2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hadi hayirli haberle inşallah

Hadi inşallah randevun çok güzel geçer bol şans
Sagolun kızlar nst sancı çıkmadı çünkü yoktu :) onun dışında çatı muayenesi oldum hiiiiiic korkacak birşey yok inanın hic canım acımadı hatta bu muydu dedim doktora. bebiste iyi 2800 kilosu 3 civarı doğar dedi hayırlısı :) nst de 70 tl tuttu ama benim özel sigorta karşıladı

Sagolun kızlar nst sancı çıkmadı çünkü yoktu :) onun dışında çatı muayenesi oldum hiiiiiic korkacak birşey yok inanın hic canım acımadı hatta bu muydu dedim doktora. bebiste iyi 2800 kilosu 3 civarı doğar dedi hayırlısı :)

Ayyyy maşallah ya içimizi aydınlatttin

50 kere sormusumdur kesin ama kaç haftaliktin sen cnaim

Sagolun kızlar nst sancı çıkmadı çünkü yoktu :) onun dışında çatı muayenesi oldum hiiiiiic korkacak birşey yok inanın hic canım acımadı hatta bu muydu dedim doktora. bebiste iyi 2800 kilosu 3 civarı doğar dedi hayırlısı :) nst de 70 tl tuttu ama benim özel sigorta karşıladı
Haydi gecmis olsun canim.
Sen normal mi yapacaktin sezaryen mi

Aaa süper valla gözü

Aa süper güzel bir gündü desene doğuma kadar herşey böyle rahat geçer inşallah

Gozunaydin canim bekletmemelerine cok sevindim, insan sabirsizlaniyo biran once gelsin istiyo. Ben besik gelip kurulunca vay be bunun icinde bebek yaticak diye bi acaip olmustum. Minnosun huzurlu uykular gecirsin icinde
Ben de heyecanla bekliyorum canım ❤️ Minnoşlarımız sağlıkla uyusunlar kuzum inşallah

Kaç tane yapıcaksın sayı coksa zor olur o :/

Kurabiye kutularıyla dagıtsaydın keşke

40 tane yapiyorum topraklarini falan doldurdum minik posetler alip keselerin dikisleri kaldi Allahtan yapan yardim eden var yoksa zaten mumkun degil yani yapamazdim hicbisey akillandim bir bebegi daha olursa ya yapmcam yada ilk bunlari yapicam :))

Benim karaciğer enzimlerimde sorun cıkti bu nedenle erken alma karari aldi doktorlari bebegi riske atmamak icin. Cok sukur kizimda bende iyiyiz evimize geldik bugun.sezaryan oldum genel anestezi yapildi.spinal istemedim.
Sen ve bebis iyi olun da canim ha biraz erken ha biraz gec hic onemli degil. Carcabuk eve cikmaniza da cok sevindim. Gecmisler olsun darisi saglikla hepimize insallah

40 tane yapiyorum topraklarini falan doldurdum minik posetler alip keselerin dikisleri kaldi Allahtan yapan yardim eden var yoksa zaten mumkun degil yani yapamazdim hicbisey akillandim bir bebegi daha olursa ya yapmcam yada ilk bunlari yapicam :))

Daha kolay bir şey secersin belki :)
Bende kolonya şişeleri yaptım
İki saatte falan bitti

Hiç korma spinal olmuş arkadaşlar endişelenecek bişey olmadığını söylüyorlar sadece o gün kendi kendine telkinde bulun moralini yüksek tut sen ne kadar rahat girersen doğuma o kadar iyi geçer zaten çok kısa sürüyormuş şimdiden şans dualar yanında olsun
Olumsuz konuşanlara da kulaklarını tıka sadece olumlu şeylere odaklan
Sağol canım insallah teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıcsm bende

X