2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aaaaa maşallah ne kadar iyiymiş doktorun öngörmus resmen. Peki niye normal zor görünüyor dedi. Çatı muayeesinde diyorlarmis ama seninki farkı bir durum Sanki
Valla canim 8 yil gecti ne dedi hatirlamiyorum.kutlugul yuksel di doktorum hatta suyum patladi.ben yine normal dogum diye direttim.saatlerce bekledim acilmam olmadi.hoca kendi insiyatif alarak sezeryana aldi.

Kızlar ya birşey sorucam ben spiral sezeryqn olucam daha gün vermedi doktorum ama ben çok korkuyorum Doğumdan daha önce bu şekilde Doğum yapan arkadaşlar lütfen bana Bilgi verir misiniz çok korkuyorum ya bebeğe ya bana birşey olacak Mıs gibi hissediyorum bunlar normal mi

Hiç korma spinal olmuş arkadaşlar endişelenecek bişey olmadığını söylüyorlar sadece o gün kendi kendine telkinde bulun moralini yüksek tut sen ne kadar rahat girersen doğuma o kadar iyi geçer zaten çok kısa sürüyormuş şimdiden şans dualar yanında olsun
Olumsuz konuşanlara da kulaklarını tıka sadece olumlu şeylere odaklan

Hmm hayırlısı olsun

Hediyelik ne dağıtacaksın

Oyle berbat biseyin içine girdim ki eksigi bitiremiyorum hem hastane odasi susleme hem hediyelik hazirlamaya calisiyorum :KK43: tohum bombasi dagiticam ama kesesi saksisi topragi kesenin kordonu susu pusu derken mahvetti beni :KK43:

Selam kızlar, herkese sağlıklı son haftalar :anneadayı:
Ben 34. Haftada hala isim bulamadım Allah izin verirse kızımız olacak ama bi türlü içime sinen isim olmadı artık netleştirmek istiyorum, size listemi atsam bana beğendiklerinizi veya aklınıza gelen isimleri yazar mısınız?

Listem;

Hazel

Burçak

Erva

Erna

Elis

Nisa

Mina

Rana

Nehir

Ayşegül

Buse

Ayşim

Alçin

Nira

Sena

Sumru

Öykü

Beril

Sema

Afra

Rengin

:KK200::KK200::KK200:

Elis zarif bi isimmis kulagima hos geldi ama isimde en onemli sey anlami ismin anne baba üzerindeki hakki buyukmus o yuzden iyi dusunmek lazim ben cok zorlanmistim adiyla gelsin ins

İlaç kullanıyorum hastalığım yüzünden kategorisi d bebeğe geçme ihtimali yüksek olduğu icin emziremicem doğumdan hemen sonra sütüm geri çekilsin diye bir iğne yapacaklar Mıs

Gecmis olsun canim gebelik surecinde ilaclari kullandinmi doktorun ne dedi bunun icin bende geçirdiğim bi rahatsizliktan oturu ilac kullandim suan birakmaya hazirlaniyorum doktorunun yorumunu merak ettim

Oyle berbat biseyin içine girdim ki eksigi bitiremiyorum hem hastane odasi susleme hem hediyelik hazirlamaya calisiyorum :KK43: tohum bombasi dagiticam ama kesesi saksisi topragi kesenin kordonu susu pusu derken mahvetti beni :KK43:

Tohum bombası çok iyi fikir aslında
Minik saksıların içine koyup mu dagıtacaksın

He o zaman yine bir fark var ama tam bilmiyoruz
Bilene yani dr a bırakalım o zaman :)

Epiduralle spinal arasinda anesteziyi verme sekli farkli oluyo sadece
Tohum bombası çok iyi fikir aslında
Minik saksıların içine koyup mu dagıtacaksın

Nette bi kese begenmistim onu dikip metal kova saksilarda dagiticam -19955685831558680449.jpg Screenshot_20171107-183847.png

Doktorumu çok seviyorum biraz o rahatlatıyor beni ama gene de korkuyorum ne bileyim ya tansiyonum düşerse ya birşey olursa diye allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin insallah çok sağol
Amin inşallah canım merak etme ekip tam oluyor doğum anında sen sadece bebişini düşün ilk göreceğin anı ona odaklan zaman nasıl geçiyor göreceksin hemencicik girip çıkarsın hayırlısıyla
Canım birde spinalde bas ağrısı çok oluyor diyorlar kahve ve su içmek gerekiyormuş doğru mu ben emziremeyeceğim icin istediğim kadar kahve içebilirim sanırım
Canım ben çok şükür baş ağrısı da bel ağrısı da yaşamadım bol kahve içtim tabi o kadar kahveye uykusuz bi gece bekledi beni :KK53:

N nazanca1 Minnakmucizem Minnakmucizem kızlar çilek beşikle ilgili size yazacaktım diye hatırlıyorum inşallah doğrudur.
Teslimat günü yarın, eşim bugün aradı gelecek di mi diye. Evet demişler :) gününde gelmiş olacak inşallah haber verecektim unutmadan yazayım dedim :)
Gozunaydin canim bekletmemelerine cok sevindim, insan sabirsizlaniyo biran once gelsin istiyo. Ben besik gelip kurulunca vay be bunun icinde bebek yaticak diye bi acaip olmustum. Minnosun huzurlu uykular gecirsin icinde

X