Amiiin ins Allah razi olsun :)Ellerine sağlık canım Allah kolaylık versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiin ins Allah razi olsun :)Ellerine sağlık canım Allah kolaylık versin
Ben galiba ilk hazirlayanlardanim canim. Bebek cantam ok. Kendi cantama bigun oncesinden koyacagim ufak tefek seyler var artik makyaj, kozmetik vs. Sen listeni hazirla gerisi sadece cantaya yerlestiriyorsun o kadar. Listeye karar vermek bende daha uzun surduU UgurluKedi hazırladın mi çantanı? Ben dün bebişinkini hallettim kendime daha hazırlayamadım. Izne de ayrılmadım dogurcsm ortalarda diye korkmuyor degilim:)
Canim ben catlaklari ilk yakaladigimda hemen lieraca abandim ama artik inanmiyorum gecirdigine. Bir kere o catlak olusumu basladiysa varolanlari gecirmiyorsun da ancak yenilerinin olusumunu engelliyorsun gibi sanki.Yeni çıkmıştır
Hepsola yatıyorsun diye degil bebek sola geliyor dıye desek daha doğru olur
Tam kasık üstücatlıyor orayıda suan net göremediğimiz için genelde doğumdan sonra suprız oluyor catlaklar
N nazanca1 @Minnakmucizem kızlar çilek beşikle ilgili size yazacaktım diye hatırlıyorum inşallah doğrudur.
Teslimat günü yarın, eşim bugün aradı gelecek di mi diye. Evet demişler :) gününde gelmiş olacak inşallah haber verecektim unutmadan yazayım dedim :)
Kizlar selam 35+3 geldi benim minnosum.Ben sağlıkla aldim kucagina darisi basiniza.
Bugun kontrolumuz vardi. Bebek biraz kucuk dedi doktor yine, proteine agirlik ver dedi. 12 gun once de ayni seyleri soylemisti. Aslinda iki muayene arasinda tam 300 gram almis, iyi degil mi sizce? Simdi son adet tarihine gore haftamiz 36+3, ama ultrasonda gosterdigi 35+0 ile uyumlu. Yani 1,5 hafta kadar yine geride. Yaklasik 2650 gram, 49cm mis. Doktor bebeklerin 3 kiloyu gecmesini isteriz diyor. Doguma daha 25 gun var insaallah, bence hayli hayli gecer zaten, 3,5 kg bile olabilir. Cok buyuk bebek de iyi degil hem bence, onu bir de dogurmak var yani. Hahaha...
Epidural yaptiriyor cogu kisi siz ne dersiniz diye sorduk. "O an karar verilecek bir sey, zaten ilacin yapilmasi icin 4 cm kadar acikliga ulasmis olmasi gerekiyor. Kimisi o kadar acikliktan sonra zaten dayanabiliyor hic epidurale gerek kalmiyor, biz de hic fizyolojiyi bozmayalim diyoruz. Kimisi de cok aci agri cekip aman beni sezaryene alin diye yalvarmaya baslayinca o zaman sezaryendense bari epidural yapalim yine normal dogur diyoruz." dedi. Valla tebrik ettim doktoru, cok fazla normal dogum yanlisi. İnsaallah bizim de gonlumuzdeki o, hayirlisiyla her sey yolunda gitsin normal dogum yapayim sag salim. Bebegin gidisati da guzel, Nst de guzel cikti. Elhamdulillah her sey yolunda, normal dogum diye gozukuyor son durumda. Doktor, bebek kafasini bayagi yerine yerlestirmis, kalcani cok sevmis belli dedi. Hahaha...
B Belkibiumut F ferayegul
Bugüj gşttim nst girdim normal 110 SGK 55 tl başında bana söyleyen kadın yalnış söylemiş yani.
sancım 104-150 gibi Kağıt değişmiş çok anlamadım. Doktor da önemsemedi zaten
Bebeğin boyu kg gayet iyi büyüyor haftaya yine kontrol ve nst bundan sonra her hafta görüş artık kaldı son 3 hafta
Bugun kontrolumuz vardi. Bebek biraz kucuk dedi doktor yine, proteine agirlik ver dedi. 12 gun once de ayni seyleri soylemisti. Aslinda iki muayene arasinda tam 300 gram almis, iyi degil mi sizce? Simdi son adet tarihine gore haftamiz 36+3, ama ultrasonda gosterdigi 35+0 ile uyumlu. Yani 1,5 hafta kadar yine geride. Yaklasik 2650 gram, 49cm mis. Doktor bebeklerin 3 kiloyu gecmesini isteriz diyor. Doguma daha 25 gun var insaallah, bence hayli hayli gecer zaten, 3,5 kg bile olabilir. Cok buyuk bebek de iyi degil hem bence, onu bir de dogurmak var yani. Hahaha...
Epidural yaptiriyor cogu kisi siz ne dersiniz diye sorduk. "O an karar verilecek bir sey, zaten ilacin yapilmasi icin 4 cm kadar acikliga ulasmis olmasi gerekiyor. Kimisi o kadar acikliktan sonra zaten dayanabiliyor hic epidurale gerek kalmiyor, biz de hic fizyolojiyi bozmayalim diyoruz. Kimisi de cok aci agri cekip aman beni sezaryene alin diye yalvarmaya baslayinca o zaman sezaryendense bari epidural yapalim yine normal dogur diyoruz." dedi. Valla tebrik ettim doktoru, cok fazla normal dogum yanlisi. İnsaallah bizim de gonlumuzdeki o, hayirlisiyla her sey yolunda gitsin normal dogum yapayim sag salim. Bebegin gidisati da guzel, Nst de guzel cikti. Elhamdulillah her sey yolunda, normal dogum diye gozukuyor son durumda. Doktor, bebek kafasini bayagi yerine yerlestirmis, kalcani cok sevmis belli dedi. Hahaha...
Merhaba
Öncelikle bir avazda kurtarsın Rabbim tüm hamisleri
Arkadasim formu gezerken gördüm dr ne kadar güzel açıklamış tam aradığım dr :) ilk dogumum normal.oldu ama yinede sezeryan yaparlar korkum devam ediyor nereye gidiyorsunuz kontrollere doğum ücreti ne kadar birde doktorunuz kim normal doğum yanlisi bulmak zor
Yok bence üstteki bebişin kalp atışları, 150 sancı olsa fazlasıyla hissedersin ve doktorun da önemser, artık haftalarımız ilerliyor, doğum haberi de aldıkça ben her an bekler oldum, Çarşamba kontrolüm var nst'ye girince normal değerleri sorarım tekrar.