- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
Kıvamı jöle gibi canım pembe turuncu beyaz kahverengi olabilirKızlar acil cevap bekliyorum tuvalete gittiğimde idrardan sonra fark ettim sümüğümsü böyle cidden yumurta akı kıvamında parça gördüm bu nişan mıdır rengi şeffaftı ama cidden bahsedilen türden jel gibi bir yapısı vardı. Nişan illa ki renklİ mi olmalkdır ?
Gördün mü bizden sonrakiler sıramızı aldıGozun aydin saglikla buyut bebegni canm
Seninle farklı sebeplerimiz canım. o yüzden surecimiz farklı ilerlemiş. Bana doğumdan sonra 6 ay dedi ama ben yanlış anladım sanırım çünkü 6 ay coooook uzun bir süre. Tekrardan konuşacağım bu durumuCanım protein s sebebiyle kullanıyorum birden fazla dr iğneye hep devam dedi (önceki kayıpları da baz alarak). Yine tahlillere göre karar verecek doktorum ama 10-15 gün kadar kullanabilirim sana kaç gün dedi? Olsun canım bugüne kadar 220 iğne falan oldum doğumdan sonra da gerektiği kadar kullanırım ne yapalım. Yeter ki sağlıkla evimize gelelim
Nişandır canım çünkü akıntıyı artık hepimiz biliyoruz hadi gözün aydın ağrın sancin olursa takip et ona göre doktora gidersinAynen kuzu şeffaftı ama böyle içinde belki bir parça beyazlık var gibiydi yani nasıl anlatılır bilmyşkrum da anladınız diye ümit ediyorum ama bildiğin böyle yapışkan gibi jel gibiydi B Belkibiumut
Bu arada nisan geldikten sonra sancilarim agrilarim kesildi.
Kızlar kontrolüm vardı bugün. Bebek haftasıyla uyumlu çok şükür. Pıhtılaşma sorunumun olması, 5.aya kadar sebepsiz kanamalarımın olması ve daha önce erken de olsa yaşadığım bebek kayıpları ve son haftalarda gerçekleşebilecek ani bebek kaybı sebebiyle sezaryen doğuma karar verdik. Şekli henüz belli değil. Yine pıhtı ihtimalinden dolayı genel olma ihtimali var, epidural olursa en azından görebilmiş olacağım için çok sevineceğim. Ama buna anestezi karar verecek, kanın uzama değerine bakarak dedi doktorum. Onun dışında Doğumdan bir gece önce iğneyi bırakıp doğum sonrası hemen başlayarak bir süre daha kullanacağım emboli riskinden dolayı. Hakkımızda hayırlısı buymuş. Tam tarih belli değil ama 18/01/18 olabilir yine kesin tarih son hafta anestezi ile görüştükten sonra belli olacak. 3.seviyede plesenta yaşlanması var ama normal dedi. Suyu iyi. Bebek aktif. Şükürler olsun yeni yılı getirdik dedi doktorum ve beni öyle içten sarılarak uğurladı ki bugün gözlerim doldu.
Sağlıkla alalım kucağımıza ben iyice duygusal biri oldum
Herşey yolunda gider merak etme için rahat olsun bebeğin gayet sağlıklı ve sağlıkla da alırsın kucağına sonra da kızlar doğum yaptım bebeğim çok tatlı sağlıklı herşey yolunda diye yazarsın burada :)
Evet napalim hayirlisi buymus olsun kalsinlar zamani gelince gelirlerGördün mü bizden sonrakiler sıramızı aldıbirde ikinci doğum olacak bizim tüü
Canım dediğin tür alıntı aynı beyaz jel gibi olan o bende hep oluyor Hic nisan diye düşünmedim. Benim bildiğin pembemsi olması lazım ama yine arkadaşlarda yorumlarlarKızlar acil cevap bekliyorum tuvalete gittiğimde idrardan sonra fark ettim sümüğümsü böyle cidden yumurta akı kıvamında parça gördüm bu nişan mıdır rengi şeffaftı ama cidden bahsedilen türden jel gibi bir yapısı vardı. Nişan illa ki renklİ mi olmalkdır ?
Kızlar acil cevap bekliyorum tuvalete gittiğimde idrardan sonra fark ettim sümüğümsü böyle cidden yumurta akı kıvamında parça gördüm bu nişan mıdır rengi şeffaftı ama cidden bahsedilen türden jel gibi bir yapısı vardı. Nişan illa ki renklİ mi olmalkdır ?
Her zamanki akıntıdan farklı diye anladım ben canımCanım dediğin tür alıntı aynı beyaz jel gibi olan o bende hep oluyor Hic nisan diye düşünmedim. Benim bildiğin pembemsi olması lazım ama yine arkadaşlarda yorumlarlar
Benimkisi turgutailesinin dediği gibi oluyor ama tarifle ne kadar benzer olduğunu anlayamayız tabi en iyisi doktora görünmesi :/Her zamanki akıntıdan farklı diye anladım ben canım
Normal akıntı beyaz açık sarı kıvamlı ya da kıvamsız olur hiç jek gibi akıntı görmedm yumurtlama dönemi dışında tabi
Canım maşallah sana normal dogum oldu dimi? Her sey yolundadır umarım saglıkla sıhhatle büyüsün insallahKızlar Doğum yaptım size odadan yazıyorum herşey yolunda çok şükür
Aynen canım muayene ederse daha iyi anlar drBenimkisi turgutailesinin dediği gibi oluyor ama tarifle ne kadar benzer olduğunu anlayamayız tabi en iyisi doktora görünmesi :/
Canım vajinal akıntıda yoğunluk olması normal vücut kendini doğuma hazırlıyor çünkü. Rengi şeffafsa nişan değildir diye biliyorum.Kızlar acil cevap bekliyorum tuvalete gittiğimde idrardan sonra fark ettim sümüğümsü böyle cidden yumurta akı kıvamında parça gördüm bu nişan mıdır rengi şeffaftı ama cidden bahsedilen türden jel gibi bir yapısı vardı. Nişan illa ki renklİ mi olmalkdır ?
Canım vajinal akıntıda yoğunluk olması normal vücut kendini doğuma hazırlıyor çünkü. Rengi şeffafsa nişan değildir diye biliyorum.
6 ay mı dedi çok şaşırdım canım. Bana 15 gün kadar dedi bir dahaki gidişimde tekrar sorarım mutlaka ben de.Seninle farklı sebeplerimiz canım. o yüzden surecimiz farklı ilerlemiş. Bana doğumdan sonra 6 ay dedi ama ben yanlış anladım sanırım çünkü 6 ay coooook uzun bir süre. Tekrardan konuşacağım bu durumu
Hayırlısı olsun piraye :) 8 ocak benimde muhtemel doğum tarihi gözüküyor belki aynanda doğururuz :)Kızlar bugün doktora gittim
5 ocağa tarih verecekti istemedim tam 38+0 a
Neden istemedim bilmiyorum bir anda öyle deyince korktum herhalde :)
Eşimde yoktu yanımda
8 ocak alsa olmaz mı dedim
38+2 olmuş olacak bebek
Oda olur dedi galiba benimde son on günüm
Bide hastane de 1 gün kalıyormuşum onları da sordum bide ben normal doğum için hazırlamıştım sezeryan için artırayim mi eşyaları dedim
Orada ki hemşire çok eşya getirmene gerek yok dedi o hazirladığın çantala gel yeter dedi
Son muayene cuma günü olacak ve ben pazartesi minik oğluma kavuşacağım
Umarim o zamana kadar dayanırsa
Pıt diye aniden gelmek istemezse
Şeffaf da mı oluyormuş Allah’ım bu hamilelik nasıl bir süreçşeffaf da oluyormus
Yeter ki jel givi yumurta akı kıvamında olsun
Özelden bi resim atayım arkadaşın nışani.
Midem bulanmaz dersen canim