Kullandım canım hala kullanıyorum Benim Bırakma gibi bir şansım yok ömür boyu içicem hamile kaldığım da çok bırakmak istedim ama doktor atak geçirirsem hem bebeğin hayatını hemde kendi hayatımı tehlikeye atacağımı söyledi mecbur içtim hala da içiyorumGecmis olsun canim gebelik surecinde ilaclari kullandinmi doktorun ne dedi bunun icin bende geçirdiğim bi rahatsizliktan oturu ilac kullandim suan birakmaya hazirlaniyorum doktorunun yorumunu merak ettim
Daha kolay bir şey secersin belki :)
Bende kolonya şişeleri yaptım
İki saatte falan bitti
Kullandım canım hala kullanıyorum Benim Bırakma gibi bir şansım yok ömür boyu içicem hamile kaldığım da çok bırakmak istedim ama doktor atak geçirirsem hem bebeğin hayatını hemde kendi hayatımı tehlikeye atacağımı söyledi mecbur içtim hala da içiyorum
Orasi kesin :)) kolonyayida seviyorum ama sözümdr dağıtmıştım yapamadım o yüzden
Kizlar selam 35+3 geldi benim minnosum.Ben sağlıkla aldim kucagina darisi basiniza.
Ellerine sağlık canım Allah kolaylık versinBebek küvözü için tül süslemeyle ucuna asicak bi susleme anne yatagi ucu icin yine ona benzer bi susleme iste ikramliklar icin kapı süsü icin falan gibi boyumu fazlasiyla asan bi ise giristim :)
37inci haftanın içindeyim canım yeni girdik :)Ayyyy maşallah ya içimizi aydınlatttin
50 kere sormusumdur kesin ama kaç haftaliktin sen cnaim
Sağol canım nasip olursa normal :)Haydi gecmis olsun canim.
Sen normal mi yapacaktin sezaryen mi
Inşallah canım hepimizinki öyle geçer :)Aaa süper valla gözü
Aa süper güzel bir gündü desene doğuma kadar herşey böyle rahat geçer inşallah
Öyle canım amin insallah rabbim dermansız dert vermesinMalesef bazen hersey istedigimiz gibi olmuyo Rabbim korusun insallah hepsini
Canı sıkılıyordur.
Kendine yer fln aciyordur.
Benimki öyle yapio çünkü
Birde bugün fark ettim yaaa benim sol karın altında çatlaklar olusmussssssss ben şok
O kadar da dikkat ettim.
O kadar da sevindimdi.
Eğer daha cok yeniyse lierac sür gecer ve kaşıma
Kizlar selam 35+3 geldi benim minnosum.Ben sağlıkla aldim kucagina darisi basiniza.
Yok , kasimiyorum yada kasidim mi hiç hatırlamıyorum.
Önümü görmüyorum ki hiç.
Bugün öylesine bi bakindimdi....
Hiç fark etmedim ya....
Nasıl oluo bunlar :/
Hep sola yatiom Die cikmis olamaz di mi ?
Kırmızı suan ayy bi tuhaf oldum hı :/
çok teşekkür ederim canım :)