2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Ay tobe yarabbi bi yasima daha girdim o nasil istir oyle bebegi emzirmek insanlar cildirmis olmali

Sabahın bu saatinde gözlerim fal taşı gibi açıldı yazını okuyunca
Nasıl yani koskoca kadın böyle bir şey isteyebilir ki aklım almadı valla. Başkasının yavrusuna yapan kendi torununa hayli hayli yapar midem kalktı yemin ediyorum. Bence eşinle hemen konuş bu durumu. Ve uyarın kv’ni kırılsın gerekirse. Hani bu bana laf söyledi sevmiyorum kv’yi gibi bir durum değil bildiğin iğrenç. Evlerden ırak.

Kızlar ayın dördünde dogum yapacağım 17-18 kilo aldım. Acaba doğum yapanlar söyleyebilir mi ne kadarı gitti kilonuzun? Çok aldım biliyorum ama masa başı çalıştığım için sanırım 35. Haftaya kadar 16 kilo aldım. Eve geçince 1-1.5 kilo aldım. Yani bebeğim aldı ama ben çok az aldım. Kirkimiz çıkarken kaç kilo vermiş olacağım acaba ?

Doktorum 6-8 doğumda gider sadece emzirirerek de iki haftada 5-6 gider dedi tabii ekledi emzirirken yağ, şeker ve unlu şeylerden uzak durursan gider diye.

Canım bu emzirme işi mahrem bir durum ben bir tek annemle kız kardeşimin yanında açıyorum göğsümü. Aslında kayinvalidem de açık denk geldi kapatmadım ama dikkat ettim. Ama sen ona bu imajı vermeye çalış. Hoslanmadigin bir durum olursa uyar güzelce. Sonra soyleyemediklerimiz içimizde patlıyor

Doktorum 6-8 doğumda gider sadece emzirirerek de iki haftada 5-6 gider dedi tabii ekledi emzirirken yağ, şeker ve unlu şeylerden uzak durursan gider diye.
O zaman bol bol çorba salata tuketsek iki üç hafta sonrasında da dikkat etsek kahvaltıda
ekmek iki dilim falan bakalım ne olacak? Aslında zaten diyet yapiyorken hamile kaldım 17 kilo vermiştim bi 6-7 kilo daha verip hamile kalmak istiyordum ama surprizimiz geldi işte.

Kendi kızı doğum yaptı doktorumun. Onu örnek verdi. Sadece 10 günde 5kilo gitmiş emzirirken. Dediğin gibi bol çorba, su tüketerek verilebilir. Yürüyüşlere de başladık mı verilir elbet. Gerçi emziren herkes emzirmenin ciddi bir efor istediğini ve iştahının çok açıldığını söylüyor

Işte korkum o. Oğlumda ben 13 kilo aldım doğumdan eve geldiğimde 9 kilo gitmişti bile. Oğlum çok emiyordu ve ben açlık krizlerine girdim resmen. Hiç mama takviyesi yapmadım sonuç dogum yaptığım kiloya çıktım. Şimdiki korkum ise ilkinde 13 almıştım bunda bi de 17 aldım. Aynı şeyi yaşarsam naparim

Yapacak bir şey yok canım dikkat edip vermeye çalışırız ne yapalım :)

Canlar artık dün gece uykusuzluğa dayanamayıp sırt üstü uyudum bilerek artık uykusuzluk beni hasta edicekti dayanamadım rabbim evlatlarımızı korusun yeni bir yıl yeni bir gün rabbim doğumumuzda yardımcı olsun sağlıklı ve güzel doğumlar nasip etsin inşallah.

Kızlar çok kötü ishal başladı bende. Sabahtan beri wc den gelemedim. Bebeğe zararı olur mu sizce ?

Herkee günaydın 2018 in ilk sabahı ..Kötü bi rüya gördüm yine bilinc altım korkuyla dolu sanırm Doğum yaklaştıkca cok geriliyorum rüyalarım hep saçma sapan ..doğumda ölen kadınlar bebekler görüyorum allahım sen yardım et hayırlara cıkar bizleri koru kolla yardım ett dua istiyorum arkadaslar birbirimiz devamlı dua edelim

canım benim
benim duamda kalbimde tum biz bekleyenlerle inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza..
hic akkina getirme bile ruyani
rabbimize hamdolsun bugunleri gördük inşallah kucagimiza almak nasip olsun..

bol bol dua edelim bu son gunlerimizde

rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
kimsenin kucağını boş birakmasin tüm isteyenlere tekrar tekrar nasip etsin âmin

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
benim asagiya vuran agrim var kızlar
sabah oyle aksam gibi araliklarla vuruyor kontrole perşembe günü gideceğim acaba iptal edip yarinami alsam bilemedim doktor randevusu öylenden sonraya var görünüyor
bu sekil agrilarim olduktan sonra benim ilk hamileligimde normal doguma gitmistim iki hafta erken olmustu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…