- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
Gercekten suyun gelince tutulmuyor muymus canim hani ayirt etmek için soruyorum
Bi de içimde balon patladı sanki diyen de çok :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten suyun gelince tutulmuyor muymus canim hani ayirt etmek için soruyorum
Valla bardaktan surahiden bosalircasina geliyormus diyorlar:)
Bi de içimde balon patladı sanki diyen de çok :)
Canimsinn tamam bende surekli vereyim sagayim gelir insaAllah ya bide benim gelenim gidenimde cok olacak oda bos kalmayacak gibi emzirme seysinde cikarlar insaAllah yada cok kalabalik olunca hemsireler uyarir insaAllah biz desek kotu oluruz
Spinal anestezide iğne yapılırken acı olmuyor mu sanki çok acırmış gibime geliyor. Bi de ne kadar sürüyor
Hayır sen desen kötü olmazsın de muhakkak
Yada bir kişiyi önceden bilgilendir sen sut sagacagın zaman ona söyle
O kişi odayı boşaltsın
Ben direk söylüyordum kimsede alınıp kırılmadı kırılamazda senin önceliğin bebek kimse sana 5 çayına gelmiyor o gün
Sende hic belirti var mi gunlerimiz ayni sayilir. Bana bazen bi sanci giriyor ohh doguruyorum diyorum gidiyo geri
Artik dogsun istiyorum hic sabredemiyorum
Yok ben de pek belirti .
Hani bebek bi yerde toplanir da kasılma gibi olur ya o oluyor
Geçen nst de oldu aynisi ve tam oldugu an 30 çıktı değer yani önemsiz :)
Bebeğin kafası rahim ağzına dayanmis ama rahim ağzı kapali ve kalın dedi pek yakın görünmüyor dedi doktor
Her bir sancı ile o kafasını ittire ittire rahim ağzını inceltip açacakmis:)
Daha yolumuz uzun yani :)
Herkes zaten cok merakli emziren kadinlari incelemeye.
O değil de benim bi derdim var hic kimseye diyemedim ilk defa size anlatıyorum.
Benim kw cocuk emzirmeye cok merakli üstelik emmeyen cocuklara bile vermeye kalkışıyor.
Benim yavruma da aynısını yapmasından korkuyorum. Buna nasil engel olurum bilmiyorum babannesi sonucta ben wcdeyken falan ya kalkisirsa böyle birseye![]()
Benim kw cocuk emzirmeye cok merakli üstelik emmeyen cocuklara bile vermeye kalkışıyor.
Benim yavruma da aynısını yapmasından korkuyorum. Buna nasil engel olurum bilmiyorum babannesi sonucta ben wcdeyken falan ya kalkisirsa böyle birseye![]()
Benim ilk hamileleğimde bu durum ruyalarıma giriyordu kv yi hep kızımı emzırırken dusunup çıldırıyordum
Kv ye, arkadasımın bebeğine bekar arkadası memesını vermiş
Bebeğin agzı pamukçuk olmuş annesini ememiyormuş bebek zayıflamış mamaya başlamışlar meger annelerin gögsündeki süt mikrobu kırıyormuş anne dışındakilerde bi mikrop çeşidi varmış
Demiştim
Bunu laf arasında sohbet ederken demiştim o mesajı aldı![]()
mümkün değil camım ben uykumdan suyum gelince uyandım o derece yani hastaneye gideme kadar ıslanmayan hiç bir yerim kalmadı ayırt edersin merak etmeGercekten suyun gelince tutulmuyor muymus canim hani ayirt etmek için soruyorum
Kızlar çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim bebeğimi emzirebiliyorum doktorlar izin verdi belgeleri ile geldiler insallah sütüm olurda mama ya ihtiyacım kalmaz