- 11 Nisan 2017
- 380
- 191
- 40
Anladim canim.hayirlisiyla kavusuruz insallah yawrularimiza.Ben çerkezköydeyim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim canim.hayirlisiyla kavusuruz insallah yawrularimiza.Ben çerkezköydeyim canım
Cok tesekkur ederim, Allah razi olsun. Doktor en son ultrasonda 2700 ila 3200 arasinda kilosu demisti.Gözünaydın canım rabbim analı babalı büyütsn senin adına cok sevindm ultrasonla kilosu arasında çok fark varmıydı canım peki
Cok gecmis olsun allah anali babali buyutsun
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım
Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Gözün aydın canım Rabbim saglık sıhhat versin
Hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza inşallah :)
Gozun aydin saglikla buyut bebegini canim :)
Maşallah gözün aydın
Sağlıkla büyüsün kuzun
Amin kizlar hepinize guzel dualariniz temennileriniz icin cok tesekkur ederim. Allah razi olsun.ayy canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun rabbim saglikla huzurla sevdiklerinizle birlikte buyutmeyi nasip etsin inşallah..
Amin, cok tesekkur ederim. Evet 30 Aralik seher vaktinde dogum gerceklesti.Canım gözünaydın sağlıklı sıhhatli büyüt inşallah
Bu sabah mı doğum yaptın canım 30 u sabahı ona göre listeye ekleyim
Rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Dikişin oldu mu canım suni sancı vs doğum hikayen nasıl müsait olursan yazar mısın?
Evet dogduktan sonra.[/QUOTE]Lohusalık doğumdan sonra başlıyor değil mi?
Gecmis olsun canım suan iyisinizdir inşallah
Geçmiş olsun canım simdi nasılsınız oğlun hastaneden ciktimi durumu iyidir inşallah
[/QUOTE]Cok tesekkur ederim, Allah razi olsun. Doktor en son ultrasonda 2700 ila 3200 arasinda kilosu demisti.
Amin kizlar hepinize guzel dualariniz temennileriniz icin cok tesekkur ederim. Allah razi olsun.
Amin, cok tesekkur ederim. Evet 30 Aralik seher vaktinde dogum gerceklesti.
Amin insaallah, Allah razi olsun. Hastaneye 10 gibi geldik, nisanim gelmisti oncesinde, 3 cm aciklik ve 5 dk ariklarla gelen agrim ile yatis yaptilar. Yatis yaptiktan sonra tabi bu aralik ve agri surelerimde degisiklikler oldu. 7 dkya, 10 dkya kadar ciktigi, surelerinin 5-10 sn lere dustugu zamanlar da oldu. Hatta o zaman keske yatis yspmasaydik, evde mi olsaydim diye dusundum ama sonra yine aktiflesmeye ve acilmalarim duzenli sekilde artmaya basladi. Agrilari karsiladigim oda ile dogum yaptigim oda ayniydi. Son dogum makasina beni doktor alana kadar esim hep yanimdaydi. Pilates topu uzerinde zipladim surekli, agrilarim geldiginde esimin beni masajlariyla rahatlatmasi, yanimda surekli dualar okuyarak beni sakinlestirmesi... Allah razi olsun, su hayattaki en buyuk destekcim. Ne suni sanci, ne epidural, ne de kesi islemi yapildi. Kendi sancimla dogum yaptim. Kesi yapmadi doktor ama kendiliginden olusan yirtiklar icin dikis yapildi. Ben dogum sonunda her seyden cok memnun ve mutluydum. Ebem cok kibar, rahatlatici, tek kelimeyle harikuladeydi, Allah ondan bin kere razi olsun. Doktorum cok iyiydi, her turlu destegi ve tesvigi ile tecrubesini hissettirdi. Simdi kucagimizda Allah'imizin mucizesi, bizlere emaneti, Rabbim hayirla saglikla buyutmemiz icin bize guc kuvvet versin, yardimini eksik etmesin. Kucagina almayi bekleyen herkese hayirli saglikli sihhatli kolay dogumlar diliyorum. Dogum yapan herkese cok gecmis olsun, gozunuz aydin demek istiyorum ve kolayliklar diliyorum.
Evet dogduktan sonra.
Benimde başladı canımKızlar resmen son hafta çatladı yanlarım
Uyuma canım sende zaten bundan sonra istersende uyuyamazsin nefesin cikmazArkadaşlar merhaba bir bucuk saat kadar falan sırt üstü yatmışım 32 haftalık hamileyim bir sıkıntı olurmu sırt üstü yatma konusunda çok ciddi uyarılarda bulunuyor doktorlar ama uyku halinde ise bazen böyle olabiliyor sırt üstü dönebiliyorsun sağolun canlar
Aynen ya geçen hafta dogsaydi çatlak falan olmayacaktı neyse sağlıklı olsunda bu da catlatsin ne yapalım yarısi oglandan yarisi kızdan kardeş payı çatlaklarim varBen çatlamadan bitirdim hamileliği :))))) erken doğmasının bir artısı ds bu oldu sanırım yanlız kıZlar hani uykusuzluktan hep şikayet ediyorduk ya bol bol uyuyun derim sizlere iki gündür zombi gibi geziyorum
Csnım gece uyumuyor emmeyi bilmiyor o yüzden biraz zorlanıyorumAynen ya geçen hafta dogsaydi çatlak falan olmayacaktı neyse sağlıklı olsunda bu da catlatsin ne yapalım yarısi oglandan yarisi kızdan kardeş payı çatlaklarim var
Kolik mi bebeğin bende bol bol uyku depoluyorum
Uyuma canım sende zaten bundan sonra istersende uyuyamazsin nefesin cikmaz
Öğrenir annesi bol bol emzir sen biraz büyüsün bu sefer emmeyi bırakmıyor diyecen :)Csnım gece uyumuyor emmeyi bilmiyor o yüzden biraz zorlanıyorum
Olsun ya onlar için her şey değerÇok uykusuz gece geçiriyorum bu sıralar yavrum annesini uyutmuyor hiç
İnşallah canım inşallah. Kaçıncı haftadasın senAnladim canim.hayirlisiyla kavusuruz insallah yawrularimiza.
aynı canim kuru kuru ağrı çekiyorum. nst de sancı gözükmüyor açılma yok ama ağrım var böyle saçma bir durumdayım