Magnezyumu niye biraktiniz? Ben her gun bir tane aliyorum, 1 bardak suya kabaran seklinde.Benimde ağrılar öyle canım kasıklarım çok ağrıyor magnezyumu bıraktığım için bacaklarımı hissedemiyorum agridan kemiklerim sızlıyor
Gerçek sancı belden girer kasıklardan ve bacakların üst kısmından devam eder benim öyle
Gunaydin sana da, insaallah kolayca atlatiriz.
Evet cok guzel soyledin. Guzellige kavusmak icin bastan aci da cekecegiz artik ne yapalim.Ama dogdugu anda butun agri aciii bitiyomusssDogum cok mucizevi bi olay onca acının arkasından gelen muhteşem bi mutluluk isin o kısmını düşün bosver sanci gecici bi süreç
Yaklaşık üç aydır doğum sancılarım için kullaniyordum doktor bütün ilaçları bırak sadece kan ve vitamine devam dedi bıraktım bende sonuçta ilaç ve bir sürü yan etkisi varMagnezyumu niye biraktiniz? Ben her gun bir tane aliyorum, 1 bardak suya kabaran seklinde.
Belim agrimiyor cok sukue, demek gercek sanciyi oyle ayirt edebiliyoruz.
Hmm ben magnezyumu da vitaminler gibi bir yan etkisi yoktur diye dusunuyordum.Yaklaşık üç aydır doğum sancılarım için kullaniyordum doktor bütün ilaçları bırak sadece kan ve vitamine devam dedi bıraktım bende sonuçta ilaç ve bir sürü yan etkisi var
canim gunaydin,sen tecrubelisin bisey danismak istiyorum bu belden giren sancida surekli bel agrisi oluyormu yoksa oda kasiklara gelen agri gibi bi gelip gidiyomu.dun gece saat 2 gibi belime bir agri girdi belimin solundan hic gecmeden sabah 7ye kadar devam etti.cidden dayanilmaz gibiydi ama surekli agridigi icin gercek dogum sancisi oldugunu dusunmedim hic.bu bele giren agriyi biraz tarif edebilirmisin.Benimde ağrılar öyle canım kasıklarım çok ağrıyor magnezyumu bıraktığım için bacaklarımı hissedemiyorum agridan kemiklerim sızlıyor
Gerçek sancı belden girer kasıklardan ve bacakların üst kısmından devam eder benim öyle
Vitaminin bile faydası yok.ki canım normal besinlerden aldığın vitaminleri vücut daha iyi kullanirmis bunu arada alıyorum eksik varsa kapatsın diye istahim iyice kapandı artıkHmm ben magnezyumu da vitaminler gibi bir yan etkisi yoktur diye dusunuyordum.
Canım gerçek sanciysa geçmez yalanciysa pozisyon değiştirince masaj yapınca biraz ovalayinca rahatliyor tarifi belimin üstünden tır geçmiş gibi canım okadar ki kemiklerim kaslarim ağrıyor adet olacak günlerde bazen ağrır ya sanki kırılmis gibi ondan daha beterdi benim canım hiç umursama ağrılar normal artık bziim için başka belirti eşlik ederse gidersin doğumacanim gunaydin,sen tecrubelisin bisey danismak istiyorum bu belden giren sancida surekli bel agrisi oluyormu yoksa oda kasiklara gelen agri gibi bi gelip gidiyomu.dun gece saat 2 gibi belime bir agri girdi belimin solundan hic gecmeden sabah 7ye kadar devam etti.cidden dayanilmaz gibiydi ama surekli agridigi icin gercek dogum sancisi oldugunu dusunmedim hic.bu bele giren agriyi biraz tarif edebilirmisin.
Gecmio canim. 36. Haftada benm azcik hafifledi ama gecmio. Rennie duoyla kardes gibiyiz cok sukur. Pasiflora icen meltem cumbul gibi carsi pazar dinlemeyip dikiorum siseyi tepeme34+0 haftalık hamileyim mide yanmalarım bir türlü geçmedi.Aynı durumu yaşayan var mı.
Aynen canım ilkinden sonra cok ozledm yani bakması kolay olsa her sene yaparım ama zorBen de cok ozleyecegim bu zamanlari diye dusunuyorum. Hamile olmayi cok sevdim.
Vitaminin bile faydası yok.ki canım normal besinlerden aldığın vitaminleri vücut daha iyi kullanirmis bunu arada alıyorum eksik varsa kapatsın diye istahim iyice kapandı artık
Magnezyumun Yan etkisi koma canımnormal yan etkileri de bulantı ve ishal ben ishalden çok çektim dışarı çıkamıyordum ishal yüzünden şimdi düzene giriyor artık
5 dakika da bir geliyor o sancı 1 dk falan surup gidiyor ama insanı zıplatıyo normal dogumun en zoru o ztn sonrası hayal gibi gelip gecıyo annelik zor evlat icin katlanılırBu gece saat 5te adet sancisi gibi bir agri uyandirdi beni. Benim adet donemimde bicak saplanmasi gibi olurdu karnimin altina dogru, aynen o geldi. Gerci o zamanlar sancilar cok daha uzun surerdi, simdi hemen geldi gecti. Gercek dogumda da bunun cok daha siddetlisi mi olmus oluyor acaba? Ve daha uzun surelisi? Yoksa yine kisa sureli ara ara gelen ama daha cok siddetlisi mi? Cok merak icindeyim. Gunler de iyice yaklasti. Nasil geciyor zaman...
Masaallah subhanallah ne guzel bir dogum. Bize de boylesi nasip olur insaallah. Bebeginizi ve sizi cok tebrik ediyorum, yuvaniza bereket getirsin insaallah. Hayirli evlat olsun, saglikla muhabbetle buyutun.Merhaba hanımlar, ben bu sabah saat 5 civarı doğum yaptım.
Kendi sancimla vajinal doğum.
Dikiş ağrısı çekiyorum suan.
Minnagim iyi. Çok şükür.
Doğduktan sonra emdi ama sabah a karşı memeyi bıraktı. Ağzına almio.
Uyuyo sürekli.
Gaz tis ve kakasını yaptı.
3 kilo 50 gr doğdu.
Rabbim herkese nasip etsin. Çok güzel bir şey. Eve gitmek için can atıyorum ama daha burdayım. Yarın belki. .
Merhaba hanımlar, ben bu sabah saat 5 civarı doğum yaptım.
Minnagim iyi. Çok şükür.
Uyuyo sürekli.
3 kilo 50 gr doğdu.
Rabbim herkese nasip etsin. Çok güzel bir şey. Eve gitmek için can atıyorum ama daha burdayım. Yarın belki. .
Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın canım :)Merhaba hanımlar, ben bu sabah saat 5 civarı doğum yaptım.
Minnagim iyi. Çok şükür.
Uyuyo sürekli.
3 kilo 50 gr doğdu.
Hayırlı uğurlu olsun canım, ne güzel normal doğum kısmet olmuş, sağlıkla büyütün bebeğinizi.. 1gün hastanede kalman normal canım, yarın cıkaraınız, gözün aydınMerhaba hanımlar, ben bu sabah saat 5 civarı doğum yaptım.
Minnagim iyi. Çok şükür.
Uyuyo sürekli.
3 kilo 50 gr doğdu.