2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sağol canım aslında hayalim sancımı evde çekip hastaneye öyle gitmek ama göze alamam yoldan dolayı sanırım..

Bizim dün son kontrolümüz vardı benim minnak bit kızçem olacak hayırlısıyla oğlum gibi besleyemedim kızımı nedense bilmiyoruz bunada çok şükür sağlıklı dışarda kilo aldırırım Allah ın izniyle son hazırlıklar tamamlanıyor artık son 5 gün heyecan başladı

Bu arada kişisel temiliğimi de yaptırdım çok şükür dün kuaföre gittim onun yüküde kalktı üstümden evin eksikleri tamamlandı birtek hastaneye ikramlıklar kaldı lokum çikolata şekerleme alacam sonra 3 ocağı bekleyecez heyecan dorukta

Hadi hayırlısı az kaldı artık :)

Sağlıkla kızını da kucağına alırsın inşallah darısı bize

Gunlerimiz aynı çok sevindim senin adına. Anlattığım kadarıyla son günlerde bende de yaşadığın belirtiler var pazartesi kontrol inşallah bender biraz açılma vs vardır artık doktorun çok güzel olumlu konuşmuş 41 e kadar beklemesi bence şahane hayırlısı olsun benimki de 42 ye kadar problem olmassa bekleriz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…