Herkes zaten cok merakli emziren kadinlari incelemeye.
O değil de benim bi derdim var hic kimseye diyemedim ilk defa size anlatıyorum.
Benim kw cocuk emzirmeye cok merakli üstelik emmeyen cocuklara bile vermeye kalkışıyor.
Benim yavruma da aynısını yapmasından korkuyorum. Buna nasil engel olurum bilmiyorum babannesi sonucta ben wcdeyken falan ya kalkisirsa böyle birseye
Benim ilk hamileleğimde bu durum ruyalarıma giriyordu kv yi hep kızımı emzırırken dusunup çıldırıyordum
Kv ye, arkadasımın bebeğine bekar arkadası memesını vermiş
Bebeğin agzı pamukçuk olmuş annesini ememiyormuş bebek zayıflamış mamaya başlamışlar meger annelerin gögsündeki süt mikrobu kırıyormuş anne dışındakilerde bi mikrop çeşidi varmış
Demiştim
Bunu laf arasında sohbet ederken demiştim o mesajı aldı
mümkün değil camım ben uykumdan suyum gelince uyandım o derece yani hastaneye gideme kadar ıslanmayan hiç bir yerim kalmadı ayırt edersin merak etmeGercekten suyun gelince tutulmuyor muymus canim hani ayirt etmek için soruyorum
Kızlar çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim bebeğimi emzirebiliyorum doktorlar izin verdi belgeleri ile geldiler insallah sütüm olurda mama ya ihtiyacım kalmaz
Herkes zaten cok merakli emziren kadinlari incelemeye.
Benim kw cocuk emzirmeye cok merakli üstelik emmeyen cocuklara bile vermeye kalkışıyor.
Benim yavruma da aynısını yapmasından korkuyorum. Buna nasil engel olurum bilmiyorum babannesi sonucta ben wcdeyken falan ya kalkisirsa böyle birseye
Doktorum 6-8 doğumda gider sadece emzirirerek de iki haftada 5-6 gider dedi tabii ekledi emzirirken yağ, şeker ve unlu şeylerden uzak durursan gider diye.Kızlar ayın dördünde dogum yapacağım 17-18 kilo aldım. Acaba doğum yapanlar söyleyebilir mi ne kadarı gitti kilonuzun? Çok aldım biliyorum ama masa başı çalıştığım için sanırım 35. Haftaya kadar 16 kilo aldım. Eve geçince 1-1.5 kilo aldım. Yani bebeğim aldı ama ben çok az aldım. Kirkimiz çıkarken kaç kilo vermiş olacağım acaba ?
Canım bu emzirme işi mahrem bir durum ben bir tek annemle kız kardeşimin yanında açıyorum göğsümü. Aslında kayinvalidem de açık denk geldi kapatmadım ama dikkat ettim. Ama sen ona bu imajı vermeye çalış. Hoslanmadigin bir durum olursa uyar güzelce. Sonra soyleyemediklerimiz içimizde patlıyorHerkes zaten cok merakli emziren kadinlari incelemeye.
O zaman bol bol çorba salata tuketsek iki üç hafta sonrasında da dikkat etsek kahvaltıdaDoktorum 6-8 doğumda gider sadece emzirirerek de iki haftada 5-6 gider dedi tabii ekledi emzirirken yağ, şeker ve unlu şeylerden uzak durursan gider diye.
Kendi kızı doğum yaptı doktorumun. Onu örnek verdi. Sadece 10 günde 5kilo gitmiş emzirirken. Dediğin gibi bol çorba, su tüketerek verilebilir. Yürüyüşlere de başladık mı verilir elbet. Gerçi emziren herkes emzirmenin ciddi bir efor istediğini ve iştahının çok açıldığını söylüyorO zaman bol bol çorba salata tuketsek iki üç hafta sonrasında da dikkat etsek kahvaltıda
ekmek iki dilim falan bakalım ne olacak? Aslında zaten diyet yapiyorken hamile kaldım 17 kilo vermiştim bi 6-7 kilo daha verip hamile kalmak istiyordum ama surprizimiz geldi işte.
Işte korkum o. Oğlumda ben 13 kilo aldım doğumdan eve geldiğimde 9 kilo gitmişti bile. Oğlum çok emiyordu ve ben açlık krizlerine girdim resmen. Hiç mama takviyesi yapmadım sonuç dogum yaptığım kiloya çıktım. Şimdiki korkum ise ilkinde 13 almıştım bunda bi de 17 aldım. Aynı şeyi yaşarsam naparimKendi kızı doğum yaptı doktorumun. Onu örnek verdi. Sadece 10 günde 5kilo gitmiş emzirirken. Dediğin gibi bol çorba, su tüketerek verilebilir. Yürüyüşlere de başladık mı verilir elbet. Gerçi emziren herkes emzirmenin ciddi bir efor istediğini ve iştahının çok açıldığını söylüyor
Yapacak bir şey yok canım dikkat edip vermeye çalışırız ne yapalım :)Işte korkum o. Oğlumda ben 13 kilo aldım doğumdan eve geldiğimde 9 kilo gitmişti bile. Oğlum çok emiyordu ve ben açlık krizlerine girdim resmen. Hiç mama takviyesi yapmadım sonuç dogum yaptığım kiloya çıktım. Şimdiki korkum ise ilkinde 13 almıştım bunda bi de 17 aldım. Aynı şeyi yaşarsam naparim
Bu gece sezeryan olucak bi arkadas vardi ne yaptı acaba :)
canım benimHerkee günaydın 2018 in ilk sabahı ..Kötü bi rüya gördüm yine bilinc altım korkuyla dolu sanırm Doğum yaklaştıkca cok geriliyorum rüyalarım hep saçma sapan ..doğumda ölen kadınlar bebekler görüyorum allahım sen yardım et hayırlara cıkar bizleri koru kolla yardım ett dua istiyorum arkadaslar birbirimiz devamlı dua edelim