- 5 Temmuz 2017
- 82
- 115
- 36
Canım doğumun başlamasının hareketlerle olacağını düşünmüyorum squat hareketlerini deneyebilirsin suyunun artması için havuç suyu ve armut öneriliyor. Hem belki daha uzun süre yeter sen moralini yüksek tut. Bence salıya kadar güzel bir doğumun olacak inşallah
Kızlar Doğum yaptım size odadan yazıyorum herşey yolunda çok şükür
Evet ben yanlış anladım diye düşünüyorum p.tesi kontrole gidicem tekrar sorucam zira 6 ay o iğneleri göbekten vurulmak tekrar istemiyorum6 ay mı dedi çok şaşırdım canım. Bana 15 gün kadar dedi bir dahaki gidişimde tekrar sorarım mutlaka ben de.
Çok sağol canım hepimizinki inşallahAynen canım muayene ederse daha iyi anlar dr
Seninkide sağlıkla gelsin artık
Yok canım acil sezeryan oldum spinalCanım sen sezeryan olacaktın ama suyun gelince normale döndü mu doğum
Gözün aydın hayırlı uğurlu olsunYok canım acil sezeryan oldum spinal
Yok canım acil sezeryan oldum spinal
Yesacim bana da gönderirmisin lutfenşeffaf da oluyormus
Yeter ki jel givi yumurta akı kıvamında olsun
Özelden bi resim atayım arkadaşın nışani.
Midem bulanmaz dersen canim
Bu arada nisan geldikten sonra sancilarim agrilarim kesildi.
Ay maşallah canım ne güzel yaaa hayırlı olsun. Sen nasılsın bebeğin NasılKızlar Doğum yaptım size odadan yazıyorum herşey yolunda çok şükür
Cnm hayırlı uğurlu olsun. Darısida bize ins. Bende spinal sezaryan olucam korkumda var kısada olsa biraz bahsedermisin. Biraz rahatlasam yapabilirsinYok canım acil sezeryan oldum spinal
3.aydan itibaren kola geçtik canım biz eşim vuruyor. Bacağı dene dediler cesaret edemedim. Ama doğum sonrası göbek kendini salacağı için acı hissetmeyiz bence :) 6ay konusunda bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum güZel haberlerle gel canım ptesiEvet ben yanlış anladım diye düşünüyorum p.tesi kontrole gidicem tekrar sorucam zira 6 ay o iğneleri göbekten vurulmak tekrar istemiyorum
Canım bu zamana kadar hayallerle ümitlerle geldik bundan sonrası da güzel olacak Allah bize bebek hayali kurmayı nasip etti sağlıkla kucağımıza almayı da edecek inşallahCok teşekkür ederim destegin icin. Suyun yenilenmesi cogalmasi imkansiz diyor doktorum.
Canım bebişin mutlu yuvanıza daha da neşe getirsin dilerim hic birşey kalmamış cidden şimdi zaman geçmez de sana :)A Alaraa53 canim gozunaydin masallah sana da bebisine de uzun saglikli omurleriniz olsun insallah
L Lilyumm_ canim tarih te belli olunca nasil farkli bir heyecan oluyor degil mi. Simdi dinlen kafani bosalt hic dusunme bile epidural mi olacak genel mi olacak diye. Zamani gelince dr unun en dogru karari vereceginden eminim canimmm
Ben de daha yeni geldim dr dan kizlar. 4 ocak saat 8:30 da sezaryene giricem. Hic cati muayenesi bilebolmadim. Nst de duzenli araliklarla 60 lari bulan sancilarim oldu. Dr olur da carsambaya kadar kendi gelmeyi secerse hic panik yapma haberleselim dedi.
Cok heyecanliyim kizlar bugunu saymazsak 4 gun kaldi. Ultrasonda bile oyle belli ki babasina cok benziyor :)) huyu da benzesin insallah canim kocama.
Allahim hepimizin kucagina saglikla almayi nasip etsin insallah kizlar. Sukurler olsun bugunlere geldigimiz icin hersey su gibi aksin bebeklerimizle ailemizle sevdikkerimizle uzun agiyetli omurlerimiz olsun insallah