Yok canım dünden beri6cok iyi davranıyor yemek falan da yapmıs nazar değmesin: )))Yat canim yat kimseye hizmet etme sakin ki bebegin de strese girmesin. Hatta kv de ye soyle en azindan yemegini bulasigini fln halletsin. Onu da yapmayacaksa ne diye dogum yapmak uzere olan kadinin evine gelinir ki
İnşAllah canım arkadasında sezaryan 18 ine sezaryan günü almışlardı sabah doğum başlayınca hemen almıslar sezaryan a :)Benim sezaryen olduğu için günü belli canım. Haftaya salı doğurcam inşallah. O yüzden diyorum inşallah bu arada normal dogurmam.
Oyyy masallah gozunuz aydin ailenize guzel yurdumuza hayirli bir evlat olsun insallah....Kizlar selam 35+3 geldi benim minnosum.Ben sağlıkla aldim kucagina darisi basiniza.
Aynen canım ana güveniyordu heralde simdi ben yapmayın ca son ana kadar bekliyor sonra kendi yapıyorYat tabi canım. Sen yapmazsan mecbur yapacak. Bazı kV ler böyle yönlendirme bekliyor işte. Bırak sen sinir olacağına o sinir olsun. Yapamıyorsa gitsin. Sen hamileliginin tadını çıkar :)
Bak odaha iyi son anda belli olacak diyeyimKendini en iyi sen tanirsin canim dr undan baska kimseyi dinleme. Bana da normal mi sezaryen mi diyenlere artik o son anda belli olacak bisey deyip geciyorum cunkubsezaryen dedigimde de ayy keske normal dogursan diyorlar. Illa ne diyorsan tam tersi soylenecek yani. Valla biz kadinlar enteresaniz birbirimizin moralini bozmakta ustumuze yok, keske herkesin isi gucu olsa da boyle garip hallere girmeseler
2 hafta daha dursun bari kizHem de 6 kişi dogurdu sen daha otur hahahaah:)
Liste kopeginn olsunnnnnnn
Al :)
1. Hayrosgiller
2. Turkuazm
3. Deryali
4. Yanne
5. Prenses
6. Nev_ra
:)
Ayy kizlarrr cok sevindim yaa masallah kuzular ozaman erkenmi geldi biraZ araliktayiz daha. Nasillar acaba anneler toparlandimi bebisler ne yapiyo ay onlar cennet kokar simdiCanım sıralamayı tam bilmiyorum ama
@Hayrosgiller
deryali08 @yanne @nev_ra @TurkuazM Pamukprenses Doğum yaptılar.
Aslında bebek listesi de yapılması gerekiyor. Burada sözü melodiye bırakıyorum
Kuzumm ayy nasil heyacanlisindirr hadi bakim saglikla hayirlisiyla al kucagina Allahim yar ve yardimcin olsun cok merak ediyorum kuzulari yaBenim sezaryen olduğu için günü belli canım. Haftaya salı doğurcam inşallah. O yüzden diyorum inşallah bu arada normal dogurmam.
Masallahh annemm doktorunda hakli simdi az daha beklese 5 kiloya yaklasqcak bunun birde cikisi var :) ama iyi ele gelir annesi topis topis bide ne dicek bu yenidogan setleri el kadar icine girerlermiki ya oyuncak bebek giysisi gibiAmin insallah 3450 gr
Su saatten sonra senden bisey beklemesinler valla dikkat et kendine bizdede misafir vardi tamam kv oturuyoruz o yapiyo gelen yardim ediyo ama ben yanlarinda oturuyorum bu sefer karnim kasiliyor simdi uzattim ayaklarimi o bile olmuyorAynen canım ana güveniyordu heralde simdi ben yapmayın ca son ana kadar bekliyor sonra kendi yapıyor
Kuzummm uzulmeee sakinn olmaz ole cok erken degil zamanin kendini bebisini uzme olurmu kuveze alirlar bakim icin bisicik olmaz. Bak kuzun dunyaya gelecek koklayacaksin goreceksinn hemencecikte verirler sana korkma olurmu aklina bisi getirme bolbol oku ve tadini cikar annesi melegine saatler kaldiBen dr dan geldim suyum çok fazlalaşmış bebegin cigerlerne doluyormuş bana yarın sabaha sezeryan dedi
Büyük ihtimalle küvöze de girermiş daha dünyaya gelmeden küvözde yer ayırdılar oğluma cok moralim bozuk
Dün gece sabaha kdar uyuyamamıştım zaten karnım öatlayacak gibiydi
zehra yada sare.. diğer isimler daha çok veriliyor sanki..Rengin
Bak odaha iyi son anda belli olacak diyeyim
2 hafta daha dursun bari kiz
Ayy kizlarrr cok sevindim yaa masallah kuzular ozaman erkenmi geldi biraZ araliktayiz daha. Nasillar acaba anneler toparlandimi bebisler ne yapiyo ay onlar cennet kokar simdi
Kuzumm ayy nasil heyacanlisindirr hadi bakim saglikla hayirlisiyla al kucagina Allahim yar ve yardimcin olsun cok merak ediyorum kuzulari ya
Masallahh annemm doktorunda hakli simdi az daha beklese 5 kiloya yaklasqcak bunun birde cikisi var :) ama iyi ele gelir annesi topis topis bide ne dicek bu yenidogan setleri el kadar icine girerlermiki ya oyuncak bebek giysisi gibi
Su saatten sonra senden bisey beklemesinler valla dikkat et kendine bizdede misafir vardi tamam kv oturuyoruz o yapiyo gelen yardim ediyo ama ben yanlarinda oturuyorum bu sefer karnim kasiliyor simdi uzattim ayaklarimi o bile olmuyor
Günlerimiz yakınmış en son ne zaman kontrole gittin cnm ve kaçıncı haftada çağırdı doktor.. Ben en son 34 de gittim 37 de gel dedi 3 hafta olunca insan bi çekiniyor.Ne için gün verdi canım sezaryn mi kontrol için mi
Ben dr dan geldim suyum çok fazlalaşmış bebegin cigerlerne doluyormuş bana yarın sabaha sezeryan dedi
Büyük ihtimalle küvöze de girermiş daha dünyaya gelmeden küvözde yer ayırdılar oğluma cok moralim bozuk
Ben dr dan geldim suyum çok fazlalaşmış bebegin cigerlerne doluyormuş bana yarın sabaha sezeryan dedi
Canım hayırlı olsun kötü düşünme lütfen ben inanıyorum ki çok iyi olacak dr her zaman en kötü ihtimali söyler ki senin haftan erken bile değil. Moralini yüksek tut çantanı kontrol et dinlen bebeğinle karsılaşacagın anı düşün dualarım seninle inşallah küvöze gerek kalmaz kalsa da toparlar annesi sende güçlü ol.Ben dr dan geldim suyum çok fazlalaşmış bebegin cigerlerne doluyormuş bana yarın sabaha sezeryan dedi
Kuzummm uzulmeee sakinn olmaz ole cok erken degil zamanin kendini bebisini uzme olurmu kuveze alirlar bakim icin bisicik olmaz. Bak kuzun dunyaya gelecek koklayacaksin goreceksinn hemencecikte verirler sana korkma olurmu aklina bisi getirme bolbol oku ve tadini cikar annesi melegine saatler kaldi
Amaninnnn moraliniz bozma canim assagi yukari zamanlari geldi zaten bebislerin küvözü onlem icin alicaklardir bisicik olmaz Allahin izniyle strese girersen bebek daha cok etkilenir annesi gor bak nasil guzel olcak :)
Canım içini ferah tutup hazırlıklarınla ilgilen, çantanı gözden geçir, aklına kötü şeyler getirme, önlem alıyolardır, belki girmeyecek küvöze ya da bir süre kalması bebeğin için hayırlı olacak. Kuzucuğunla güzel bir kavuşma anı diliyorum, hayırlı haberlerini bekliyorum, iyi dileklerim ve dualarım seninle..
Canım hayırlı olsun kötü düşünme lütfen ben inanıyorum ki çok iyi olacak dr her zaman en kötü ihtimali söyler ki senin haftan erken bile değil. Moralini yüksek tut çantanı kontrol et dinlen bebeğinle karsılaşacagın anı düşün dualarım seninle inşallah küvöze gerek kalmaz kalsa da toparlar annesi sende güçlü ol.
maşallah canım kuzunu iyi beslemişsin :) ama gerçekten 4 kiloya yakın doğacaksa vajinal dogum seni cidden zorlayabilir :/ gerçi çatı genişliğinde önemli. Inşallah hakkınd hayırlısı olurAmin insallah 3450 gr
ayy çok şaşırdım canım yaaBen dr dan geldim suyum çok fazlalaşmış bebegin cigerlerne doluyormuş bana yarın sabaha sezeryan dedi