- 19 Temmuz 2016
- 2.184
- 7.451
- 44
6. Dün doğdu galiba. Ben 7 ye talibimHadi inşallah 6. Sen olacan bize daha var
Evet şimdilik 7 görünüyor sizin bebeler acele etmezse@nev_ra canım geçmiş olsun sağlıkla büyüt bebeğini kaç kilo acaba inşallah bir sıkıntısı yoktur
Papatyam321 kız gitmiş sıran sen 7. Mi olursun artık :))
Evet şimdilik 7 görünüyor sizin bebeler acele etmezse
Bugün benim de 60 lardaydi. Hatta 2 kere 80 e çıktı. Bi kaç kere de 70 lere çıktı ama doktor normal dedi. İnşallah yarın doğurmamKızlar dün arkadasımın 60 latda sancısı vardı dr normal deyip yollamıs sabaha suyu gelip doğum yaptı Allah bize de böyle kolay doğumlar nasip etain İnşAllah :)
Ben yarın gidicem canım 34.haftamdayım yazarım sana ama bence cok iyi kilosu ama .Selam kızlar nasılsınız ,dun kontrolum vardı nstye girdim yolunda herşey kilosuda 2545 kg dedi ama eşim israrla zayif diyor ay anlatamiosun erkek milletine annesi öyle demiş guya35. Haftamdayim bu haftada sizlerin tospikleri kaç kiloydu ☺ay daral geldi arastiriyorum normal aslında
Doğum yapanlara çok sevindim darısı zamanında bizlere isallah
7nci sırayı ikimiz mi paylaşsak acaba ikimizin günü aynıEvet şimdilik 7 görünüyor sizin bebeler acele etmezse
Ayy evet , benim ergenlik geç sürdü.
Ve boyumda fark etmeden uzamışti.
Ama o zamanlar bilinçli kimse yanımda yoktu.
O yüzden kendi kendime böyle dert edinmisligim oldu.
Şimdi de Allah tan öncesinden biliyorum çatlak oluşumunu.. olsa da minnosumun izi sonuçta dert etmiyorum da işte olmayaydı iiidi.
Sezeryan olcak hii ..
Açıkçası bene bazen diyorum gidim diim Dr bey sezeryan istiom , die de korkuyorum ya bıçak altına yatmakta . Yani şu doğum işinden korktuğum için çocuk bile dusunemiyordum zamanında ama öyle güzel bir duygu öyle güzel anlar ki hiç bitmesin istiyorumm
Tabiii zamanı geldiğinde bitsin de ya hep öyle icerde catlatip patlatıp yan gelip yatmak olmuyor.
Onunda otesi içimde bise olcak die korkuyorum.
Göz önünde olsa en azından ağlasa kucagima alıp susturmaya caliscam
Ama karında olunca ne sıkıntısı var anlaşılmıyor ki Dr bile zor çözüyor çoğu kez okuyoruz hani..
Rabbim sen koru evlatlarımızı. .Aminn
Begüm hmm bende galiba o yüzden eklemisimdir listeme.
Epey oldu aslında bu listeyi hazirlayali yani bugünle 3 gün olmuştur.
Eşimle isim muhabbetine ara verdik.
Kız kardeşi ile bazen dile getiriyoruz.
Ona Elif istediğimi söyledim.
Yanına ikinci isimde olabilir , dddim.
Elif Su , olmaz mı , dddi.
Abine bir sor olur mu , Die dedim.
Abisi hemen Elif olmaz , demis
Tabi kız kardesi soylemedi.
Aksam eve geldi isim konusunu fln dile getirdi de öyle açıldı.
Hayır ben istersem koyarım ama onu da kirmak istemiyorum inat gidiyor bana
Ben eşime dedim sizinkilerin yanında emzirmem , diye.
Sakın birsey yok kadınız olsun fln fln , demesinler, dedim.
Söyleyip söylemediğini bilmiyorum ama ben doğum sonrası kullanırım kesin diyorum .
Günde en az 3 litre su tüketiyorum daha fazla olmazsa tabii..
Doğum sonrası nasıl devam eder bilmem.
Susuz yapamıyorum ben.
1 bardak ictim mi 5 dk sonra yine su arıyor gözüm .
Bu arada mesajima yanıt verdiğin için ayrıca teşekkür ederim .
Yanıt gelmeyince kendi kendime konuşuyor gibi kötü hissediyorum .
Uzun yazmaktan da alamıyorum kendimi valla gözler yoruluyor ama kusura bakmayın artik
19 u canım inşallahNe zamandi senin tarih canım
19 u canım inşallahNe zamandi senin tarih canım
valla bende bu kilo konusuna çok taktım senin alttaki takvime göre normal gözüküyor ama ..benimkinede kilolu diyolar neye göre kime göre karışıkSelam kızlar nasılsınız ,dun kontrolum vardı nstye girdim yolunda herşey kilosuda 2545 kg dedi ama eşim israrla zayif diyor ay anlatamiosun erkek milletine annesi öyle demiş guya35. Haftamdayim bu haftada sizlerin tospikleri kaç kiloydu ☺ay daral geldi arastiriyorum normal aslında
Doğum yapanlara çok sevindim darısı zamanında bizlere isallah
19 u canım inşallah
19 u canım inşallah
Evet canım ben 19 unda dogurcam kismetse. Ama 7. Ligi paylasirim seninle7nci sırayı ikimiz mi paylaşsak acaba ikimizin günü aynı
ama sen sezeryan günü almıştın galiba demi benimki daha belli değil doktor normal olsun diyo ben sezeryan olsun diyom bi anlaşamadık :) :)
Canim sen ozele gitmiyo musun?Kızlar şuan doğumhanede nst deyim ve bir kadının çığlıklarını duyuyorum
İnşallah7 günde atak yapan olmaz inşallah :)
Evet az kaldı çok şükür. Biz hepsinin abisi olacaktık ama siramizi kaptilarOov az kalmış :)
Korkmayalim annemm olmadi bizde cirlariz . Ben en olmadi dayanamazsam zaten bayilirim bayilincada sezeryana gecerler zaten diyorum :)))Canim sen ozele gitmiyo musun?
En sinir oldugum sey henuz dogumla alakasi olmayan normal muayeneye ya da nst ye giren insana doguran kadinlarin cigliklarini duyurmak
Enem siramizi kaptilar derken hanidir bakamadim netim cok az kalmisti pakette doguranimizmi var kizlarEvet az kaldı çok şükür. Biz hepsinin abisi olacaktık ama siramizi kaptilar
Iste boyle seyler yasayinca korkmayacagin varsa da korkarsinKorkmayalim annemm olmadi bizde cirlariz . Ben en olmadi dayanamazsam zaten bayilirim bayilincada sezeryana gecerler zaten diyorum :)))