- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
Al bendende okadar cnmÇok iyi anlatmışsın canım çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim. yine de korkuyorum ay ben bu çocuğu nası doğurcam:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al bendende okadar cnmÇok iyi anlatmışsın canım çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim. yine de korkuyorum ay ben bu çocuğu nası doğurcam:)
Yalnız değilmişim desene :)Al bendende okadar cnm
Değilsin arkadaşım. O anı yaşamdan rahatlamiycazYalnız değilmişim desene :)
Evet yaaaa bi an önce olsa da bitse diyorumDeğilsin arkadaşım. O anı yaşamdan rahatlamiycaz
Kac haftaliksin cnm. Benim son 12 gün spinal szryn ilcam ins.Evet yaaaa bi an önce olsa da bitse diyorum
37+6 eğer sezaryen olacaksa haftaya cumartesi olacak inşallah. Sezaryeni sen mi tercih ettin pekiKac haftaliksin cnm. Benim son 12 gün spinal szryn ilcam ins.
37+1 bende. Benim ilki sezaryan oldugu icin cnm mecburi.37+6 eğer sezaryen olacaksa haftaya cumartesi olacak inşallah. Sezaryeni sen mi tercih ettin peki
Hıııı anladım nasıl olmuştu peki ilk sezaryen kötü mü geçiyo rahat mı37+1 bende. Benim ilki sezaryan oldugu icin cnm mecburi.
Merhaba kızlar, dün doktorum sıkı takip vermişti şimdi yine nst den çıktım sancı çıktı ama bende hiç agrı sızı yok , doktoru aradı ebe, muayne edin dedi alttan baktılar yine dün kastıgım için bakamamışlardı , cocuk yine kanala girmemiş ama rahim agzı yumuşamış açıklık yk dedi, nst de agrı cıktıgı ıcın akşam yemekten sonra yine çağırdılar off brn anlamadm ben iyiyim doğum olsa anlarım zaten su gelir agrı olr vs nie kontrole aldılar beni
Genel anestezi yle oldum ama bayilma ve ayilma cok zor geçti. O Yüzden spinal istiyorum bunda. Seninki neden szrynHıııı anladım nasıl olmuştu peki ilk sezaryen kötü mü geçiyo rahat mı
Daha sezaryen olacağı kesin değil ama epilepsi hastası olduğum için Bi de Bebek iyi olduğu için Bi de çatı da dar çıkarsa doktor sezaryen diyecekGenel anestezi yle oldum ama bayilma ve ayilma cok zor geçti. O Yüzden spinal istiyorum bunda. Seninki neden szryn