En kötü ihtimal dediğin gibi olur hastaneye normal ikramlık falan hazırlarım bebeğin mevlidinde veya ev ziyaretine gelenler için daha özenli bişeyler hazırlarım artık
maşallah bebegine,
inşallah hayırlısı ile saglikla gelsin kucagina ..
haftaya perşembe günü banada sezeryan günü verecek doktorum ..
belki seninki o günü beklemez bile
hayırlısı Allah'tan guzel haberlerini alırız inşallah
:) aynen çok haklısın. Baya tüketici Bi toplum olduk işte ben de yapmaya çalışcam bişeyler hatıra kalsın çocuğa istiyorumYani aynen oyle mecburiyeti yok boyle seyler imkanin vaktin varsa yapılabilecek seyler yapmayani dovmuyolar :)) ay eskiden bunlarmi vardi bi cikolata insanlarin agzi tatlansin diye tamam bazrn düşünüyorumda ne kadar tuketici bi toplumuz herseyi cılkını çıkarana kadar yapicaz illaki buna kendimde dahil
Canım hayırlı olsun bnm dr um da en son 4 ocak a kadar bekleriz dedi aynı zamanlar demekki ama bn ptesi dr a gittim daha kanala girmemişti. Olmadı serumla suni sancı ile dogumu baslatacagız dedi.Doktor kontrolumuz vardi bugun. Bebekle alakali her sey yolundaymis, basini iyiiice yerlestirmis artik, bu son birkac gundur cektigim kasilmalar, kasigimda hissettigim agrilar hep bebegin kafasini yerlestirmesinin sebebiyleymis. Cati muayenesi oldum ilk defa, ama hiiiic de korkulacak bir sey degilmis, sadece soguk kremi hissettim o kadar. Sizler de korkmayin nolur kizlar. Yarim santim acilmam varmis, daha gelmesini bekleyecegiz gibi duruyor, her sey yolunda, bebek halinden memnun dedi doktor. Haftaya persembe tekrar cagirdi, yani 4 ocak'in sabahi. O zamana kadar su gelmesi ya da cok sancili bir durum olmazsa tabi. Son gunum de zaten 5 ocak. O yuzden belki de haftaya gidecegim zaman dogum da olur belli mi olur... Eger 5 ocak'a kadar olmazsa en fazla 12 ocak'a kadar bekleriz dedi. Eskiden 40'in ustune 2 hafta kadar bekleniyordu ama ölümler cok oluyordu onu artik riske atmiyoruz dedi. Peki 1 hafta bekledik ama yine de gelmedi ne yapacagiz suni sanciyla mi dogum olacak dedim. Hayir, suni sanciya kadar bir suru asama var, lavman, serum, ilac, vesaire onlari teker teker uygulariz eger hicbiri cevap vermezse o zaman en son suni sanci veririz dogumu baslatiriz dedi. Doktorumu seviyorum. Cok rahatlatan ve hep olumlu yaklasan biri, oyle guzel bilgilendirmeler yapiyor ki zihnimdeki korkularimi, endiselerimi ortadan kaldiriyor. Bakalim her seyin hayirlisi, bebegimizi bekliyoruz.
:) aynen çok haklısın. Baya tüketici Bi toplum olduk işte ben de yapmaya çalışcam bişeyler hatıra kalsın çocuğa istiyorum
Yani aslında çömelme hareketini fln öneriyorlar canım ama ben yılbaşını bekliyorum haha :)Canım hayırlı olsun bnm dr um da en son 4 ocak a kadar bekleriz dedi aynı zamanlar demekki ama bn ptesi dr a gittim daha kanala girmemişti. Olmadı serumla suni sancı ile dogumu baslatacagız dedi.
Bu arada herkese sormus olayım kanala girmesi için yaptıgınız bir sey var mı kızlar yürüyüs vb gibi ne yapmak lazım acaba?
İnşallah canım inşallah çok sağol :)Allah gönlüne göre versin inşallah canım bi bakmissin bisi denk gelmis oluvermis :)
Aslında bende yılbasını bekliyorum ya ama hareketi yapınca da hemen dogacak mı sanki :)Yani aslında çömelme hareketini fln öneriyorlar canım ama ben yılbaşını bekliyorum haha :)
yok ya ben geçen hafta bol bol plateste zıplama ve 8 çizme hareketi , comelme yaptim. hurma yedim. doktor tavsiyesiyle meme ucu masajı yaptım. açılma bile yok :) artık bu saatten sonra bekliyorum 1 ocak olsun yine başlarım :)Aslında bende yılbasını bekliyorum ya ama hareketi yapınca da hemen dogacak mı sanki :)
Bnm dr um yürümeyle ya da baska seyle dogum baslamaz dogum sizin rahminizle alakalı ne kadar tasıyabiliyorsa o kadar tasıyacak tasıyamadıgında dogum baslayacak diyor. Yani yürüyüşle falan dogumu baslatamazsıjız diyor. Gerçi eskilerde yok merdiven cık yok yürü falan diyor bende anlaöadım cidden.yok ya ben geçen hafta bol bol plateste zıplama ve 8 çizme hareketi , comelme yaptim. hurma yedim. doktor tavsiyesiyle meme ucu masajı yaptım. açılma bile yok :) artık bu saatten sonra bekliyorum 1 ocak olsun yine başlarım :)
Yaaaaaa eşimin istediği isim zeyd hatta o kadar çok istiyor ki kuran da geçen teksahabe ismi zeyd ben kararsızım bu isim konusun da yani söylemi zor olur mu falan diyeErkek ismi bulamayan arkadaslarım severmisiniz bilmem benim eşimin adı zeyd ben çok beğeniyorum oğlum olsaydı hatta yine zeyd koyardım diye düsünüyorum anlamıda güzel birde alaz ismi koydu bi arkadasım oda hosuma gitti mesela.
Doguraam ben dogururDum sanırım yürüyerek Doğum olsa 29. Haftadan beri erken Doğum riskim olmasına rağmen hiç oturmadım hergün gezdim hala da gezmeye devam ediyOrum :)))Bnm dr um yürümeyle ya da baska seyle dogum baslamaz dogum sizin rahminizle alakalı ne kadar tasıyabiliyorsa o kadar tasıyacak tasıyamadıgında dogum baslayacak diyor. Yani yürüyüşle falan dogumu baslatamazsıjız diyor. Gerçi eskilerde yok merdiven cık yok yürü falan diyor bende anlaöadım cidden.
Aynı şeyi düşünüyorum ben de açıkçası kaslarım açılsın gevsesin diye düşündüğüm için uyguluyorum. Yoksa bebeğinizin doğacağı saat belli gün belli :)Vaktinden önce ne yapsak olmaz :)Bnm dr um yürümeyle ya da baska seyle dogum baslamaz dogum sizin rahminizle alakalı ne kadar tasıyabiliyorsa o kadar tasıyacak tasıyamadıgında dogum baslayacak diyor. Yani yürüyüşle falan dogumu baslatamazsıjız diyor. Gerçi eskilerde yok merdiven cık yok yürü falan diyor bende anlaöadım cidden.
Annem de diyor ki sürekli sen o zaman bu zaman diye düşünme onun vakti saati belli o zaman geldiğin de doğacak bende artık öyle yapıyorum düşün düşün kafayı yicem yoksaAynı şeyi düşünüyorum ben de açıkçası kaslarım açılsın gevsesin diye düşündüğüm için uyguluyorum. Yoksa bebeğinizin doğacağı saat belli gün belli :)Vaktinden önce ne yapsak olmaz :)
Aynen. Ben şöyle düşünüyorum artık elbet bir şekilde doğacak. Allah hayırlı sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah. ben her doğmadığı gün oooh bugünde keyif yaptım diye düşünerek teselli ediyorum kendimi. Tabi koca gobekle nefes nefese ne keyif ama çaktırma :)Annem de diyor ki sürekli sen o zaman bu zaman diye düşünme onun vakti saati belli o zaman geldiğin de doğacak bende artık öyle yapıyorum düşün düşün kafayı yicem yoksa
Bnm dr um yürümeyle ya da baska seyle dogum baslamaz dogum sizin rahminizle alakalı ne kadar tasıyabiliyorsa o kadar tasıyacak tasıyamadıgında dogum baslayacak diyor. Yani yürüyüşle falan dogumu baslatamazsıjız diyor. Gerçi eskilerde yok merdiven cık yok yürü falan diyor bende anlaöadım cidden.
Annem de diyor ki sürekli sen o zaman bu zaman diye düşünme onun vakti saati belli o zaman geldiğin de doğacak bende artık öyle yapıyorum düşün düşün kafayı yicem yoksa