Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oyle cikti bn hatta az kilosu dedim ona ragmen gayet iyi dogum kolay olur dediSeninde mi 2700 gram çıktı cnm sanırım 3 hafta öncesinde bebek hep 2 hafta önde çıkıp bir anda geri de çıkınca dedi..
Tatlim benimde ilki senin gibi olmustu acilma olmayinca sezeryana aldilar ....sezeryan korkukacak bisey degil onemli olan saglicakla dogum dualarimiz seninleYesa canım her hareketi yapıyorum bildiğin 2 kez dus aldım sürekli yürüyüp merdiven çıkma herşey ama yavaş ilerledi süreç.. Lilyumcum sordum öyle bir ihtimal yok dedi o kadar beklerse sezeryan diyorlar :) Bana yazan cevap veremediğim arkadaşlar çok teşekkür ederim destekleriniz için inanın çok moral verici
Hazır alıyorum markette var valla ıctıgım ay 2 hafta ılerdeydı sonraki ay hıc ıcmedım gununde cıktıKefiri alıyor musun cnm ben bilmiyorum yapılıyorsa
Küp şeker biraz alakasız olmus yaben arkadaşta görmüştüm kahvaltı masasında küp şeker koymuştu..
Maşallah canım sana sancılar normal akıntı yada kanama olursa gidersin hemen suyu bundan sonra az az azalıyor zaten kilo alimida Yavaşlıyor diyorlar ama bazıları son anda da kilo alabiliyor sağlıkla gelsinDün bende gece kasılmalara dayanamadm doktora gittim nts önce 70 leri gördük ilk defaa doktorum doğum kanalına girmis suyunda da azalma var dedi bol bol dinlen dedi yılbasından sonra tekrar cagırdı ozman belli olcak sanırm ama 3 hfta beklemez dedi buarada bizde 3200 olmusuz 50 cm haftasına göre iyi dedi.bundan sonra cok hızlı mı kilo alıyorlar yoksa dahamı yavas aacaba?
Senle de 3 gun var aramızda hadı hayırlısıDün bende gece kasılmalara dayanamadm doktora gittim nts önce 70 leri gördük ilk defaa doktorum doğum kanalına girmis suyunda da azalma var dedi bol bol dinlen dedi yılbasından sonra tekrar cagırdı ozman belli olcak sanırm ama 3 hfta beklemez dedi buarada bizde 3200 olmusuz 50 cm haftasına göre iyi dedi.bundan sonra cok hızlı mı kilo alıyorlar yoksa dahamı yavas aacaba?
Saol canım benim tetikdeyim artık sızıntı seklinde azalıyor demekki su ayırt edemıyorm akıntımı su mu nasıl ayırt edilirkiMaşallah canım sana sancılar normal akıntı yada kanama olursa gidersin hemen suyu bundan sonra az az azalıyor zaten kilo alimida Yavaşlıyor diyorlar ama bazıları son anda da kilo alabiliyor sağlıkla gelsin
Aynen canım güne müne bakmıyor ki minişler başını sokup gelcem dedimmi tammm rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizinSenle de 3 gun var aramızda hadı hayırlısı
canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallah..Darısı başımıza... korsenin fotoğrafını atabilir misin doktorum da bana medikalde ki daha yumuşak olanları önerdi şu uzun geçmeli olanlar sıvı toplanması yapabiliyormuş.
Aynen canları ne zaman isterse :)Aynen canım güne müne bakmıyor ki minişler başını sokup gelcem dedimmi tammm rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin
Son haftalarda kilo alımı yavaşlıyor canım. Vaktinde sağlıkla gelsin yavrun inşallahDün bende gece kasılmalara dayanamadm doktora gittim nts önce 70 leri gördük ilk defaa doktorum doğum kanalına girmis suyunda da azalma var dedi bol bol dinlen dedi yılbasından sonra tekrar cagırdı ozman belli olcak sanırm ama 3 hfta beklemez dedi buarada bizde 3200 olmusuz 50 cm haftasına göre iyi dedi.bundan sonra cok hızlı mı kilo alıyorlar yoksa dahamı yavas aacaba?
1- bebeğinin kilosu az değil. Bunun için gerçekten canını sıkmana gerek var mı? daha önce de konuşulmuştu ama ciddi anlamda düşük kilolu doğum yapan annelerimiz, hala düşük kiloda olan bebişlerimiz var. Şükretmemiz gerekiyor canım naçizane fikrim. Kaldı ki sen son doğum haftandasın çok şükür.Iyi aksamlar kizlar bugun biraz canim sikildi sizinle paylasmak istiyorum, en azindan benzer durumla karsilasan olduysa rahatlarim, ben 38 + 3 um bugune kadar hersey yolunda gitti Allah a sukur, haftada bir son zamanlarda kontrolum, gecen hafta gittigimde bebegimin kilosu 3100 gd boyu 48.3 cm di, bugun 3150 gr boyuda 48.8 cm , doktor un dedigi kiloyu 3250, 3300 bekliyordum az geldi bi doblore gir dedi bi cocugu besleyen kan damarlarina bakalim vs dedi girdim ciktim bebek gunu 37-1 cikti , ama hep bugunu kadar gunundeydi bugune kdr , bebegin basi bayadir asagida sureklide hareketli onda da sikinti yk, ama kanala giremis daha cati muayeneside bugun oldum,
Ozetle canimi sikan konular;
1 bugune kadar gunu gunune giden bebegim bir haftada nasil 1 hafta geride oldu ve kilo alimi cok azaldi
2 doktor nst ye bugun itibari ile hergun girceksin dedi, 3 gun sonra tekrar muayeneye cagirdi huzursuz oldum
Iyi aksamlar kizlar bugun biraz canim sikildi sizinle paylasmak istiyorum, en azindan benzer durumla karsilasan olduysa rahatlarim, ben 38 + 3 um bugune kadar hersey yolunda gitti Allah a sukur, haftada bir son zamanlarda kontrolum, gecen hafta gittigimde bebegimin kilosu 3100 gd boyu 48.3 cm di, bugun 3150 gr boyuda 48.8 cm , doktor un dedigi kiloyu 3250, 3300 bekliyordum az geldi bi doblore gir dedi bi cocugu besleyen kan damarlarina bakalim vs dedi girdim ciktim bebek gunu 37-1 cikti , ama hep bugunu kadar gunundeydi bugune kdr , bebegin basi bayadir asagida sureklide hareketli onda da sikinti yk, ama kanala giremis daha cati muayeneside bugun oldum,
Ozetle canimi sikan konular;
1 bugune kadar gunu gunune giden bebegim bir haftada nasil 1 hafta geride oldu ve kilo alimi cok azaldi
2 doktor nst ye bugun itibari ile hergun girceksin dedi, 3 gun sonra tekrar muayeneye cagirdi huzursuz oldum
1- bebeğinin kilosu az değil. Bunun için gerçekten canını sıkmana gerek var mı? daha önce de konuşulmuştu ama ciddi anlamda düşük kilolu doğum yapan annelerimiz, hala düşük kiloda olan bebişlerimiz var. Şükretmemiz gerekiyor canım naçizane fikrim. Kaldı ki sen son doğum haftandasın çok şükür.
2- zaten son gebelik haftasında iki-üç günde bir muayene olunuyor. Sadece 1 hafta sabredeceksin hatta 5-6 gün. Hastanen çok uzak değilse ve yanında biri varsa her gün önlem amaçlı gireceğini ve bebeğinin güvende olacağını bileceksin. Hem zaten son haftada artık kilo alımı yavaşlıyor bebekte.
Tadını çıkar son günlerinin belki birkaç güne doğumun olacak. İnan bana canını sıkmaya değecek bir sorun yok için rahat olsun.
Sızıntıyı ancak doktor anlayabilir canım kağıt veriyorlar renk değiştiren rengi değişirse sızıntı var Allah bir avazda kurtarsın bizleriSaol canım benim tetikdeyim artık sızıntı seklinde azalıyor demekki su ayırt edemıyorm akıntımı su mu nasıl ayırt edilirki