2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın tebrikler darısı başımıza

Benim yalancı sancim falan olmuyor. Bu ara sadece aşağıda baskı hissediyorum bu yüzden doğuma dair bir belirti arıyorum aslında ondan soruyorum teşekkür ederim cevap verdiğin için
Aşagıda baskı varsa muhtemelen kanaldadır çünkü bendede var doktor kanala girmis dedi rica ederim canım ne demek

Ne güzel anlatmışsın canım inşallah bizimkilerde böyle kendi sancımizla ve sağlıkla gelir

Masallah memnuniyet dolu bir dogum olmus ne guzel :) insanlarin bakis acisida cok onemli tabi pozitif insan her ana guzrl bakabiliyo :) Allah anali babalı buyutsun insallah

Maşallah canım bebeğini de sağlıkla büyüt güzel geçmiş doğumun

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın tebrikler darısı başımıza

Cok cok tesekkur ederim kizlar. İnsaallah isteyen herkese Rabbim evlat sevgisini hayirla tattirsin.

Canimsinn tamam bende surekli vereyim sagayim gelir insaAllah ya bide benim gelenim gidenimde cok olacak oda bos kalmayacak gibi emzirme seysinde cikarlar insaAllah yada cok kalabalik olunca hemsireler uyarir insaAllah biz desek kotu oluruz

Hayır sen desen kötü olmazsın de muhakkak
Yada bir kişiyi önceden bilgilendir sen sut sagacagın zaman ona söyle
O kişi odayı boşaltsın

Ben direk söylüyordum kimsede alınıp kırılmadı kırılamazda senin önceliğin bebek kimse sana 5 çayına gelmiyor o gün

Spinal anestezide iğne yapılırken acı olmuyor mu sanki çok acırmış gibime geliyor. Bi de ne kadar sürüyor

Önce iğne yapılacak bölgeyi uyuşturmak için küçük bir iğne yapıyorlar
Bu iğne çok hafif, hissediyorsun ama hissettiğin şey acı değil
Sen spinalin iğnesinden korkma spinalin yan etkilerinden kork :)

Herkes zaten cok merakli emziren kadinlari incelemeye.
O değil de benim bi derdim var hic kimseye diyemedim ilk defa size anlatıyorum.
Benim kw cocuk emzirmeye cok merakli üstelik emmeyen cocuklara bile vermeye kalkışıyor.
Benim yavruma da aynısını yapmasından korkuyorum. Buna nasil engel olurum bilmiyorum babannesi sonucta ben wcdeyken falan ya kalkisirsa böyle birseye

Sende hic belirti var mi gunlerimiz ayni sayilir. Bana bazen bi sanci giriyor ohh doguruyorum diyorum gidiyo geri
Artik dogsun istiyorum hic sabredemiyorum

Yok ben de pek belirti .

Hani bebek bi yerde toplanir da kasılma gibi olur ya o oluyor

Geçen nst de oldu aynisi ve tam oldugu an 30 çıktı değer yani önemsiz :)

Bebeğin kafası rahim ağzına dayanmis ama rahim ağzı kapali ve kalın dedi pek yakın görünmüyor dedi doktor

Her bir sancı ile o kafasını ittire ittire rahim ağzını inceltip açacakmis:)

Daha yolumuz uzun yani :)

Benim ilk hamileleğimde bu durum ruyalarıma giriyordu kv yi hep kızımı emzırırken dusunup çıldırıyordum

Kv ye, arkadasımın bebeğine bekar arkadası memesını vermiş
Bebeğin agzı pamukçuk olmuş annesini ememiyormuş bebek zayıflamış mamaya başlamışlar meger annelerin gögsündeki süt mikrobu kırıyormuş anne dışındakilerde bi mikrop çeşidi varmış
Demiştim
Bunu laf arasında sohbet ederken demiştim o mesajı aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…