2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İlaç kullanıyorum hastalığım yüzünden kategorisi d bebeğe geçme ihtimali yüksek olduğu icin emziremicem doğumdan hemen sonra sütüm geri çekilsin diye bir iğne yapacaklar Mıs
Canim merhaba senin mesajlarını okuyunca kiz kardeşim geldi aklıma epilepsi ilacı olarak ne kullanıyorsun Depakin crono 500 kullanıyorsan zaten kullanmaya başladığın anda prolaktini baskiliyor 1 ay içinde çekiliyor sütün birde senden cok ama cok önemli bir ricam olacak lütfen ilacını kullan bebeğini düşünüyorsan kullan emzirmek dünyanın en muhteşem olayı ama emzirmek için tedavine sakın ara verme birde doğumdan sonra doktorların koordine olsunlar nöbetler sıklasabiliyor onlemini alsınlar lütfen ihmal etmeyin

Iste boyle seyler yasayinca korkmayacagin varsa da korkarsin
Arkadasimi henuz sancilari siklasmamisken dogum yapan kadinlarin arasina almislardi sozde ozel hastanede. Cirlamasiyla cikarmalari bir oldu. Maalesef sesini cikarmayinca iyice koyun muamelesi yapiyorlar hem devlette hem ozelde.
Ayyy korkutmamak lazim aynen sinir oluyorum banada sen normale dayanamazsin dediklerinde sinir oluyorum bende yapistiriyorum cevabi o tedavilerde o asamalarda ignelerde dayandiysam inanin onada dqyanirim diyorum susuyolar
6 bebeğimiz geldi. 7.için heyecan dorukta :KK66:
Annemm masallahh kuzular geldi ya kimler dogurdu kizlar keske dogum yapanlarin listesini gorebilsekkk .
Bu arada gelen bebislere hayirli saglikli omurler dilerim annelerimiz gozunuz aydinn. Meleklerinize kavustunuz bizi unutmayin tecrubelerinizi yazin olurmu

Ayyy korkutmamak lazim aynen sinir oluyorum banada sen normale dayanamazsin dediklerinde sinir oluyorum bende yapistiriyorum cevabi o tedavilerde o asamalarda ignelerde dayandiysam inanin onada dqyanirim diyorum susuyolar

Annemm masallahh kuzular geldi ya kimler dogurdu kizlar keske dogum yapanlarin listesini gorebilsekkk .
Bu arada gelen bebislere hayirli saglikli omurler dilerim annelerimiz gozunuz aydinn. Meleklerinize kavustunuz bizi unutmayin tecrubelerinizi yazin olurmu
Kendini en iyi sen tanirsin canim dr undan baska kimseyi dinleme. Bana da normal mi sezaryen mi diyenlere artik o son anda belli olacak bisey deyip geciyorum cunkubsezaryen dedigimde de ayy keske normal dogursan diyorlar. Illa ne diyorsan tam tersi soylenecek yani. Valla biz kadinlar enteresaniz birbirimizin moralini bozmakta ustumuze yok, keske herkesin isi gucu olsa da boyle garip hallere girmeseler

Selam kızlar nasılsınız ,dun kontrolum vardı nstye girdim yolunda herşey kilosuda 2545 kg dedi ama eşim israrla zayif diyor ay anlatamiosun erkek milletine annesi öyle demiş guya35. Haftamdayim bu haftada sizlerin tospikleri kaç kiloydu ☺ay daral geldi arastiriyorum normal aslında

Doğum yapanlara çok sevindim darısı zamanında bizlere isallah

Ay boşver gayet normal bence şimdi baktım 34+3 te 2569 grammış benim de. Hatta 5 gün öndeymiş kilosu

Bugün benim de 60 lardaydi. Hatta 2 kere 80 e çıktı. Bi kaç kere de 70 lere çıktı ama doktor normal dedi. İnşallah yarın doğurmam
Benim 2 haftadır 70 lere çıkıyor ama tık yok canım :))))) banada artık sancılar normal diyor bakalım doğumlarımız ne zaman başlayacak: )

Liste kopeginn olsunnnnnnn

Al :)

1. Hayrosgiller
2. Turkuazm
3. Deryali
4. Yanne
5. Prenses
6. Nev_ra

:)

Canım sıralamayı tam bilmiyorum ama
H Hayrosgiller
deryali08 deryali08 yanne yanne nev_ra nev_ra TurkuazM TurkuazM Pamukprenses Doğum yaptılar.
Aslında bebek listesi de yapılması gerekiyor. Burada sözü melodiye bırakıyorum
:KK66:

Haftaya cuma gelecek canım ama dr cok soylendi sancı cıkıyor yatman lazım ayakta kalma diye simdi kv baya çekiniyor doğum başlayacak diye bende halsizim deyip yatıyorum pek bişeye karışmıyorum :))))
Yat canim yat kimseye hizmet etme sakin ki bebegin de strese girmesin. Hatta kv de ye soyle en azindan yemegini bulasigini fln halletsin. Onu da yapmayacaksa ne diye dogum yapmak uzere olan kadinin evine gelinir ki

Benim 2 haftadır 70 lere çıkıyor ama tık yok canım :))))) banada artık sancılar normal diyor bakalım doğumlarımız ne zaman başlayacak: )
Benim sezaryen olduğu için günü belli canım. Haftaya salı doğurcam inşallah. O yüzden diyorum inşallah bu arada normal dogurmam.

Haftaya cuma gelecek canım ama dr cok soylendi sancı cıkıyor yatman lazım ayakta kalma diye simdi kv baya çekiniyor doğum başlayacak diye bende halsizim deyip yatıyorum pek bişeye karışmıyorum :))))
Yat tabi canım. Sen yapmazsan mecbur yapacak. Bazı kV ler böyle yönlendirme bekliyor işte. Bırak sen sinir olacağına o sinir olsun. Yapamıyorsa gitsin. Sen hamileliginin tadını çıkar :)

X