2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Beni hiç sorma canım en son ultrasyona 28. Haftada girdim haftalık olarak nstye giriyorum sadece sancılarım için altan ebe bakıyor şimdilik ilaçlarla idare ediyorum bu hafta doktor olursa kontrole gidicem inşallah bir sorun yoksa haftalık çağırıyorlar artık yoksa iki günde bir
Günlerimiz yakınmış en son ne zaman kontrole gittin cnm ve kaçıncı haftada çağırdı doktor.. Ben en son 34 de gittim 37 de gel dedi 3 hafta olunca insan bi çekiniyor.

Ben dr dan geldim suyum çok fazlalaşmış bebegin cigerlerne doluyormuş bana yarın sabaha sezeryan dedi
Büyük ihtimalle küvöze de girermiş daha dünyaya gelmeden küvözde yer ayırdılar oğluma cok moralim bozuk
Dün gece sabaha kdar uyuyamamıştım zaten karnım öatlayacak gibiydi
allahım yar ve yardimcin olsun merak etme hic bir sey olmayacak allahın izniyle onlem amaclı küvöze alip çıkaracaklar bebegini allahım çok buyuk dualardasın sende bolca dua et.

Canım mesajını daha yeni görüyorum.. ben eve geldim bile.
Buarada idrarda protein çıktı. Yarın sabah bol su içip yeniden gidip idrar testi yaptırcam.
Canim çok geçmiş olsun bir belirtin var mıydı idrarla alakalı bende çok korkuyorum ya Allah şifa versin inşallah geçer hemen

Ben dr dan geldim suyum çok fazlalaşmış bebegin cigerlerne doluyormuş bana yarın sabaha sezeryan dedi
Büyük ihtimalle küvöze de girermiş daha dünyaya gelmeden küvözde yer ayırdılar oğluma cok moralim bozuk

Krıtık haftaları geçtık sanırım.İnşallah kuvoze sadece kısa sure kontrol için alırlar.Hayırlı doğumlar inşallah

Çok geçmiş olsun canım neden öyle oldu ki birden sıkma canını erken değil en azından sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️ ilk çocukta kuvezde kalmıştı sanki

Canim merhaba senin mesajlarını okuyunca kiz kardeşim geldi aklıma epilepsi ilacı olarak ne kullanıyorsun Depakin crono 500 kullanıyorsan zaten kullanmaya başladığın anda prolaktini baskiliyor 1 ay içinde çekiliyor sütün birde senden cok ama cok önemli bir ricam olacak lütfen ilacını kullan bebeğini düşünüyorsan kullan emzirmek dünyanın en muhteşem olayı ama emzirmek için tedavine sakın ara verme birde doğumdan sonra doktorların koordine olsunlar nöbetler sıklasabiliyor onlemini alsınlar lütfen ihmal etmeyin
Canım çok teşekkür ederim tegretol cr 500 kullanıyorum içiyorum canım hamileliğim süresi boyunca da kullandım insallah sıkıntı olmazda bebeğimi sağ Salim kucağıma alırım

chiLL chiLL canım öncelikle hayırla ve sağlıkla gelsin bebeğin. Hiç korkma kavuşmuş olacaksınız. Ablam 39.haftada normal doğum yaptı ki çok çok kolay bir doğumdu. Fakat bebeğin ciğerine su dolmuş hamileyken küvöze alındı haliyle. Nefesini toparladıkça o suyu bebek kendisi atıyor yeni doğan taşipnesi diyorlar bu duruma. Korkulacak bir şey yok Allah'ın izniyle. Şimdi görsen tam bir zıpır tam bir fırlama. Dualarımız seninle.

Ağrılarımın nedenini buldum :KK70:

Eklentiler

• IMG_2684.jpg
    IMG_2684.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 68
Rabbim yardımcın olsun canım korkma Allahın izni ile tehlikeli dönem gecti kuvezde cok kalmaz ki hadi güzel haberlerini bekliyoruz

kizlar bugunde bizim kontrolumuz vardi.suanda hersey normal.bebek normal dogum pozisyonundaymis.2750 gram olmus.haftaya cuma icin tekrar cagirdi.sikismis idrarla bekliyorum dedi.muayneye gerek kalmadan acilmayi kontrol edelim dedi.sanirim cati muaynesi olmadan dogum yapacam herhalde :))

Bugun kontrolumuz vardi. Bebek biraz kucuk dedi doktor yine, proteine agirlik ver dedi. 12 gun once de ayni seyleri soylemisti. Aslinda iki muayene arasinda tam 300 gram almis, iyi degil mi sizce? Simdi son adet tarihine gore haftamiz 36+3, ama ultrasonda gosterdigi 35+0 ile uyumlu. Yani 1,5 hafta kadar yine geride. Yaklasik 2650 gram, 49cm mis. Doktor bebeklerin 3 kiloyu gecmesini isteriz diyor. Doguma daha 25 gun var insaallah, bence hayli hayli gecer zaten, 3,5 kg bile olabilir. Cok buyuk bebek de iyi degil hem bence, onu bir de dogurmak var yani. Hahaha...:skandal:

Epidural yaptiriyor cogu kisi siz ne dersiniz diye sorduk. "O an karar verilecek bir sey, zaten ilacin yapilmasi icin 4 cm kadar acikliga ulasmis olmasi gerekiyor. Kimisi o kadar acikliktan sonra zaten dayanabiliyor hic epidurale gerek kalmiyor, biz de hic fizyolojiyi bozmayalim diyoruz. Kimisi de cok aci agri cekip aman beni sezaryene alin diye yalvarmaya baslayinca o zaman sezaryendense bari epidural yapalim yine normal dogur diyoruz." dedi. Valla tebrik ettim doktoru, cok fazla normal dogum yanlisi. İnsaallah bizim de gonlumuzdeki o, hayirlisiyla her sey yolunda gitsin normal dogum yapayim sag salim. Bebegin gidisati da guzel, Nst de guzel cikti. Elhamdulillah her sey yolunda, normal dogum diye gozukuyor son durumda. Doktor, bebek kafasini bayagi yerine yerlestirmis, kalcani cok sevmis belli dedi. Hahaha...:oops:
ohh ne kadar gusel. bence kilosu da gayet yerin de .zaten haftalik 150 r alir son zamanlarda diolar yani senin bebis 3 kiloyu kesin bulur bence. boyu da cok ii 49 cm olmus bile.

O zaman makine farklı canım dediğin gibi, beni geçen gün 50nin üzerinde uzun süre kalırsa ve 70in üzerine çıkarsa yatıracaklardı çünkü. Ben de 3 kez girdim ama karışık biraz, bebeğin kalp atışı, sancı ve benim nabzım görünüyor cihazda ve bebeğin uyanık olması gerekiyormuş.
aynen ben de de 70 in uzeri cikinca serum verdiler. 50 nin ustu de sinir da demekmis. kalp atisi da 160 180 arasi isteniyor dedi benim bugun kalp atis hizi yuksek olunca serum verdiler yine.

Hiç canını sıkma doktor en iyisini bilir sağlıkla kucağına alırsın boşuna moralini bozma yarın şimdiden gözünaydın allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişine

X