2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Seninki yine iyiymiş ben ne koyacagım derken Rüçhan gördüm ismini rüyamda ki hiç tanıdıım böyle isimde biri yok hatta uyandıgımda rüçhan hakkı diye bir sey vardır devletler arası anlaşmalar vb de iktisatta okumustum aklıma o geldi ne alaka demiştim. Sonra eşim dedi ki böyle bir isim var ve ben hiç bilmiyordum.
Kuzenim oğluna Hakkı Rüçhan adını koymuştu mesajını okuyunca yazayım dedim:)

Canım biz seninle ayniyiz sayılır. Daha vakit var 40. haftaya 11 gün var 41 beklerse doktor bir 7 gün daha var yani daha günün çok var seninde benimde :)

Sezeryan olursa en gec ayin 1 inde alicak doktorum aslinda 25 aralik demisti ama normal dogum istedigim icin bekliyorum cuma gunu gidicem eger sezeryan olursa ayin 1 inde olur diye düşünüyorum zamana takilmiyorum zaten dedigin gibi vaktimiz var daha gunu geçmiş değil bebekler sadece normali beklesemmi yoksa kolayca strese girmeden sezeryanmi olsa diye dusunup duruyorum :KK43:

Sezeryan olursa en gec ayin 1 inde alicak doktorum aslinda 25 aralik demisti ama normal dogum istedigim icin bekliyorum cuma gunu gidicem eger sezeryan olursa ayin 1 inde olur diye düşünüyorum zamana takilmiyorum zaten dedigin gibi vaktimiz var daha gunu geçmiş değil bebekler sadece normali beklesemmi yoksa kolayca strese girmeden sezeryanmi olsa diye dusunup duruyorum :KK43:
Sağlık sorunu var mı canım yoksa sen mı endiselisin

Sağlık sorunu var mı canım yoksa sen mı endiselisin

Soyle bisey hamileligimin basinda yasamis oldugum bi panik atak depresyon durumu var ilac kullaniyodum doguma yaklasinca biraktim doktorum normal dogumda psikolojik olarak zorlanicagimi dusunuyo :) Benimde kafam karışıyo cunku midem bulandiginda kusarken bile aglayan bi insanim dayanabilir mıyım acaba diye endise ediyorum kolayca sezeryan olsa hersey planli diyorum :KK43: diyorumda diyorum anlicagin dusunup duruyorum :)

Canım allah başka dert vermesin bende çok sıkıldım ama yapacak birşey Yok ben birde nezle oldum sanırım burnum feci tıkandı ne önerir sinis Kızlar okyanus suyu hiç bir şeye yaramıyor Alerji hastasıyım aynı zamanda burda lodos çok fena esiyor acaba ondan mı tıkandım
Canim bana tuzlu su iyi gelmisti tuzla suyu karistirdim temiz bi enjeksiyonla burnuma enjekte edip hınkiriodum o aciyodu ama abartmadan gunde enfazla iki kere olacak sekilde dene istersen canim

Arkadaşlar yaaa bugün bişey oldu bebeğin hareketlerini çatı bölgesinde çok yoğun Bi şekilde hissettim hala da hareketlerine devam ediyor. Akıntı sancı su vs bişey yok ama resmen orda kıpırdanıp duruyo böyle Bi durum yaşayan oldu mu ne tavsiye edersiniz

Soyle bisey hamileligimin basinda yasamis oldugum bi panik atak depresyon durumu var ilac kullaniyodum doguma yaklasinca biraktim doktorum normal dogumda psikolojik olarak zorlanicagimi dusunuyo :) Benimde kafam karışıyo cunku midem bulandiginda kusarken bile aglayan bi insanim dayanabilir mıyım acaba diye endise ediyorum kolayca sezeryan olsa hersey planli diyorum :KK43: diyorumda diyorum anlicagin dusunup duruyorum :)
Anladım geçmiş olsun canım hakkında hayırlı olur inşallah kararınız

Arkadaşlar yaaa bugün bişey oldu bebeğin hareketlerini çatı bölgesinde çok yoğun Bi şekilde hissettim hala da hareketlerine devam ediyor. Akıntı sancı su vs bişey yok ama resmen orda kıpırdanıp duruyo böyle Bi durum yaşayan oldu mu ne tavsiye edersiniz
Canım kanala dogru kendini itiyor olabilir mi artık?

Canim tul alip bikac kat dikdortgen kesip ortadan baglasan ayni fiyongu yaparsin onune ayicik koymuslar sende ona benzer bisi yapıştır olsun bitsin
Aynen canim biseyler yapicam artik ne cikarsa. Yarin esimle bu tarz malzemeler alabilecegimiz bir yere gider bakariz.
Zaten disariya ancak esimle cikarim bu saatten sonra bugun bunu anladim.
Bugun markete yuruyeyim dedim de alt karinda baski cok fazlalasmis artik zorlaniyorum yururken. Ancak ev icinde donenirim bundan sonrasinda

Aynen canim biseyler yapicam artik ne cikarsa. Yarin esimle bu tarz malzemeler alabilecegimiz bir yere gider bakariz.
Zaten disariya ancak esimle cikarim bu saatten sonra bugun bunu anladim.
Bugun markete yuruyeyim dedim de alt karinda baski cok fazlalasmis artik zorlaniyorum yururken. Ancak ev icinde donenirim bundan sonrasinda

Tabi canim Allah esirgesin ne olur ne olmaz insanin bi basi bile donse yaninda destek alabilcegi biri mutlaka olmali ins gonlune gore biseyler bulursun :)

X