- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
nev_ra canım geçmiş olsun sağlıkla büyüt bebeğini kaç kilo acaba inşallah bir sıkıntısı yoktur
@Bebegimgelsin kız gitmiş sıran sen 7. Mi olursun artık :))
@Bebegimgelsin kız gitmiş sıran sen 7. Mi olursun artık :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavrum benim ya hahah bak bu iyiymiş baba annem çok hastaOğlum bile dalga geçiyor benimle artık hadi bir hastaneye gidelim gezmiş oluruz diyor o da biliyor bir şey yok gönderecekler geri evde sıkılıyor dışarı çıkmak için baba annem çok hasta hadi gidelim diyor
Hadi inşallah 6. Sen olacan bize daha var
Gördüm canım bu sıra isleride değişik artık bakalım kaçıncı olacaz6 sıra kapıldı canın Nevra doğum yaptı :)
Gördüm canım bu sıra isleride değişik artık bakalım kaçıncı olacaz
Geçmiş olsun canım inşallah kendi kendine düzelir sağlıkla al kucağına
Ergenlikte hızlı bpy uzamasondan da catlak oluşuyordu
Takılmasaydın keşke bu kadar simdide moralini bozma olan oldu görmemezden geleceksin :)
Artık kasılmalar sancılar olacak tabi ki sona doğru gidyoruz
Ben dün gece hiç uyumadım aksam 10:30 gibi uyudum 1:30 da kalktım ağrı ağrı ağrı
En son saate baktıgımda 5 e geliyordu
Benim de bugün kontrolüm var dr uma diyecegim ne zaman istersen al artık direnmiyorum diye
Geçen hafta dr bana tarih verecekti bebek zayıf diye istememiştim biraz daha dayanırım demiştim ama yok dayanamayacagım artık
SAydığın isimler icinde en cok hosuma giden begüm dür
Hanımefendi demekti yanlış hatırlamıyorsam eğer.
Emzirme örtüsü yaz annesi icin çok gerekli de bize ne kadar lazım olur bilmem. Yine de almıssın bulunsun zarar gelmez .
Süt konusunda da haklı
Vücüda yeterli kalsiyum giriyorsa eger su içmek süt üretimini sağlıyor
Omru hayatimda ilk defa HGB 14 olmuş kızlar hep sınırın altındaydı şaşkınım. Demir hapı ve pekmek ise yarıyor demekki :)
12 de iyi valla.. ben 8 leri 9 ları gördüm şuan şokum :)Maşallah ben de 12yi gördüm ben şok ben iptal
12 de iyi valla.. ben 8 leri 9 ları gördüm şuan şokum :)
ben pekmez tahin yedim çocuk 2 haftada 550 gr almışAy 12 iyi olmaz mi süper :)
Ben de kesinlikle pekmez diyorum
3. Aydan itibaren kan hapı ( demir hapı ) kullan yükselmesin
Son zamanlarda pekmez ye 12yi gör :)
ben pekmez tahin yedim çocuk 2 haftada 550 gr almış
kıyamam ya sende de kilolu olcak korkusu var. Tahin vücuda çok yararlı abartmamak kaydıyla yemen iyi olur bence :)Ay bende son zamanlarda çok yiyorum tahin pekmez ama çok kilo almasından korkuyorum normal olsun