2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben dr dan geldim suyum çok fazlalaşmış bebegin cigerlerne doluyormuş bana yarın sabaha sezeryan dedi
Büyük ihtimalle küvöze de girermiş daha dünyaya gelmeden küvözde yer ayırdılar oğluma cok moralim bozuk
Dün gece sabaha kdar uyuyamamıştım zaten karnım öatlayacak gibiydi
Hayırlısı olsun inşallah canım. Sağ salim al bebeğini kucağına. İnşallah cok kalmaz kuvözde

Ben dr dan geldim suyum çok fazlalaşmış bebegin cigerlerne doluyormuş bana yarın sabaha sezeryan dedi
Büyük ihtimalle küvöze de girermiş daha dünyaya gelmeden küvözde yer ayırdılar oğluma cok moralim bozuk

Uzulme
Canını sıkma
İnşaallah sağ salim sağlıkla kucağına alirsin.
Rabbim yardımcın olsun

37+2 yım bende bugün ultrason a girecektim ama sıra yı yarın vermişler. -_-
Yarın sabah nasipse bakılacak. .
Ben doğurcak gibi durmuyorum valla
Ağrım oluo ama o kadar.
Bugün çok yürüdüm. Uzun zaman oldu ..
Suan cok uykum var.
Uyumak istiyorum ama erken kalkip gece uyuyamamak var . Bu yüzden gözüm kesmiio

Selam kızlar nasılsınız ,dun kontrolum vardı nstye girdim yolunda herşey kilosuda 2545 kg dedi ama eşim israrla zayif diyor ay anlatamiosun erkek milletine annesi öyle demiş guya35. Haftamdayim bu haftada sizlerin tospikleri kaç kiloydu ☺ay daral geldi arastiriyorum normal aslında

Doğum yapanlara çok sevindim darısı zamanında bizlere isallah
bence zayif degil baksana bu uygulama da bile 2.5 kilo gozukuyor. hayir bu kv leri de anlamiyorum nasil da biliomus 35.hafta kilosunu? moral bozma bence gayet iyi.

Çok geçmiş olsun canım sakın üzülme bebekler cok güçlü oluyor bşr iki güne kendini toplar İnşAllah dualarımız seninle: )

Bak odaha iyi son anda belli olacak diyeyim

2 hafta daha dursun bari kiz

Ayy kizlarrr cok sevindim yaa masallah kuzular ozaman erkenmi geldi biraZ araliktayiz daha. Nasillar acaba anneler toparlandimi bebisler ne yapiyo ay onlar cennet kokar simdi

Kuzumm ayy nasil heyacanlisindirr hadi bakim saglikla hayirlisiyla al kucagina Allahim yar ve yardimcin olsun cok merak ediyorum kuzulari ya

Masallahh annemm doktorunda hakli simdi az daha beklese 5 kiloya yaklasqcak bunun birde cikisi var :) ama iyi ele gelir annesi topis topis bide ne dicek bu yenidogan setleri el kadar icine girerlermiki ya oyuncak bebek giysisi gibi

Su saatten sonra senden bisey beklemesinler valla dikkat et kendine bizdede misafir vardi tamam kv oturuyoruz o yapiyo gelen yardim ediyo ama ben yanlarinda oturuyorum bu sefer karnim kasiliyor simdi uzattim ayaklarimi o bile olmuyor
Benim kv biraz değişik canım normalde beraber oturmuyoz bana yardıma geldi ama anı anını tutmuyor canı isterse cok güzel iş yapıyor bugün mutfaktaydım eşim kızdı dr ayakta kalma demedi mi sna diye geldim oturdum kv ay aman ayaklarım ayakta duramıyor um demeye başladı çayı kp der servis etti kendiyle beni yarıştırıyor: )

Merhaba canim hiç moralini bozma 37.haftadasın kızım 16 yaşında 36.haftasında doğmuştu hiç kuvesde kalmadan aldık geldik seninkininde kalacağını sanmıyorum tabi başka bir aksilik çıkmazsa ki 40.haftada bile herşey olabilir moralini yüksek tut bence bebisin gayet sağlıklı olacak .

Kızlar doktordan geldim hic bekledigim gibi bi muayene olmadi :)) Pasam biraz iriymis doktor normal doguma zorlanabilirsin dedi 29 unda tekrar gidicem nolcaksa belli olur heralde o zaman :))
gunlerimiz cok yakin, bana da 40.haftayi doldurursan 4 kiloyu bukur dio. sana kilosunu soyledi mi? kafa capi daha onemli 37.hafta da cati muayenesi yapacagim dedi bakalim hayirlisi..

hic uzulme moralini yuksek tut. senden daha erken hafta da dogum yapip hic kuvoze girmeyenler oldu. hem girerse de gununu doldurdu cok az kalir. uzulme lutfen bebek de etkilenmesin.

ya bende düşündüm ama onları kesince bedenlerini bilemem gibi geliyor
canım her beden den bir tane ayır kesme bazısının yakasında basılı oluyor öyle varsa ondan ayir sonra diğerlerini onu baz alarak ölçersin. ben yıkar yıkamaz 6. aydan büyük olanlari direkt hurca kaldırdım zaten. 0 6 ayları da dolabının bi kısmını 03 ay bir kısmını 3 6 ay olarak böldüm.

Benim karaciğer enzimlerimde sorun cıkti bu nedenle erken alma karari aldi doktorlari bebegi riske atmamak icin. Cok sukur kizimda bende iyiyiz evimize geldik bugun.sezaryan oldum genel anestezi yapildi.spinal istemedim.
Genel anasteji nasıl uyanırken ağrı çok oldu mu?
Bu arada bebeğini sağlıkla büyüt cnm hayırlı evlat olsun inşallah...

Arkadaşlar az önce sterilize etme işini bitirdim. alet var ama olsa bile uzun iş. sterile edeceğiniz ürünler varsa bence yapın. parçaları söküp yıkayıp ardından sterile edip tekrar kirlenmesin diye poşetlemek gayet vakit alan birşeymiş. Bebekleriniz gelmeden yapıvermenizi öneririm :)

X