- 29 Temmuz 2017
- 283
- 710
Ben arkasındayım hemen gelebilirMaşallah maşallah, çok güzelsin canım, artık bu aşamada en iyisi kararı bebeğe bırakmak o nası gelmek isterse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben arkasındayım hemen gelebilirMaşallah maşallah, çok güzelsin canım, artık bu aşamada en iyisi kararı bebeğe bırakmak o nası gelmek isterse
Ben arkasındayım hemen gelebilir
çok deli dolu bir anne olacağıma eminim
ama bazen bu düşünceler beni bir hayli korkutuyor
galiba hormonlardan dolayı
bende doğumdan sonra 3 ay iznim vardı 6 ayda ücretsiz izne ayrılacağım
ama bundan bile korkuyorum
kendime bile itiraf edemiyorum
ya sıkılırsam bile diyorum içten içe
sanki bu konuyu bir iki aya kalmaz
onsuz yapamıyorum diye tekrardan söylerim
1 saat anneme bıraktım çok özledim dayanamadım hemen eve döndüm diye
Bi sorucam bakalim ne dicek son zamanlar zormus boyle olunca aklım direk sezeryana kayiyo gelsin artik diye
Orası öyle sağlıkla sıhhatle bekliyoruz tabiki, ama herşey yolundaysa tamamsak koşarak gitmeye hazırım hastaneye muayene test doğum ne gerekliyse :)Aman canım dur biraz acele etmesinler Allah korusun sağlıkla gelsinler
Kızlar ben doğum yaptım spinal oldum
Doğum iyi gecti ama bebeğim hemen yoğun bakıma alındı emziremedim bile
Sadece ameliyathanede 1 dakika yanımda durmasına izin verdiler
Sonra camın ardından baktım hemen delmişler bebegımın heryerını
Suan solumun makımasına baglı nefes alıyor
Akciğerlerindeki sıvıyı henuz atamadı
Ciğer gelişimide tamamlanamadığı için ciğer geliştirme ilacı yapıyorlar
Ve zature olmuş
Bütün bunlar nasıloldu nasıl başıma geldi bilmiyorum
Beni bugun taburcu edecekler 2 gundur kızımı görmuyorum babaannesinde benı bekliyor
Ama oğlumuda burada bırakıp gıtmek istemiyorum
Nasılgideyim ki daha minicik bebegim benim koynumda olmAlıyken oralarda tekbasına yatıyor
Bana dua edın lutfen bebegımi biran önce çıkarmak istiyorum
Çok acı geliyor Allahım beterinden saklasın dayanamam
Çok geçmiş olsun canım. Dualarım, tüm iyi dileklerim seninle ve oğlunla. Sıvıyı atınca normal solunumuna dönecektir inşallah. En kısa zamanda tüm bunlar gelmiş geçmiş olsun ve hep birlikte yuvanızda sağlıkla sıhhatle güzel günleriniz olsun.
chiLL hem geçmiş olsun hem gözün aydin..rabbim şifa versin saglikla evinize gidersiniz en kısa zamanda insalahh
Canım çok gecmiş olsun inşallah bir an önce çıkar bebeğin Allah uzun ömür versin sağlıkla.
Çok geçmiş olsun merak etme göz açıp kapayıncaya kadar bu günler geçecek inşallah en kısa zamanda kucağına alıp evine götürürsün allah acil şifalar versin
Canım Öncelikle hayırlı olsun, aklına kötü şeyler getirme. Bir an önce en kısa zamanda bebeğinle beraber hastaneden sağlıkla cıkmak nasip olsun
Gözün aydın canım Rabbim sana sabır bebeğine kuvvet versin bi an önce koynunda uyutmayı nasip etsin buna da şükür iyiki fark edilip dogum yaptın beklemek zor olsada kavuşmak güzeldir
chiLL rabbim ikinizinde yaninizda olsun insallah.saglik versin.bu zor gunler elbet gecicek.mutlu saglikla ailenle birlikte gecirdigin gunlere cok az kaldi insallah.dualardasin.
Canımmmm en kısa sürede oğluşun da kucağında olacak gör bak. Biraz daha sabır. Dularımız seninle..
chiLL Rabbim yardimciniz olsun dualarimiz sizinls tez zamanda kavusursunuz isallah
chiLL canim oncelikle hayirli olsun tez vakitte kucagina al canim insallah.
Bugunler cok zor biliyorum ne desek bos yasayan sensin. Gecen sene arkadasimin kardesi de dogum yaptiginda zaturre teshisiyle hastanede tutuldu. O da tabi ki cok yipratti kendini elinde olan bisey degil.
Ama simdi bir yasini gecti oynasiyorlar o gunler cook geride kaldi. Sen de bugunleri hatirlamayacaksin bile insallah
chiLL gözün aydın Allah tez zamanda kavuştursun yavrularina
Gecmis olsun canim bununla gelmis gecmis olsun ....umarim en kisa surede evinizde olursunuz
chiLL canım öncelikle gözün aydın inşallah en kısa surede bebeğini kucağına alırsın evine götürürsün
Canım Allah ım yardımcınız olsun. Çok zor bebeğini orada bırakıp gitmek ama yeter ki bebeğin iyi olsun bir an önce iyileşsin. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
hadi hayırlı olsun canımKızlar bugün iş hayatı benim için de bitiyor artık bi süreliğine.. Pazartesi çalışamaz raporunu bırakıcam, bi garibim, bi tuhafım.. Karnım burnumda ama sanki hala bu bebiş doğmucak böyle devam edecekmişim gibi geliyor.. son günlerin psikolojisi bi farklı hepimizde..
hayırlı olsun canımHepinize çok teşekkür ederim
Bizde hastaneye elimiz kolumuz dolu gidicez. Allahtan susleme kismini annem tasicak da ben sadece puset valiz ve cikolatayi goturcem. Yoksa halim harapOrası öyle sağlıkla sıhhatle bekliyoruz tabiki, ama herşey yolundaysa tamamsak koşarak gitmeye hazırım hastaneye muayene test doğum ne gerekliyse :)
Rüyalardan heyecandan duramıyorum valla , yarın fuara gitmeyi planlıyorum pazar günü de bütün hediyelikleri bitirmeyi. Zaten doğuma kamyonla gideceğiz biz galiba ya, 4 çeşit hediyelik yok masa süsleri yok altlıklar şerbetlikler bir tek ben mi böyleyim ya devasa masa da olsa yetmeyecek koridora falan taşacağız sanırım. Onun haricinde valiz çanta ana kucağı falan derken cidden böyle acaba bir cins ben miyim demeye başladım
Ve zature olmuş
Beni bugun taburcu edecekler 2 gundur kızımı görmuyorum babaannesinde benı bekliyor
Nasılgideyim ki daha minicik bebegim benim koynumda olmAlıyken oralarda tekbasına yatıyor
Ve zature olmuş
Arkadaşlar yarın ne fuarı var acaba ?
Teşekkür ederim :)İbs anne bebek fuarı