2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kıvamı jöle gibi canım pembe turuncu beyaz kahverengi olabilir
Hadi gözün aydın dogurda arkandan geliyorum

Seninle farklı sebeplerimiz canım. o yüzden surecimiz farklı ilerlemiş. Bana doğumdan sonra 6 ay dedi ama ben yanlış anladım sanırım çünkü 6 ay coooook uzun bir süre. Tekrardan konuşacağım bu durumu

Nişandır canım çünkü akıntıyı artık hepimiz biliyoruz hadi gözün aydın ağrın sancin olursa takip et ona göre doktora gidersin

Bu arada nisan geldikten sonra sancilarim agrilarim kesildi.

Herkesin bir olmuyor en önmli belirti düzenli sancı ama senin bebişin de eli kulağında nişan geldiyse 1 haftaya kendide gelit

Canım dediğin tür alıntı aynı beyaz jel gibi olan o bende hep oluyor Hic nisan diye düşünmedim. Benim bildiğin pembemsi olması lazım ama yine arkadaşlarda yorumlarlar

şeffaf da oluyormus

Yeter ki jel givi yumurta akı kıvamında olsun

Özelden bi resim atayım arkadaşın nışani.

Midem bulanmaz dersen canim

Canım dediğin tür alıntı aynı beyaz jel gibi olan o bende hep oluyor Hic nisan diye düşünmedim. Benim bildiğin pembemsi olması lazım ama yine arkadaşlarda yorumlarlar
Her zamanki akıntıdan farklı diye anladım ben canım
Normal akıntı beyaz açık sarı kıvamlı ya da kıvamsız olur hiç jek gibi akıntı görmedm yumurtlama dönemi dışında tabi

Kızlar bugün doktora gittim
5 ocağa tarih verecekti istemedim tam 38+0 a
Neden istemedim bilmiyorum bir anda öyle deyince korktum herhalde :)
Eşimde yoktu yanımda
8 ocak alsa olmaz mı dedim
38+2 olmuş olacak bebek
Oda olur dedi galiba benimde son on günüm
Bide hastane de 1 gün kalıyormuşum onları da sordum bide ben normal doğum için hazırlamıştım sezeryan için artırayim mi eşyaları dedim
Orada ki hemşire çok eşya getirmene gerek yok dedi o hazirladığın çantala gel yeter dedi
Son muayene cuma günü olacak ve ben pazartesi minik oğluma kavuşacağım
Umarim o zamana kadar dayanırsa
Pıt diye aniden gelmek istemezse

Her zamanki akıntıdan farklı diye anladım ben canım
Normal akıntı beyaz açık sarı kıvamlı ya da kıvamsız olur hiç jek gibi akıntı görmedm yumurtlama dönemi dışında tabi
Benimkisi turgutailesinin dediği gibi oluyor ama tarifle ne kadar benzer olduğunu anlayamayız tabi en iyisi doktora görünmesi :/

Canım vajinal akıntıda yoğunluk olması normal vücut kendini doğuma hazırlıyor çünkü. Rengi şeffafsa nişan değildir diye biliyorum.

6 ay mı dedi çok şaşırdım canım. Bana 15 gün kadar dedi bir dahaki gidişimde tekrar sorarım mutlaka ben de.

Hayırlısı olsun piraye :) 8 ocak benimde muhtemel doğum tarihi gözüküyor belki aynanda doğururuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…