- 12 Nisan 2017
- 778
- 982
- 33
Aslında bende yılbasını bekliyorum ya ama hareketi yapınca da hemen dogacak mı sanki :)Yani aslında çömelme hareketini fln öneriyorlar canım ama ben yılbaşını bekliyorum haha :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bende yılbasını bekliyorum ya ama hareketi yapınca da hemen dogacak mı sanki :)Yani aslında çömelme hareketini fln öneriyorlar canım ama ben yılbaşını bekliyorum haha :)
yok ya ben geçen hafta bol bol plateste zıplama ve 8 çizme hareketi , comelme yaptim. hurma yedim. doktor tavsiyesiyle meme ucu masajı yaptım. açılma bile yok :) artık bu saatten sonra bekliyorum 1 ocak olsun yine başlarım :)Aslında bende yılbasını bekliyorum ya ama hareketi yapınca da hemen dogacak mı sanki :)
Bnm dr um yürümeyle ya da baska seyle dogum baslamaz dogum sizin rahminizle alakalı ne kadar tasıyabiliyorsa o kadar tasıyacak tasıyamadıgında dogum baslayacak diyor. Yani yürüyüşle falan dogumu baslatamazsıjız diyor. Gerçi eskilerde yok merdiven cık yok yürü falan diyor bende anlaöadım cidden.yok ya ben geçen hafta bol bol plateste zıplama ve 8 çizme hareketi , comelme yaptim. hurma yedim. doktor tavsiyesiyle meme ucu masajı yaptım. açılma bile yok :) artık bu saatten sonra bekliyorum 1 ocak olsun yine başlarım :)
Yaaaaaa eşimin istediği isim zeyd hatta o kadar çok istiyor ki kuran da geçen teksahabe ismi zeyd ben kararsızım bu isim konusun da yani söylemi zor olur mu falan diyeErkek ismi bulamayan arkadaslarım severmisiniz bilmem benim eşimin adı zeyd ben çok beğeniyorum oğlum olsaydı hatta yine zeyd koyardım diye düsünüyorum anlamıda güzel birde alaz ismi koydu bi arkadasım oda hosuma gitti mesela.
Doguraam ben dogururDum sanırım yürüyerek Doğum olsa 29. Haftadan beri erken Doğum riskim olmasına rağmen hiç oturmadım hergün gezdim hala da gezmeye devam ediyOrum :)))Bnm dr um yürümeyle ya da baska seyle dogum baslamaz dogum sizin rahminizle alakalı ne kadar tasıyabiliyorsa o kadar tasıyacak tasıyamadıgında dogum baslayacak diyor. Yani yürüyüşle falan dogumu baslatamazsıjız diyor. Gerçi eskilerde yok merdiven cık yok yürü falan diyor bende anlaöadım cidden.
Aynı şeyi düşünüyorum ben de açıkçası kaslarım açılsın gevsesin diye düşündüğüm için uyguluyorum. Yoksa bebeğinizin doğacağı saat belli gün belli :)Vaktinden önce ne yapsak olmaz :)Bnm dr um yürümeyle ya da baska seyle dogum baslamaz dogum sizin rahminizle alakalı ne kadar tasıyabiliyorsa o kadar tasıyacak tasıyamadıgında dogum baslayacak diyor. Yani yürüyüşle falan dogumu baslatamazsıjız diyor. Gerçi eskilerde yok merdiven cık yok yürü falan diyor bende anlaöadım cidden.
Annem de diyor ki sürekli sen o zaman bu zaman diye düşünme onun vakti saati belli o zaman geldiğin de doğacak bende artık öyle yapıyorum düşün düşün kafayı yicem yoksaAynı şeyi düşünüyorum ben de açıkçası kaslarım açılsın gevsesin diye düşündüğüm için uyguluyorum. Yoksa bebeğinizin doğacağı saat belli gün belli :)Vaktinden önce ne yapsak olmaz :)
Aynen. Ben şöyle düşünüyorum artık elbet bir şekilde doğacak. Allah hayırlı sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah. ben her doğmadığı gün oooh bugünde keyif yaptım diye düşünerek teselli ediyorum kendimi. Tabi koca gobekle nefes nefese ne keyif ama çaktırma :)Annem de diyor ki sürekli sen o zaman bu zaman diye düşünme onun vakti saati belli o zaman geldiğin de doğacak bende artık öyle yapıyorum düşün düşün kafayı yicem yoksa
Bnm dr um yürümeyle ya da baska seyle dogum baslamaz dogum sizin rahminizle alakalı ne kadar tasıyabiliyorsa o kadar tasıyacak tasıyamadıgında dogum baslayacak diyor. Yani yürüyüşle falan dogumu baslatamazsıjız diyor. Gerçi eskilerde yok merdiven cık yok yürü falan diyor bende anlaöadım cidden.
Annem de diyor ki sürekli sen o zaman bu zaman diye düşünme onun vakti saati belli o zaman geldiğin de doğacak bende artık öyle yapıyorum düşün düşün kafayı yicem yoksa
Herkes uyuyabildi benden hariç galiba. Of kıskandım şimdi
Ay nlcak bizim bu halimiz ya. Cnm karıştırıyorum senin şafak kaçtı. Benim 13Esneye esneye gözümden yas geldi ama yok uykuya dalamiyorum![]()
Ay nlcak bizim bu halimiz ya. Cnm karıştırıyorum senin şafak kaçtı. Benim 13
Sağol canımA dogum icin ne olur ne olmaz erken cikman lazim o zaman. Insallah sancin trafik olmayan saate denk gelsin diye bir hayir dua benden sana o zaman :))
Benden degisik bi oneri gelsin o zaman. Ben de arkadas tavsiyesi uzerine sebamed bebek losyonu aldim onu kullanacagim. Bakalim insallah memnun kalirim ama bu bebek banyo malzemelerinin kokusuna bayiliyorum cikarip cikarip kokluyorum :)
Benim sabirsizligimdan 35 te tahmini bir sezaryen tarihi aldim. 37 haftadayken de tamnolarak hastane randevusunu olusturdu doktorum.
Bide cnm nekadara aldın. İçinde kactane var
Ben zaten anlamiyorum, bende yurtdisindayim ve bize hic cati muayenesi yapmadan normal doguma alacaklar, bu iyi bisey mi kotu mu bende anlamadimKız forumda okudum çatı darlığı normal doğuma engel değil diyor yurtdışında herkes doğuruyormus bir araştır istersen