..
maşallah sanada bebeginede
ne guzel yazmissin biranda stresim gitti yazini okuyunca benimde sezeryan olacak önemli olan sağlıkla gelsin kucagimiza...
teşekkürlerr

Maşallah canım bol sütlü günleriniz olsun inşallah uyandır sık sık emzir sağlıkla büyüsün minnoş

Selam kızlar bi doğum haberide Benden
30.12.2017 de kendi sancimla normal doğum yaptım kızımı kucağıma aldım çok şükür darısı başınıza.
Kız aramızda bir gün var ne güzel darısı bizlere inşallah sağlıkla büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…