36 da bebek 3002 gramdi 37 de 3027. Ala ala 20 gram almis ama doktor son haftalarda kilo almamasi olabilecek bisey dedi. Ustelik 3 hafta onden gidiodu bu kiloyla 10 gun geriye dustu. Ama milimlik oynamalarla cok buyuk.gramajlar oynuyo. Doplerde sorun.cikmadiysa takacak bisi yok. Hem zaten dogdu dogucak bebek. Cati olayina gelince catida bende cok kastim kendimi.doktorum sen rahatlayana kadar beklicem diye diye tamamladi.muayeneyi. senin.doktor gozunu korkutarak sezaryene bahane ario.olmasin.
Ooo yesaciim gorusmeyeli nasilsinOoooo Dns90 Nerelerdesin ya bayadir yoksun dogurmadin daha demi :)
Ooo yesaciim gorusmeyeli nasilsinyok canim seni bekliorum.dogurmak icinn sen on gun erken dogursan bende 4 gun gec ortada bulusuruz ne dersin
Kilo böyle Giderse normal de zor olur ki ne yapcaz bilmiyorumHemen hemen ayniyiz benim doktorumda sezeryan oneriyor bende sezeryandan korkuyorum acikcasi ama 4 kiloyu gecer bu gidisle falan diyo napcam bilmiyorum
Hiç bakamadım kusurs bakmayın
çok teşekkür ederim oğlum sarılık oldu 1 geçen beraber hastanede falan kaldık
BEnden sonra doğum yapan herkese hayırlı olsun
Geçmiş olsun canım simdi nasılsınız oğlun hastaneden ciktimi durumu iyidir inşallahHiç bakamadım kusurs bakmayın
çok teşekkür ederim oğlum sarılık oldu 1 geçen beraber hastanede falan kaldık
BEnden sonra doğum yapan herkese hayırlı olsun
Saaraa tekirdağdaymissin sen de.Kilo böyle Giderse normal de zor olur ki ne yapcaz bilmiyorum
benimkide iki haftada yarim kilo 500 gram aldi36 da bebek 3002 gramdi 37 de 3027. Ala ala 20 gram almis ama doktor son haftalarda kilo almamasi olabilecek bisey dedi. Ustelik 3 hafta onden gidiodu bu kiloyla 10 gun geriye dustu. Ama milimlik oynamalarla cok buyuk.gramajlar oynuyo. Doplerde sorun.cikmadiysa takacak bisi yok. Hem zaten dogdu dogucak bebek. Cati olayina gelince catida bende cok kastim kendimi.doktorum sen rahatlayana kadar beklicem diye diye tamamladi.muayeneyi. senin.doktor gozunu korkutarak sezaryene bahane ario.olmasin.
Evet canım sen de mi tekirdağdasınSaaraa tekirdağdaymissin sen de.
Evet canim bende:)Evet canım sen de mi tekirdağdasın
Mutlaka karsilastiririm. Seninki kac gramdi canimOooo çok mantikli.
Ay ayni gün doğarsa da karşılaştirma yaparsın sen. Biliyosun her bebek farklı kendine özgü karşılaştırma yapmak çok yanlış :)
Yok canım iki dogum yaptım görmedim benDoğum sandalyesi gibi seçenekler okumuştum da demek ki orada da yok. doğumun daha kısa sürdüğünü ve bebeğin geçeceği yolun daha kısaldığını okumuştum.
Aaa ne hoş Bi tesadüf oldu bu:) Tekirdağ'ın neresinde yaşıyorsunEvet canim bende:)
Evetya.merkezdeyim canim.senAaa ne hoş Bi tesadüf oldu bu:) Tekirdağ'ın neresinde yaşıyorsun
Ben çerkezköydeyim canımEvetya.merkezdeyim canim.sen