2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
canım hicbirsey dusunme sadece bebegine ve kendine odaklan hicbirinide soylenenlerin umursama down sendromuymus vs hıc dusunme yavv cok kolay konusmuslar bosver takılma bile

canım benim duamda kalbimde seninle allahim senide bebeginide korusun inşallah
inşallah güzel haberlerini aliriz allahim kurtarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

günaydın kızlar hayırlı sabahlar..
inşallah herkez iyidir..
inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi ... güzel haberler le gelirsiniz inşallah ..
bende bugun yine hasyane yollarinda olacağım
önce kardiyoloji, sonrada hastanede anestezi bölümüne gidipte sezeryan günü için randevu alacagim ..

inşallah bebeğini kucağına alirsin,
güzel haberlerini bekliyoruz ..
sağlıkla kucağına almak nasip olsun canim benim

Hayirli olsun sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Canım gelişme geriliği ve down sendromu ne alaka ya benim oğlum 4 hafta gelişme geriliğiyle doğdu sadece kilosu düşüktü neden bu kadar korkutmuslar ki seni sancin yoksa ne diye o kadar muayene alttan bakınca kanda gelir akıntıda gelir sancida başlar şimdikiler çok acımasız ya
Hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına al ben doğum belirtisi yaşamadan gitmem hastaneye insanı zorla delirtiyorlar

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah

yavv dogum yapalı 11 gun olmus takvim nasıl guzel geliyor gozume benden demesi karnınızdaki tekmelerin kıymetini bilin dogunca özlüyor insan o anne karnındaki bagda baska birsey yavv yine duygusalım bu sabah
Ben dogurmadan Özlücem diye uzuluyorum ne kadar zorlukları olsa da hamileliği seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…