- 24 Mart 2017
- 197
- 192
Kızlar suyum geliyor hemde çok gazla hastaneye gidiyorum lütfen bana dua edin
Karın çevresi mi geride canımBizim dün son kontrolümüz vardı benim minnak bit kızçem olacak hayırlısıyla oğlum gibi besleyemedim kızımı nedense bilmiyoruz bunada çok şükür sağlıklı dışarda kilo aldırırım Allah ın izniyle son hazırlıklar tamamlanıyor artık son 5 gün heyecan başladı
Kız ne acelesi vardı öyle sıramızı aldın sağlıkla hayırla gelsin inşallahKızlar suyum geliyor hemde çok gazla hastaneye gidiyorum lütfen bana dua edin
Benimde öyle oldu canım artık hadi hastaneye demeye çekiniyorum bir şey çıkmıyor çünkü artık gerçek işaretleri bekliyorum sancılar normal hepsi hazırlık icinDun gece 12den beri sancilarim basladi. Ayni adet sancisi gibi asagidan. Belime filan vurmuyor agrisi. İlk once 40 dk aralikla oldu, sonra yarim saate, 20 dkya en son da saat 1:30 dan beri hep 10 dkda bir sancilarim oluyor. Ama hepsi 5 sn suruyor hemen geciyor. Saat 2:30 gibi hastaneye gittik. Hemen nst ye bagladilar. Nst de sancilar gorundu ama hemsire cok kisa suruyor daha dogum olmaz, bir de nobetci doktor muayene etsin dedi. Doktor da cm olcumu yapti, daha 1 cm acilma var yok, olmaz boyle dogum dedi. Meyve suyu verip yurumemi soylediler 5 dk kadar. Sonra bir kere daha nst ye girdim. Bu sefer hissettigim sancilar bile deger olarak makinede gorunmeyince bir sey yok daha diyip eve gonderdiler. Saat 5te uyudum, aralarda yine sanci gelince uykuyla uyaniklik arasi kivrana kivrana ama kendi yatagimda rahat rahat gecirdim, saat 8de uyandim. Artik kac dk da bir geliyor tam bilmiyorum ama sancilarimin suresi hep 4-5 sn suruyor geciyor hemen. Birazdan kendi doktorumu aramayi dusunuyorum bakalim o ne diyecek. Esim ise gitti. Acil bir sey olursa ararim gelir, cok sukur uzakta degil is yeri.
Kızlar suyum geliyor hemde çok gazla hastaneye gidiyorum lütfen bana dua edin
Hic zor değil inanın hatta cok ilgi çekiyor beğeniliyor düsünün eşime 30 yıl önce hafız dedesi koymus oda cok seviyorYaaaaaa eşimin istediği isim zeyd hatta o kadar çok istiyor ki kuran da geçen teksahabe ismi zeyd ben kararsızım bu isim konusun da yani söylemi zor olur mu falan diye
Canım youtube'a doğum öncesi doğumu kolaylaştıran egzersizler yazınca bir simülasyon video çıkıyor bi arkadaş paylaşmıştı burda daha önce ordan daha net anlarsin:)Canım bende çömeleyim ya nasıl oluyor ne kadar süre bekliyormuşuz çömelip yoksa çömel kalk mi gerçi nasıl olacaksa
Canım gözün aydın bebeğinle sağlıkla dön evine inşallah :)Kızlar suyum geliyor hemde çok gazla hastaneye gidiyorum lütfen bana dua edin
Bence de kendi doktorunu ara canım bu arada da ılık bir duş al istersen sana da iyi gelir. Şimdi nasılsınDun gece 12den beri sancilarim basladi. Ayni adet sancisi gibi asagidan. Belime filan vurmuyor agrisi. İlk once 40 dk aralikla oldu, sonra yarim saate, 20 dkya en son da saat 1:30 dan beri hep 10 dkda bir sancilarim oluyor. Ama hepsi 5 sn suruyor hemen geciyor. Saat 2:30 gibi hastaneye gittik. Hemen nst ye bagladilar. Nst de sancilar gorundu ama hemsire cok kisa suruyor daha dogum olmaz, bir de nobetci doktor muayene etsin dedi. Doktor da cm olcumu yapti, daha 1 cm acilma var yok, olmaz boyle dogum dedi. Meyve suyu verip yurumemi soylediler 5 dk kadar. Sonra bir kere daha nst ye girdim. Bu sefer hissettigim sancilar bile deger olarak makinede gorunmeyince bir sey yok daha diyip eve gonderdiler. Saat 5te uyudum, aralarda yine sanci gelince uykuyla uyaniklik arasi kivrana kivrana ama kendi yatagimda rahat rahat gecirdim, saat 8de uyandim. Artik kac dk da bir geliyor tam bilmiyorum ama sancilarimin suresi hep 4-5 sn suruyor geciyor hemen. Birazdan kendi doktorumu aramayi dusunuyorum bakalim o ne diyecek. Esim ise gitti. Acil bir sey olursa ararim gelir, cok sukur uzakta degil is yeri.
Dun gece 12den beri sancilarim basladi. Ayni adet sancisi gibi asagidan. Belime filan vurmuyor agrisi. İlk once 40 dk aralikla oldu, sonra yarim saate, 20 dkya en son da saat 1:30 dan beri hep 10 dkda bir sancilarim oluyor. Ama hepsi 5 sn suruyor hemen geciyor. Saat 2:30 gibi hastaneye gittik. Hemen nst ye bagladilar. Nst de sancilar gorundu ama hemsire cok kisa suruyor daha dogum olmaz, bir de nobetci doktor muayene etsin dedi. Doktor da cm olcumu yapti, daha 1 cm acilma var yok, olmaz boyle dogum dedi. Meyve suyu verip yurumemi soylediler 5 dk kadar. Sonra bir kere daha nst ye girdim. Bu sefer hissettigim sancilar bile deger olarak makinede gorunmeyince bir sey yok daha diyip eve gonderdiler. Saat 5te uyudum, aralarda yine sanci gelince uykuyla uyaniklik arasi kivrana kivrana ama kendi yatagimda rahat rahat gecirdim, saat 8de uyandim. Artik kac dk da bir geliyor tam bilmiyorum ama sancilarimin suresi hep 4-5 sn suruyor geciyor hemen. Birazdan kendi doktorumu aramayi dusunuyorum bakalim o ne diyecek. Esim ise gitti. Acil bir sey olursa ararim gelir, cok sukur uzakta degil is yeri.
Canım youtube'a doğum öncesi doğumu kolaylaştıran egzersizler yazınca bir simülasyon video çıkıyor bi arkadaş paylaşmıştı burda daha önce ordan daha net anlarsin:)
Evet belli olmuyor 37 den sonra her zaman bebek doğabilir benim bebek gibi tembellerde son gününü bekler :)Bi de arkadaşımizin doğum tarihi 22si görünüyordu
Dün kontrole gitmişti
Bugün suyu geldi. Saglikla gelsin bebeği
Evet belli olmuyor 37 den sonra her zaman bebek doğabilir benim bebek gibi tembellerde son gününü bekler :)
Kız miydi senin :)Benimki de baya tembel. =))