Ben ayda 10 kilo almışım kilo dan ziyade benim ki şiş ödem öbürleri de öyle oldu dogum yapınca fıs diye sönüyorum. Amin canım inşallahartik almazsin canım benim kilo bende 14 kiloyu ayda 3 kilo olarak aldim
son birayda 1 kilo aldim oda bebeğe
sağlıkla hepimizde kucagimiza aliriz inşallah bebislerimizi
Hayirli olsun allah anali babali buyutsun :)Kizlarr günlerdir telastan giremiyorum tabi yazışmalar almış yürümüş. 28 aralık sabahı doğum yaptım minik hanım geldi 3750 ama tabi verdi onun bi 300 unu.hersey yolunda çok şükür başta bi süt sorunu yaşadık. Çok şükür oda cozuldu gibi. Ama inanılmaz yara oldu göguslerim resmen ağlayarak emziriyorum.sarilik korkusuna sürekli emzirmem gerekiyormuş benim minnak baya uykucu ne sebekliklerle uyandırmaya calisiyoruz görmeniz lazım. Bu arada doğum yapan varsa hayırlı olsunn sağlıkla büyüsün minnaklar isalalhhj. Doğum yapcaklarada sezeryan benim evet ağrım. Varmı var yatsam dinlensem olmaz ama insan herşeyini kendi yapsın istiyor. Hiç korkmayin sezeryanima rahmen 2 ci gün altını aldim ben kokumla sakinlestigini gordüğüm an ağrı felan fOS iyileşiyor insan hemencik
Hayirli olsun canim saglikla buyusun :)Selam kızlar bi doğum haberide Benden
30.12.2017 de kendi sancimla normal doğum yaptım kızımı kucağıma aldım çok şükür darısı başınıza.
Kizlarr günlerdir telastan giremiyorum tabi yazışmalar almış yürümüş. 28 aralık sabahı doğum yaptım minik hanım geldi 3750 ama tabi verdi onun bi 300 unu.hersey yolunda çok şükür başta bi süt sorunu yaşadık. Çok şükür oda cozuldu gibi. Ama inanılmaz yara oldu göguslerim resmen ağlayarak emziriyorum.sarilik korkusuna sürekli emzirmem gerekiyormuş benim minnak baya uykucu ne sebekliklerle uyandırmaya calisiyoruz görmeniz lazım. Bu arada doğum yapan varsa hayırlı olsunn sağlıkla büyüsün minnaklar isalalhhj. Doğum yapcaklarada sezeryan benim evet ağrım. Varmı var yatsam dinlensem olmaz ama insan herşeyini kendi yapsın istiyor. Hiç korkmayin sezeryanima rahmen 2 ci gün altını aldim ben kokumla sakinlestigini gordüğüm an ağrı felan fOS iyileşiyor insan hemencik
Kendi doktoruma ulaşamadım yilbasindan dolayı bı devlet hastanesine gittim.o yüzden onun söylediği seyler çok sağlıklı diyemicem. Bol bol sıvı tuket dedi çarşamba kendi doktorumla gorusucem.bakalim onun yaklaşımı ne olacak sonuçta en baştan en iyi doktorum biliyor.Günümüzde aynı bendede aynı şey var suyum azalmıs doktorun suyun azalmasına yorumu ne ?
Sabahın bu saatinde gözlerim fal taşı gibi açıldı yazını okuyunca
Nasıl yani koskoca kadın böyle bir şey isteyebilir ki aklım almadı valla. Başkasının yavrusuna yapan kendi torununa hayli hayli yapar midem kalktı yemin ediyorum. Bence eşinle hemen konuş bu durumu. Ve uyarın kv’ni kırılsın gerekirse. Hani bu bana laf söyledi sevmiyorum kv’yi gibi bir durum değil bildiğin iğrenç. Evlerden ırak.
Canım bu emzirme işi mahrem bir durum ben bir tek annemle kız kardeşimin yanında açıyorum göğsümü. Aslında kayinvalidem de açık denk geldi kapatmadım ama dikkat ettim. Ama sen ona bu imajı vermeye çalış. Hoslanmadigin bir durum olursa uyar güzelce. Sonra soyleyemediklerimiz içimizde patlıyor
Selam kızlar bi doğum haberide Benden
30.12.2017 de kendi sancimla normal doğum yaptım kızımı kucağıma aldım çok şükür darısı başınıza.
Yapiyo canim benim yanimda bile yapti koskoca çocuğa hemde. Hatta gorumcemin kizi da annesini emmezdi onda bile denedi. Eşime desem yüzde yüz alincak kırılacak eşim. Ama bu bana çok iğrenç geliyor ve bebegimi emzirmeye calisirken görürsem kesinlikle sakin kalamam ağır konuşmaktan cekiniyorum. Bu zamana kadar asla tartismamiz olmadi bu sebepten de olmaz inşallah. Sapıklık gibi geliyor bana. Ne şekilde düşünürsem düşüneyim normallestiremiyorum
Canım bunun normalleştirilecek bir yanı yok ki, gayesi nedir anlamadım ve hayatımda böyle bir şey ne duydum ne gördüm. Kesinlikle izin verme, eşin neden kırılsın, çok anormal bir durum bu, dediğin gibi sapkınlığa benziyor ve tedavi bile olması gerekiyor olabilir. Ben olsam bebekle yalnız bırakmazdım hiç, denemeye kalkarsa da kızarak buna kesinlikle izin vermeyeceğimi net bir şekilde ifade ederdim.
çok sağ ol inş her şey yolundadır çarşamabaya randevum var soaracagım dokora sağ salım bir doğsalardıÜzülme canım kasılmalar bebeğe giden kan akımını hızlandırıyor diyorlar faydalı onun için
bence de travmatil ve psiklojik bir durum sütte yokken hangi duyguysu için bunu yapıyor çok saçma keisnlikle tavrınızı koyun en baştan sonucta göğüsler temiz mi eli temiz mi bir de manası ne sorun ona bence hiç çekinmeyin şeffaf olun yoksa ugraşamazsınız böyle bir durumda sınırlenıp sızın sütünğzde kesilebilir yanı zaten lohusa olacaksınız çok istiyorsa emzirme dogursunCanım bunun normalleştirilecek bir yanı yok ki, gayesi nedir anlamadım ve hayatımda böyle bir şey ne duydum ne gördüm. Kesinlikle izin verme, eşin neden kırılsın, çok anormal bir durum bu, dediğin gibi sapkınlığa benziyor ve tedavi bile olması gerekiyor olabilir. Ben olsam bebekle yalnız bırakmazdım hiç, denemeye kalkarsa da kızarak buna kesinlikle izin vermeyeceğimi net bir şekilde ifade ederdim.
Canım valla sen yazmasan ben yazacaktım sapıklık bu diye. Süt falan gelmiyo di mi kv’den? Hani süt gelen birisi yapsa derim ki süt annesi olmak istiyordur (ki bence bu bile eğer annenin sütü geliyorsa gereksiz, yersiz kesinlikle izin verilmemeli) bu konuda eşin nasıl kırılabilir ki? Normal değil annesinin yaptığı. Bu konuda kim kırılırsa kırılsın canım sen kendini üzeceğine.Yapiyo canim benim yanimda bile yapti koskoca çocuğa hemde. Hatta gorumcemin kizi da annesini emmezdi onda bile denedi. Eşime desem yüzde yüz alincak kırılacak eşim. Ama bu bana çok iğrenç geliyor ve bebegimi emzirmeye calisirken görürsem kesinlikle sakin kalamam ağır konuşmaktan cekiniyorum. Bu zamana kadar asla tartismamiz olmadi bu sebepten de olmaz inşallah. Sapıklık gibi geliyor bana. Ne şekilde düşünürsem düşüneyim normallestiremiyorum
Oluyor cnm olmazmi. Nende 37+2 im. Geceleri baskidan degil uyumak uzanamiyorum bile.kızlar 37 haftama az kaldı bebeğim geceleri taş gibi oluyor karnım sertrleşiyor hareketleri azalıyor sızde de oluyır mu
gözün aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah canım benimSelam kızlar bi doğum haberide Benden
canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah..Kizlarr günlerdir telastan giremiyorum tabi yazışmalar almış yürümüş. 28 aralık sabahı doğum yaptım minik hanım geldi 3750 ama tabi verdi onun bi 300 unu.hersey yolunda çok şükür başta bi süt sorunu yaşadık. Çok şükür oda cozuldu gibi. Ama inanılmaz yara oldu göguslerim resmen ağlayarak emziriyorum.sarilik korkusuna sürekli emzirmem gerekiyormuş benim minnak baya uykucu ne sebekliklerle uyandırmaya calisiyoruz görmeniz lazım. Bu arada doğum yapan varsa hayırlı olsunn sağlıkla büyüsün minnaklar isalalhhj. Doğum yapcaklarada sezeryan benim evet ağrım. Varmı var yatsam dinlensem olmaz ama insan herşeyini kendi yapsın istiyor. Hiç korkmayin sezeryanima rahmen 2 ci gün altını aldim ben kokumla sakinlestigini gordüğüm an ağrı felan fOS iyileşiyor insan hemencik
Radyoloji uzmanı 8 Nisan kadın doğum uzmanı 10 Nisan normal acil doktoru 13 Nisan diyor canım artık hangi gün kısmet olursaB Belkibiumut canım senşn doktor tahmini dogum tarihini ne zaman dedi benim ki bu ayın 17 demişti de ama 40 haftayı 11 de dolduracak
Ben ayda 10 kilo almışım kilo dan ziyade benim ki şiş ödem öbürleri de öyle oldu dogum yapınca fıs diye sönüyorum. Amin canım inşallah
Maşallah canım bol sütlü günleriniz olsun inşallah uyandır sık sık emzir sağlıkla büyüsün minnoşKizlarr günlerdir telastan giremiyorum tabi yazışmalar almış yürümüş. 28 aralık sabahı doğum yaptım minik hanım geldi 3750 ama tabi verdi onun bi 300 unu.hersey yolunda çok şükür başta bi süt sorunu yaşadık. Çok şükür oda cozuldu gibi. Ama inanılmaz yara oldu göguslerim resmen ağlayarak emziriyorum.sarilik korkusuna sürekli emzirmem gerekiyormuş benim minnak baya uykucu ne sebekliklerle uyandırmaya calisiyoruz görmeniz lazım. Bu arada doğum yapan varsa hayırlı olsunn sağlıkla büyüsün minnaklar isalalhhj. Doğum yapcaklarada sezeryan benim evet ağrım. Varmı var yatsam dinlensem olmaz ama insan herşeyini kendi yapsın istiyor. Hiç korkmayin sezeryanima rahmen 2 ci gün altını aldim ben kokumla sakinlestigini gordüğüm an ağrı felan fOS iyileşiyor insan hemencik
Kız aramızda bir gün var ne güzel darısı bizlere inşallah sağlıkla büyüsünSelam kızlar bi doğum haberide Benden