2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
O adet sancıları gibi olanlar bende de var bir kaç gündür ama dün geceden beri pturduğum yerden zıplatan her yarım saattte bir gelen böyle sancımsı acılı ağrılı vurmalarmı diyeyim hani ne diyeyim çözemiyorum aşa aşa vuruyor sonra da taş gibi kesilmeler başlıyor. Haftaya pazartesi kontrole kadar ani birşey olmazsa gitmeyeyim doktora diyorum bir yandan da hafif hafif korkuyorum valla

Aa canım sancıların çok değil mi nasıl normal
Maşallah iyi olmanıza çok sevindim sağlıkla gelsin beyefendi

Aynı beni anlatmışsin canım dün doguracam dedim artık 5 dakikada bir kasılma bel ağrısı mide bulantısı çok kötüydüm ya demek ki hepsi hazırlık ne yapalım artık suyum gelmeyene kadar gitmem doktora

Aynen öyle acaba gidip duşa girsem mi kıyafet hazırlasam mı falan diye düşünmeye başlamıştım

Bende dün akşamdan beri 6 saat sancı çektim aynen hem belde ağrı bacaklarıma yayıldı kaşık ağrısı ve sürekli kasılma karnım taş gibi oluyordu ama pozisyon değiştirince geçiyordu oturunca başlıyordu yalancı dedikleri bu olsa gerek çok bir geceydi ya artık kanama olmadan su gelmeden doktora gitmem ya sürekli alttan bakıyorlar zorla acicaklar

Ergenlikte hızlı bpy uzamasondan da catlak oluşuyordu
Takılmasaydın keşke bu kadar simdide moralini bozma olan oldu görmemezden geleceksin :)

Artık kasılmalar sancılar olacak tabi ki sona doğru gidyoruz
Ben dün gece hiç uyumadım aksam 10:30 gibi uyudum 1:30 da kalktım ağrı ağrı ağrı
En son saate baktıgımda 5 e geliyordu
Benim de bugün kontrolüm var dr uma diyecegim ne zaman istersen al artık direnmiyorum diye
Geçen hafta dr bana tarih verecekti bebek zayıf diye istememiştim biraz daha dayanırım demiştim ama yok dayanamayacagım artık

SAydığın isimler icinde en cok hosuma giden begüm dür
Hanımefendi demekti yanlış hatırlamıyorsam eğer.

Emzirme örtüsü yaz annesi icin çok gerekli de bize ne kadar lazım olur bilmem. Yine de almıssın bulunsun zarar gelmez .

Süt konusunda da haklı
Vücüda yeterli kalsiyum giriyorsa eger su içmek süt üretimini sağlıyor

Geçmiş olsun canım inşallah kendi kendine düzelir sağlıkla al kucağına

Bel bacak kasık üçlüsü Harika acı kombinasyonu ... Valla bence de biraz psikolojik artık ammaaaaa beni hiç alttanda kontrol etmediler o yüZden de rahatım doktora gitme konusunda herhalde ama yalancı derlerse Allaaaah gece gece yollara döküldük diye de üzülücem gibi

Oğlum bile dalga geçiyor benimle artık hadi bir hastaneye gidelim gezmiş oluruz diyor o da biliyor bir şey yok gönderecekler geri evde sıkılıyor dışarı çıkmak için baba annem çok hasta hadi gidelim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…