2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Basta baş agrısı ilerleyen zaman da bel agrısı ihtimali var ama biraz da anestezicinizin kalitesine baglı

Ben hiç kahve içmedim normalde de cok su içerim o zaman da bol su içtim ne bel ne bas agrısı cektim

Neden şimdiden emzirmem diyorsun ki belki emzirirsin özel bir durumun mu var canım ?
Evet canım ilaç kullanıyorum kategorisi d doktorum bu ilacın sütten bebeğe çok çabuk geçtiğini söyledi o yüzden Doğum yaptıktan Sonra sütüm geri çekilsin diye iğne yapacaklar insallah bende senin gibi rahat geçiririm

Arkadaslar benim bildiğim sezaryende spinal, normal doğumda epidural oluyor
Epiduralde doğum uzun surdugu için kataterle ilaç kısım kısım veriliyor
Spinalde bir kere iğneyi yapıp bırakıyorlar

Tamamdir canım merakla bekliyorum

Doğum Anında belli oluyor ya genelde doğum şekli ( bazı durumlar hariç normal seyrinde giden gebelikten bahsediyorum. )

O yüzden şaşırdım

Hayirli haberle gel inşalah
Tatlim benim kizimda drum son randevumda normal dogum zor goruluyor.muhtemel once suyun gelebilir sakin gezinme evde dogru hastane suyun gelirse demisti.oyle de oldu bazi tecrubeli drlar tahminlerinde cok yuksek oranda tutturuyor.

Evet canım ilaç kullanıyorum kategorisi d doktorum bu ilacın sütten bebeğe çok çabuk geçtiğini söyledi o yüzden Doğum yaptıktan Sonra sütüm geri çekilsin diye iğne yapacaklar insallah bende senin gibi rahat geçiririm

Anladım canım geçmiş olsun
Valla cok güzel mamalar var artık
Mamaylada hıp hızlı buyuyorlar hiç takılma emzirme muhabbetine

Arkadaslar benim bildiğim sezaryende spinal, normal doğumda epidural oluyor
Epiduralde doğum uzun surdugu için kataterle ilaç kısım kısım veriliyor
Spinalde bir kere iğneyi yapıp bırakıyorlar

Yok canım yanlış bilgi

2 arkadaşım epidural sezeryan oldu

Anladım canım geçmiş olsun
Valla cok güzel mamalar var artık
Mamaylada hıp hızlı buyuyorlar hiç takılma emzirme muhabbetine
Canım takılsam da yapacak birşey yok maalesef sağlığı yerinde olsun ne diyeyim ki başka insanların ön yargısı Canımı sıkıyor sadece 3 doktorun 3 ğ de aynı şeyi söyledi tek doktora da sormadım ama çevreme sorsam ben kafama göre is yapıyorum

Korkutmayayım diyorsun yani sağol canım

Herkesin aynı olacak diye bir şey yok:)
Benim soinalim kötü geçmemişti zaten
Ameliyata girerken plesenta erken ayrılmıştı dr umunda haberi olmadıgı için ben ayık girmiş butun olan bitene sahit olmuştum neyse ki sonra beni bayıltmak akıllarına geldi ama olan olmuştu

Tatlim benim kizimda drum son randevumda normal dogum zor goruluyor.muhtemel once suyun gelebilir sakin gezinme evde dogru hastane suyun gelirse demisti.oyle de oldu bazi tecrubeli drlar tahminlerinde cok yuksek oranda tutturuyor.

Aaaaa maşallah ne kadar iyiymiş doktorun öngörmus resmen. Peki niye normal zor görünüyor dedi. Çatı muayeesinde diyorlarmis ama seninki farkı bir durum Sanki

Herkesin aynı olacak diye bir şey yok:)
Benim soinalim kötü geçmemişti zaten
Ameliyata girerken plesenta erken ayrılmıştı dr umunda haberi olmadıgı için ben ayık girmiş butun olan bitene sahit olmuştum neyse ki sonra beni bayıltmak akıllarına geldi ama olan olmuştu
Yaaaaaa inanmıyorum nasıl böyle birşey yaparlar şimdi ki doğumu nu nasıl yapacaksın peki canım

Canım takılsam da yapacak birşey yok maalesef sağlığı yerinde olsun ne diyeyim ki başka insanların ön yargısı Canımı sıkıyor sadece 3 doktorun 3 ğ de aynı şeyi söyledi tek doktora da sormadım ama çevreme sorsam ben kafama göre is yapıyorum

Ya sen cevreye bakma her zaman konuşup sözüm ona akıl verenler olacak
Yaptıgını yanlış bulanlar begenmeyenler
He diyip geçeceksin
Emzirtormusum diyene emziriyorum de geç acıklama yapmakla bile uğraşma
Kimseyi ilgilendirmez annesi en iyisini bilir düsünür yapar
Bunu idrak edemiyorlar

Ya sen cevreye bakma her zaman konuşup sözüm ona akıl verenler olacak
Yaptıgını yanlış bulanlar begenmeyenler
He diyip geçeceksin
Emzirtormusum diyene emziriyorum de geç acıklama yapmakla bile uğraşma
Kimseyi ilgilendirmez annesi en iyisini bilir düsünür yapar
Bunu idrak edemiyorlar
Aynen canım zaten gergin bir dönemden geçiyoruz beni daha da çok geriyorlar herkes herşeyi biliyor

Yaaaaaa inanmıyorum nasıl böyle birşey yaparlar şimdi ki doğumu nu nasıl yapacaksın peki canım

Oluyor işte bazen böyle şeyler
Hastanem pek iyi bir yer degildi aslında ben biraz da onlara bağladım biraz da nasip kısmet işte

Herkes bana kızıyor ama yine spinal istiyorum açıkcası
İlk dogumda yasadıklarımı unutmak için, doğum diyince aklıma güzel seyler gelsin istiyorum

Spinal kötü degildi benim şansım kötüydü

Selam kızlar, herkese sağlıklı son haftalar :anneadayı:
Ben 34. Haftada hala isim bulamadım Allah izin verirse kızımız olacak ama bi türlü içime sinen isim olmadı artık netleştirmek istiyorum, size listemi atsam bana beğendiklerinizi veya aklınıza gelen isimleri yazar mısınız?

Listem;

Hazel

Burçak

Erva

Erna

Elis

Nisa

Mina

Rana

Nehir

Ayşegül

Buse

Ayşim

Alçin

Nira

Sena

Sumru

Öykü

Beril

Sema

Afra

Rengin

:KK200::KK200::KK200:
Bende sendenim ya hala karar veremedim ama benim tek seçeneğim var Berra başka bir isim beğenemedim Berra yi da eşim istiyor ne zor ya bu iş:KK43:

Selam kızlar, herkese sağlıklı son haftalar :anneadayı:
Ben 34. Haftada hala isim bulamadım Allah izin verirse kızımız olacak ama bi türlü içime sinen isim olmadı artık netleştirmek istiyorum, size listemi atsam bana beğendiklerinizi veya aklınıza gelen isimleri yazar mısınız?

Listem;

Hazel

Burçak

Erva

Erna

Elis

Nisa

Mina

Rana

Nehir

Ayşegül

Buse