-Aa bebeklerin hafta hafta kilosunu da mi listeliosun seymaListeci başı
Bu gece sabah olmaz canım sana
Canim 37. hafta erken dogum kategorisine bile girmiyor. O yuzden icin rahat olsun iyi ki erken teshis ettiler de hemen bebege etkisi olmadan aliyor olacaklar. Simdiden gozunaydin bebisin saglikla gelsin insallah
Ben de aynı şeyi düşünmüştüm :)
canım benim sağlıkla kucağına nasip olsun inşallah rabbim bebeğini korusun inşallah inşallah..
allahim bir avazda kurtarsin senide normal yada sezeryan nasıl olurda kucağına almayi nasip etsin rabbim... güzel haberlerini alırız inşallah
Canım öncelikle geçmiş olsun, bebek sağlıklı gelsin de, sen demiştin bana unutma.. haklısın normal istiyorken sezeryana dönmesi hayalkırıklığı yaratıyor, ama bi şansın var hala normal için, inşallah öyle olur ama olmazsa da sunu düşün bebişin artık kucagında olucak
Peki suyunun azalmasiyla ilgili hic belirti hissetmedin mi? Bana da ne alakaysa bu koca gobegimle karnim kuculmus gibi geldi de suyum mu azaldi acaba diye gecirdim icimden. Esime soyledigimde bu karin mi kuculmus tepkisi verdi ama :) hep supheye dusuyoraun isteArkadaşlar çok teşekkür ederim benim içinde önemli olan sağlığı normal veya sezeryan hic önemli değil :) bu arada valla 13 diye diye 13. sırayı alacağım gibiyarın belli olacak hayırlısı olsun inşallah haberdar edeceğim öğrenir öğrenmez :)
aman dikkat bu arada kızlar her hafta mutlaka kontrollerinizi aksatmayın. bana kalsa ben bugünkü kontrole gitmeyecektim iyiyim ben diyordum ama minigin durmunu göremiyoruz malesef :)
Bu gece sabah olur mu ki
Bu sohbet bir yerden tanıdık geldi-Aa bebeklerin hafta hafta kilosunu da mi listeliosun seyma
-Yok canim aklimda kalmis
Hem karsilastirma yapmak hic hos diil
3 gündür yavaşladı hareketleri sadece. bende diyorum ki kızımız yeri daraldı kilo aldı demekki ondan kısıtlandı diye düşündüm. halbuki bir hafta da 70 gr almış :) zaten benim göbeğim çok küçük görsen hic 37 demezsin :) 30 falan ancak dersin :) bu hafta bende kilo almadım ama bunlar kesin belirti değil canım belki de tesadüf suyu yeterli olsada hareketi az olabilir bebise göre de değişiyordur bence , en iyisi rutin kontrolleri aksatmamak bizim anlayabileceğimiz belirtiler olduğunu dusunmuyorumPeki suyunun azalmasiyla ilgili hic belirti hissetmedin mi? Bana da ne alakaysa bu koca gobegimle karnim kuculmus gibi geldi de suyum mu azaldi acaba diye gecirdim icimden. Esime soyledigimde bu karin mi kuculmus tepkisi verdi ama :) hep supheye dusuyoraun iste
Aaaa cidden miiii. Ben ise tadını çok sevdim normalde şurup içmeyi sevmem ama bunu bayıla bayıla içiyorum resmenayy o duphalak bana bir mide bulantisi yapti içemedim.. ama herkez öyle olacak diye birşey yok.. neguzel sana fayda etmiş..
Daha erken sen şimdiden yeme 37. Haftadan sonra yeay banada komşum ye diyor ben baslamadim bende yarindan itibaren baslayayim
Şurup kabızlık probleminde oldukça etkili oluyorCanim duphalac i hamileligimin basinda kullandim. Kabizlik problemim vardi. Ama kabizlik problemim yok su an o yuzden bu problemi yasamayi beklemiyodum zaten
aaa kaçırmışım sanırım @Bebegimgelsin yrn doğum mu var Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah
Canım doğum var yarın evet :)aaa kaçırmışım sanırım @Bebegimgelsin yrn doğum mu var Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah
Ben mi canım :) yrn doktor netlestirsin bende bir o rana gireyim artık karar veririm heralde :)))Canım doğum var yarın evet :)
Aklıma ne geldiiii canım bebişin ismini koyaydın da öyle gireydin doğuma
canım sen nezaman dogum yaptın kac haftalık bebiş kac kilo niye kuvezde azmı soru sordum acaba