• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Erkek ismi bulamayan arkadaslarım severmisiniz bilmem benim eşimin adı zeyd ben çok beğeniyorum oğlum olsaydı hatta yine zeyd koyardım diye düsünüyorum anlamıda güzel birde alaz ismi koydu bi arkadasım oda hosuma gitti mesela.

Aslında bende yılbasını bekliyorum ya ama hareketi yapınca da hemen dogacak mı sanki :)
yok ya ben geçen hafta bol bol plateste zıplama ve 8 çizme hareketi , comelme yaptim. hurma yedim. doktor tavsiyesiyle meme ucu masajı yaptım. açılma bile yok :) artık bu saatten sonra bekliyorum 1 ocak olsun yine başlarım :)

yok ya ben geçen hafta bol bol plateste zıplama ve 8 çizme hareketi , comelme yaptim. hurma yedim. doktor tavsiyesiyle meme ucu masajı yaptım. açılma bile yok :) artık bu saatten sonra bekliyorum 1 ocak olsun yine başlarım :)
Bnm dr um yürümeyle ya da baska seyle dogum baslamaz dogum sizin rahminizle alakalı ne kadar tasıyabiliyorsa o kadar tasıyacak tasıyamadıgında dogum baslayacak diyor. Yani yürüyüşle falan dogumu baslatamazsıjız diyor. Gerçi eskilerde yok merdiven cık yok yürü falan diyor bende anlaöadım cidden.

Erkek ismi bulamayan arkadaslarım severmisiniz bilmem benim eşimin adı zeyd ben çok beğeniyorum oğlum olsaydı hatta yine zeyd koyardım diye düsünüyorum anlamıda güzel birde alaz ismi koydu bi arkadasım oda hosuma gitti mesela.
Yaaaaaa eşimin istediği isim zeyd hatta o kadar çok istiyor ki kuran da geçen teksahabe ismi zeyd ben kararsızım bu isim konusun da yani söylemi zor olur mu falan diye

Bnm dr um yürümeyle ya da baska seyle dogum baslamaz dogum sizin rahminizle alakalı ne kadar tasıyabiliyorsa o kadar tasıyacak tasıyamadıgında dogum baslayacak diyor. Yani yürüyüşle falan dogumu baslatamazsıjız diyor. Gerçi eskilerde yok merdiven cık yok yürü falan diyor bende anlaöadım cidden.
Doguraam ben dogururDum sanırım yürüyerek Doğum olsa 29. Haftadan beri erken Doğum riskim olmasına rağmen hiç oturmadım hergün gezdim hala da gezmeye devam ediyOrum :)))

Aynı şeyi düşünüyorum ben de açıkçası kaslarım açılsın gevsesin diye düşündüğüm için uyguluyorum. Yoksa bebeğinizin doğacağı saat belli gün belli :)Vaktinden önce ne yapsak olmaz :)

Aynı şeyi düşünüyorum ben de açıkçası kaslarım açılsın gevsesin diye düşündüğüm için uyguluyorum. Yoksa bebeğinizin doğacağı saat belli gün belli :)Vaktinden önce ne yapsak olmaz :)
Annem de diyor ki sürekli sen o zaman bu zaman diye düşünme onun vakti saati belli o zaman geldiğin de doğacak bende artık öyle yapıyorum düşün düşün kafayı yicem yoksa

Annem de diyor ki sürekli sen o zaman bu zaman diye düşünme onun vakti saati belli o zaman geldiğin de doğacak bende artık öyle yapıyorum düşün düşün kafayı yicem yoksa
Aynen. Ben şöyle düşünüyorum artık elbet bir şekilde doğacak. Allah hayırlı sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah. ben her doğmadığı gün oooh bugünde keyif yaptım diye düşünerek teselli ediyorum kendimi. Tabi koca gobekle nefes nefese ne keyif ama çaktırma :)

Doktoruna katiliyorum canim hergun zor bela yuruyen arkadasim 42. haftada sezeryanla dogum yapti 1 cm bile acilmasi yoktu kaslar icin kolaylik sagliyomudur bilemem ama doguma direk etkisi oldugu u hic sanmıyorum

Canim vaktinede baya var aslinda niye bu kadar stres yaptinki ne zaman dogcak diye

A dogum icin ne olur ne olmaz erken cikman lazim o zaman. Insallah sancin trafik olmayan saate denk gelsin diye bir hayir dua benden sana o zaman :))

Benden degisik bi oneri gelsin o zaman. Ben de arkadas tavsiyesi uzerine sebamed bebek losyonu aldim onu kullanacagim. Bakalim insallah memnun kalirim ama bu bebek banyo malzemelerinin kokusuna bayiliyorum cikarip cikarip kokluyorum :)

Benim sabirsizligimdan 35 te tahmini bir sezaryen tarihi aldim. 37 haftadayken de tamnolarak hastane randevusunu olusturdu doktorum.
Sağol canım :dua: aslında hayalim sancımı evde çekip hastaneye öyle gitmek ama göze alamam yoldan dolayı sanırım..

Back