2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar dün arkadasımın 60 latda sancısı vardı dr normal deyip yollamıs sabaha suyu gelip doğum yaptı Allah bize de böyle kolay doğumlar nasip etain İnşAllah :)
Bugün benim de 60 lardaydi. Hatta 2 kere 80 e çıktı. Bi kaç kere de 70 lere çıktı ama doktor normal dedi. İnşallah yarın doğurmam

Ben yarın gidicem canım 34.haftamdayım yazarım sana ama bence cok iyi kilosu ama .

İlk doğum sezeryan oldugu için bu normal olamıyor ne yazık ki
Bende bari sezeryan olacagım avantajlarındanda yararlanayım diyorum

Doğum sonrasıda içersin zaten vucut suya alışınca susuz kalamıyor

valla bende bu kilo konusuna çok taktım senin alttaki takvime göre normal gözüküyor ama ..benimkinede kilolu diyolar neye göre kime göre karışık

Canim sen ozele gitmiyo musun?
En sinir oldugum sey henuz dogumla alakasi olmayan normal muayeneye ya da nst ye giren insana doguran kadinlarin cigliklarini duyurmak
Korkmayalim annemm olmadi bizde cirlariz . Ben en olmadi dayanamazsam zaten bayilirim bayilincada sezeryana gecerler zaten diyorum :)))

Korkmayalim annemm olmadi bizde cirlariz . Ben en olmadi dayanamazsam zaten bayilirim bayilincada sezeryana gecerler zaten diyorum :)))
Iste boyle seyler yasayinca korkmayacagin varsa da korkarsin
Arkadasimi henuz sancilari siklasmamisken dogum yapan kadinlarin arasina almislardi sozde ozel hastanede. Cirlamasiyla cikarmalari bir oldu. Maalesef sesini cikarmayinca iyice koyun muamelesi yapiyorlar hem devlette hem ozelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…