Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Heyecan, stres, korku, kaygı, mutluluk daha sayamadığım bi sürü duygu yaşıyoruz. Yüzdük yüzdük kuyruğa geldik.. karmaşık duygular yüzünden biraz galiba canım
Heyecan, stres, korku, kaygı, mutluluk daha sayamadığım bi sürü duygu yaşıyoruz. Yüzdük yüzdük kuyruğa geldik.. karmaşık duygular yüzünden biraz galiba canım
Dun kendimi ev isleriyle fazla yordum sanirim, aksam uzeri alttan alttan baskilar, bebekte cok fazla toplanmalar, kasilmalar, akintilarimda artis olunca kendimi tamamen dinlenmeye verdim. Dun aksam saat 6 dan beri tuvalet, yemek, namaz disinda yataktan cikmadim. Gece cok iyi uyuyamadim ama yine de cok sukur. Bugunu de tamamen dinlenmeye adamak istiyorum. Sabahtan beri kahvalti haricinde yataktan cikmadim. Bakalim ne olacak son durum...
Ben losyonu da bebe yaginida aldim bakalim hangisi daha iyi olur yagi genel olarak pek sevmiyorum nemlendirmek icin subazli kremler daha güzel geliyo bana bebekte nasi olur bakicaz artik
ev daha zor ev isi yemek ayaklarim agriyor ustune basamiyorum
sabitte oturamiyorum ben calisirkenmis meyerse kramplar oturmaktan hamdolsun onlardan kurtuldum ..
sabirla duayla inşallah kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi
Ben losyonu da bebe yaginida aldim bakalim hangisi daha iyi olur yagi genel olarak pek sevmiyorum nemlendirmek icin subazli kremler daha güzel geliyo bana bebekte nasi olur bakicaz artik
ev daha zor ev isi yemek ayaklarim agriyor ustune basamiyorum
sabitte oturamiyorum ben calisirkenmis meyerse kramplar oturmaktan hamdolsun onlardan kurtuldum ..
sabirla duayla inşallah kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi
canım işten gidince aynı şeylerle yüz yüzeyiz malesef
yemek, çamaşır, bulaşık vs..
geçen hafta evdeydim dinlenmiştim biraz ama bu hafta nasıl bitecek bilmiyorum
Banada dikkat et ayık olsun filan dediler de doktorum gece orada olacak ve ameliyatı gece yapacak inşallah sıkıntı olmaz muhtemelen hastanenin ilk bebeği olacak kızım umarım seninde gönlüne göre olur
Banada dikkat et ayık olsun filan dediler de doktorum gece orada olacak ve ameliyatı gece yapacak inşallah sıkıntı olmaz muhtemelen hastanenin ilk bebeği olacak kızım umarım seninde gönlüne göre olur
Kızlar size bir şey soracağım.
En son muayenede doktorum eşime hediyeni hazırladın mı dedi
Doğumda sanırım baylar altın yüzük, bilezik vs alıyormuş doğum yapan eşine.
Siz böyle bir şey duydunuz mu?
Kızlar geceleri uyuyabilen varsa bi fikir versin nlur. Nasıl uykuya dalabiliyosunuz. Artık bittim uykusuzluktan. Sabaha kadar dön dön dön bebegim karnımda çorba gibi oluyor :)