Ben de 36.haftada gittim, bi sıkıntı yaşamadım, zaten düzenli gittiğim bi bayan. 36yı bekleyin derim ama ki son olsun
Inşallah herhangi bir sorun yaşamam mecbur gitmek zorundayım komple.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 36.haftada gittim, bi sıkıntı yaşamadım, zaten düzenli gittiğim bi bayan. 36yı bekleyin derim ama ki son olsun
benim 36 bitti ama başlamadımKızlar bugun 36 oldum hurmaya başlasam mı
Aklima geldi simdi bebeklerimiz olunca ilk banyosunu ne zaman yaptiracagiz gobek dusene kadar bekleyecekmiyiz :) ve banyo sonrasi icin yag yada losyon almadim ben gerek li mi ? Fikir ve onerilerinizi bekliyorum arkadaslar
Merhaba bende Ocak annesiyim baştan beri aranızda değilimdir son haftadır takip ediyorum son günüm 5 Ocak doktorum bi aksilik olmazsa 31 Aralık gecesi alacak nöbetçi olduğu için 12 yi geçince 1 Ocak bebeği olacak. Bu arada ikinci çocuğum
ben iiki kizimada sürdüm bundada bebe yağı hazir inşallah kucagimiza almak nasip olsunKuzenim hic surmemis biside olmadi ama cilde gore degisir galiba ben aldim nolur nolmaz dursun kenarda
Heyecan, stres, korku, kaygı, mutluluk daha sayamadığım bi sürü duygu yaşıyoruz. Yüzdük yüzdük kuyruğa geldik.. karmaşık duygular yüzünden biraz galiba canımbugün grup sessiz mi ne?
Aynen erken yesem ya erken gelirsebenim 36 bitti ama başlamadım
doğurmaktan korkuyorum herhalde
ayy bende o duygularla baş başa kalmamak adına buradayım hepHeyecan, stres, korku, kaygı, mutluluk daha sayamadığım bi sürü duygu yaşıyoruz. Yüzdük yüzdük kuyruğa geldik.. karmaşık duygular yüzünden biraz galiba canım
ben bugün ev islerinden giremiyorum merakda ediyorum burayibugün grup sessiz mi ne?
36+4 olmuşum ama cesaret sıfır halenAynen erken yesem ya erken gelirse
bende işteyimben bugün ev islerinden giremiyorum merakda ediyorum burayi
birazdanda kizimin herseyini utuleyecegim ve cantami hazırlayacağım :)
ben iiki kizimada sürdüm bundada bebe yağı hazir inşallah kucagimiza almak nasip olsun
ev daha zor ev isi yemek ayaklarim agriyor ustune basamiyorumbende işteyim
çatı ağrım çok fena
doğru düzgün yürüyemiyorum o yüzden işte yapamıyorum bilgisayar başında takılıyorum
Aynen erken yesem ya erken gelirse
bak ben losyonu unuttum ben losyonda kullaniyordum alirim bendeBen losyonu da bebe yaginida aldim bakalim hangisi daha iyi olur yagi genel olarak pek sevmiyorum nemlendirmek icin subazli kremler daha güzel geliyo bana bebekte nasi olur bakicaz artik