2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canlar artık dün gece uykusuzluğa dayanamayıp sırt üstü uyudum bilerek artık uykusuzluk beni hasta edicekti dayanamadım rabbim evlatlarımızı korusun yeni bir yıl yeni bir gün rabbim doğumumuzda yardımcı olsun sağlıklı ve güzel doğumlar nasip etsin inşallah.
ben yatarken sag yada sol yatarim ama uyandigimda sirt üstü buluyorum kendimi rabbim korusun inşallah bebislerimizi inşallah kucagimiza almak nasip olsun

Günaydın hanımlar
Minikleri dünya ya gelen anneleri bir kez daha tebrik ediyorum
Rabbim bize de sağ selamet kucağımıza almayi nasip eylesin
Kızlar ben 3 gündür ağır grip yaşıyorum
Umarim bebeğim olumsuz etkilenmez :KK43:
Bir hafta sonra doğumum var ama benim doğum yapmaya bebeğe bakmaya hiç halim yok
Rabbim tez zamanda şifa mı versin
Her yerim ağrıyor acile gittik serum yaptılar ama hiç etkilemedi bile
Tekrar tekrar gitmek istemiyorum
Bebeği me bir zarar gelir diye korkuyorum
Kayınvalidelerin emzirme konusuna gelince kızlar
Emzirmek anne ve bebek arasında ki özel bir bağ
Bunu bana yapsa yapsa görümcem yapar ve eğer böyle bir şeye kalkışırsa bütün ilişki mi bitiririm onunla
Benimde sürekli aklıma geliyor
Ve sinir olmaktan kendi mi alamıyorum

Hayırlısı neyse o oluyor canım kimse nasıl ne zaman doğum olacak bilemiyor çok şükür sen de kızında iyi gerisini düşünme ha normal ha sezaryn hiç farketmiyor artık
Arkadaşlar sabah 5.30 ta sezeryan ile doğum yaptım. Doğum sürecim malesef çok sancılı geçti. Hayatım boyunca hatırlamak istemediğim bir anı olarak kaldı. Detayları sizlerle paylaşıp kimseyi endiselendirmek istemem bu konuda sonuçta herkesin doğum serüveni farklı kimseyle kıyaslamamak lazım. Ama ben de böyle hayal etmemiştim. Herneyse herşeye rağmen sağlıklı bir kızım oldu çok güzel koklamaya doyamıyorum. inşallah kalan arkadaslarimizda sağlıkla evlatlarını kucaklar :)

Kızlar ayın dördünde dogum yapacağım 17-18 kilo aldım. Acaba doğum yapanlar söyleyebilir mi ne kadarı gitti kilonuzun? Çok aldım biliyorum ama masa başı çalıştığım için sanırım 35. Haftaya kadar 16 kilo aldım. Eve geçince 1-1.5 kilo aldım. Yani bebeğim aldı ama ben çok az aldım. Kirkimiz çıkarken kaç kilo vermiş olacağım acaba ?
22 kilo aldım dogumdan çıkarken 7 kilo gitmişti 1 hafta sonra 5 kilo 1 2 aya kadar 30 kilo vermiştim bile bebeğim kolikti çok zorlanmistim

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlarsin bol bol c vitamini al ve dinlen
Günaydın hanımlar
Minikleri dünya ya gelen anneleri bir kez daha tebrik ediyorum
Rabbim bize de sağ selamet kucağımıza almayi nasip eylesin
Kızlar ben 3 gündür ağır grip yaşıyorum
Umarim bebeğim olumsuz etkilenmez :KK43:
Bir hafta sonra doğumum var ama benim doğum yapmaya bebeğe bakmaya hiç halim yok
Rabbim tez zamanda şifa mı versin
Her yerim ağrıyor acile gittik serum yaptılar ama hiç etkilemedi bile
Tekrar tekrar gitmek istemiyorum
Bebeği me bir zarar gelir diye korkuyorum
Kayınvalidelerin emzirme konusuna gelince kızlar
Emzirmek anne ve bebek arasında ki özel bir bağ
Bunu bana yapsa yapsa görümcem yapar ve eğer böyle bir şeye kalkışırsa bütün ilişki mi bitiririm onunla
Benimde sürekli aklıma geliyor
Ve sinir olmaktan kendi mi alamıyorum

Screenshot_20180101-103237.jpg

canım benim
benim duamda kalbimde tum biz bekleyenlerle inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza..
hic akkina getirme bile ruyani
rabbimize hamdolsun bugunleri gördük inşallah kucagimiza almak nasip olsun..

bol bol dua edelim bu son gunlerimizde

rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
kimsenin kucağını boş birakmasin tüm isteyenlere tekrar tekrar nasip etsin âmin
Çok tesekkkür ederim canım destek olduğu içim amin inssallah alıcaz sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza

Herkes zaten cok merakli emziren kadinlari incelemeye.
O değil de benim bi derdim var hic kimseye diyemedim ilk defa size anlatıyorum.
Benim kw cocuk emzirmeye cok merakli üstelik emmeyen cocuklara bile vermeye kalkışıyor.
Benim yavruma da aynısını yapmasından korkuyorum. Buna nasil engel olurum bilmiyorum babannesi sonucta ben wcdeyken falan ya kalkisirsa böyle birseye:110:
Tövbe estağfurullah böyle bir şeyi de ilk defa duyuyorum. Ne demek kv çocuğumu emzirecek. Böyle saçmalık mı olur.

Benim ilk dgumumda patladı aynen sesını duydum ama suyum gelmedi o sesten sonra felaket sancı geldi
benim hem suyum hem sancim gelmisti o patlamadan sonra iki saatin icinde dogurmustum
ikinciside tersdi sabah sezeryana alacaklardi suyum nst deyken patladi ve spinal sezeryanla dogum yapmistim gece
sabahi bekletmelerinin nedeni aksam yemeyi yedigim icindi dogumdayken sezeryan da ben birtaraftan kusuyordum arada ortu vardi onlar bebegi cikartiyordu sezeryan istemedigim icin aglayarak girmistim doguma ilk dogumumada buruk girdim esim askerdi ..
heygidi günler hey bunda inşallah bir aksilik cikmaz esim kizlarim yanimda olacak sezeryan olacagimi biliyorum şimdi sadece rabbimden saglikla bebegim kucagimiza nasıp olsun

inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza inşallah

Işte korkum o. Oğlumda ben 13 kilo aldım doğumdan eve geldiğimde 9 kilo gitmişti bile. Oğlum çok emiyordu ve ben açlık krizlerine girdim resmen. Hiç mama takviyesi yapmadım sonuç dogum yaptığım kiloya çıktım. Şimdiki korkum ise ilkinde 13 almıştım bunda bi de 17 aldım. Aynı şeyi yaşarsam naparim
Ben 23 kilo aldım heral de 25 le giderim doguma :110::110:

F ferayegul senin dogumla benim ilk dogum hikayemiz benzer oldu.neler yasadigini az cok tahmin ediyorum benim suyum gece 3 te patladi sabah 10:30 da acilmam olmadigi icin doktorum istememe ragmen tum sorumlulugu alarak beni sezeryana soktu.cok yorgundum sezeryana girdigimde ..... iyi ki o doktora denk gelmisim kizim icerde cok zorlanmisti.kisaca bu tecrube bana doktoruna guven baska bir seye karismayi ogretti.....

X