Hadi hayirli haberle inşallah
Sagolun kızlar nst sancı çıkmadı çünkü yoktu :) onun dışında çatı muayenesi oldum hiiiiiic korkacak birşey yok inanın hic canım acımadı hatta bu muydu dedim doktora. bebiste iyi 2800 kilosu 3 civarı doğar dedi hayırlısı :) nst de 70 tl tuttu ama benim özel sigorta karşıladıHadi inşallah randevun çok güzel geçer bol şans
Sagolun kızlar nst sancı çıkmadı çünkü yoktu :) onun dışında çatı muayenesi oldum hiiiiiic korkacak birşey yok inanın hic canım acımadı hatta bu muydu dedim doktora. bebiste iyi 2800 kilosu 3 civarı doğar dedi hayırlısı :)
Haydi gecmis olsun canim.Sagolun kızlar nst sancı çıkmadı çünkü yoktu :) onun dışında çatı muayenesi oldum hiiiiiic korkacak birşey yok inanın hic canım acımadı hatta bu muydu dedim doktora. bebiste iyi 2800 kilosu 3 civarı doğar dedi hayırlısı :) nst de 70 tl tuttu ama benim özel sigorta karşıladı
Sagolun kızlar nst sancı çıkmadı çünkü yoktu :) onun dışında çatı muayenesi oldum hiiiiiic korkacak birşey yok inanın hic canım acımadı hatta bu muydu dedim doktora. bebiste iyi 2800 kilosu 3 civarı doğar dedi hayırlısı :) nst de 70 tl tuttu ama benim özel sigorta karşıladı
Ben de heyecanla bekliyorum canımGozunaydin canim bekletmemelerine cok sevindim, insan sabirsizlaniyo biran once gelsin istiyo. Ben besik gelip kurulunca vay be bunun icinde bebek yaticak diye bi acaip olmustum. Minnosun huzurlu uykular gecirsin icinde
Canım hastane süslemesi için neler yapıyorsun
Epiduralle spinal arasinda anesteziyi verme sekli farkli oluyo sadece
Nette bi kese begenmistim onu dikip metal kova saksilarda dagiticam Eki Görüntüle 2077946 Eki Görüntüle 2077947
Amanin bir anne dahaKizlar selam 35+3 geldi benim minnosum.Ben sağlıkla aldim kucagina darisi basiniza.
Kizlar selam 35+3 geldi benim minnosum.Ben sağlıkla aldim kucagina darisi basiniza.
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.Normal mi oldu benimde 35 artı 3 bugün telas yaptim bak şimdiKizlar selam 35+3 geldi benim minnosum.Ben sağlıkla aldim kucagina darisi basiniza.
Kaç tane yapıcaksın sayı coksa zor olur o :/
Kurabiye kutularıyla dagıtsaydın keşke
Ben de bugun tam 35+3 um bir tuhaf oldum :))Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.Normal mi oldu benimde 35 artı 3 bugün telas yaptim bak şimdi
Kizlar selam 35+3 geldi benim minnosum.Ben sağlıkla aldim kucagina darisi basiniza.
Sen ve bebis iyi olun da canim ha biraz erken ha biraz gec hic onemli degil. Carcabuk eve cikmaniza da cok sevindim. Gecmisler olsun darisi saglikla hepimize insallahBenim karaciğer enzimlerimde sorun cıkti bu nedenle erken alma karari aldi doktorlari bebegi riske atmamak icin. Cok sukur kizimda bende iyiyiz evimize geldik bugun.sezaryan oldum genel anestezi yapildi.spinal istemedim.
40 tane yapiyorum topraklarini falan doldurdum minik posetler alip keselerin dikisleri kaldi Allahtan yapan yardim eden var yoksa zaten mumkun degil yani yapamazdim hicbisey akillandim bir bebegi daha olursa ya yapmcam yada ilk bunlari yapicam :))
Sağol canım insallah teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıcsm bendeHiç korma spinal olmuş arkadaşlar endişelenecek bişey olmadığını söylüyorlar sadece o gün kendi kendine telkinde bulun moralini yüksek tut sen ne kadar rahat girersen doğuma o kadar iyi geçer zaten çok kısa sürüyormuş şimdiden şans dualar yanında olsun
Olumsuz konuşanlara da kulaklarını tıka sadece olumlu şeylere odaklan
Aa hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin. İyisiniz di mi?Kizlar selam 35+3 geldi benim minnosum.Ben sağlıkla aldim kucagina darisi basiniza.