2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gözünaydın canım rabbim analı babalı büyütsün

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün mis mis kokla oğlunu

kızlar buaksam bebek bezi sparisini verdik kampanya varmis yarin bitiyormus yegenim bu paketi aldirtti ...
sleepy BÜYÜK PEPE KAMPANYASI 100 tl
allahım bebislerimizi kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah

gözün aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah canım benim rabbim saglikla huzurla sevdiklerinizle büyümeyi nasip etsin inşallah..

Medela da da 2 ay sonra çekim gücü azaldı yazılan yorumlar var ama gerçekten fiyatları yüksek ben de bekliyorum

Canim temizlemesiyle alakaliymis ama o dogru temizleyince oyle olmuyomus ben o kadar cok sey okudumki bu pompalarla ilgili :))) Biberonuda cok guzelmis medela calma yorumlar hep iyi

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün tam tarih nedir doğum tarihi listeye ekleyim

geçmiş olsun canım benim inşallah tez zamanda iyiolursun

Son 2 hafta çok az kilo alıyorlar hiç almayadabiliyorlar

Benimde 1 haftadır hiç kilo almamış ama doktorum normal olduğunu söyledi son haftalarda almıyorlar dedi için rahat olsun

36 da bebek 3002 gramdi 37 de 3027. Ala ala 20 gram almis ama doktor son haftalarda kilo almamasi olabilecek bisey dedi. Ustelik 3 hafta onden gidiodu bu kiloyla 10 gun geriye dustu. Ama milimlik oynamalarla cok buyuk.gramajlar oynuyo. Doplerde sorun.cikmadiysa takacak bisi yok. Hem zaten dogdu dogucak bebek. Cati olayina gelince catida bende cok kastim kendimi.doktorum sen rahatlayana kadar beklicem diye diye tamamladi.muayeneyi. senin.doktor gozunu korkutarak sezaryene bahane ario.olmasin.

Canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah. Artık dört yapraklı yoncasınız siz

Hayirli olsun canım gözün aydin masallah pasaya Tez vakit evine gecersin insallah saglikla

Dogum yapan arkadaslarimi cook cok tebrik ediyorum, darisi basimiza :) speedy-gonzales @minnak123456789minnak

speedy-gonzales Gözün aydın canım allah anali babali büyütsün sağlıcakla @minnak123456789minnak seninde gözün aydın allah analı babalı büyütsün sağlıcakla

Hiç bakamadım kusurs bakmayın
çok teşekkür ederim oğlum sarılık oldu 1 geçen beraber hastanede falan kaldık

BEnden sonra doğum yapan herkese hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…