2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
doktorum kendisi anlattı.
104-150 değerin çok iyi sancın var ama yüksek değil falan dedi.
sancım olmadığıma bende çok soru sormadım

O zaman makine farklı canım dediğin gibi, beni geçen gün 50nin üzerinde uzun süre kalırsa ve 70in üzerine çıkarsa yatıracaklardı çünkü. Ben de 3 kez girdim ama karışık biraz, bebeğin kalp atışı, sancı ve benim nabzım görünüyor cihazda ve bebeğin uyanık olması gerekiyormuş.

Nst girdiğimde bana an uyandır dediler/
makine değerleri farklıdır mutlaka Buda belli 40-50 denk geliyordur diğer makineye göre..

Hiç doğurmaya hazır değilim sancım falan olmasın

Sancı olduğu zaman karın sertleşiyor birde bebeğin kalp atışları hızlanıyor ama 150 bana da sfazla geldi 29. Haftadan beri nst ye gire gire çatı muayenesi ola ola uzman oldum sanırım doktor söylemeden daha ben diyorum bebek hareket etmemiş sancım yok bu sefer falan diye

Sizin girdiğiniz makinye göre 40-50 olabilir
Makine aynı olsa kıyasladoğımız çoktan doğurmuş olmam lazım o zaman çünkü.

Canım o cihazda gördüğün senin nabzın değil Bebişinin kalp atım hızı üstteki bebek hareketleri altta ki de sancı değerlerin bebeğin nabzının 120 ile 160 olması gerekiyo

Canım normal de bende muaf olmam lazım doğumum sezeryan ama haftam küçük olduğu icin nst de sancı çıkınca direk çatala çıkarıyorlar açılma varmı Doğum başladı mı diye

Benim ikinci Doğum olduğu için gerek görmedi doktor:
heee dersen nereye kadar kaçacağım. Çatıdan korkmuyorum sadece o çatal beni rahatsız ediyor
Doğum anında fazlasıyla bakacaklar zaten

Daha küçük ama gün belli mi sezeryan için.

Canım o cihazda gördüğün senin nabzın değil Bebişinin kalp atım hızı üstteki bebek hareketleri altta ki de sancı değerlerin bebeğin nabzının 120 ile 160 olması gerekiyo

3 değer var canım benim girdiğim cihazda, sancı, bebeğin kalp atışı, bir de benim nabzım, hemşire öyle dedi bana, genelde o da 90-100 arası çıkıyor, bebeğin kalp atışı dediğin gibi 120-160 arası, sancım da 20-30larda

Canım ben kaç kes oldum hiç korkmadım ama gel gör ki sezetyandan korkuyorum daha belli değil canım henüz gün vermedi

Demek ki her hastane cihaz farklı aman çıkmasın su sancılar

Kızlar bu mide yanması doğumdan hemen sonraa geçiyormu??? Ölüyorum mide yanmasından..

Epey İştah açılıyor malım gelen gidende oluyor
Tatlıyı az yersen geçer. Mideye baskı yaptığından yanıyor şuanda çünkü.

Canım ben kaç kes oldum hiç korkmadım ama gel gör ki sezetyandan korkuyorum daha belli değil canım henüz gün vermedi

Son destek verecek kişiyim seseryan konusunda
Allah yardımcın olsun bende fazlasıyla korkanlardanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…