Canım genel olarak Doğumdan çok korkuyorum hayatımda hiç ameliyat olmadım ya birşey olursa diye korkuyorumSpinalden dolayı mı böyle hissediyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım genel olarak Doğumdan çok korkuyorum hayatımda hiç ameliyat olmadım ya birşey olursa diye korkuyorumSpinalden dolayı mı böyle hissediyorsun?
Canım ilk bebiş mi sen mi istedin sezeryanıCanım genel olarak Doğumdan çok korkuyorum hayatımda hiç ameliyat olmadım ya birşey olursa diye korkuyorum
Evet canım ilk hayır ben epilepsi hastasıyım normal Doğum riskli olduğu icin nöroloji doktorum sezeryan ile Doğum yapmam gerektiği söyledi kadın Doğum doktorum da onayladıCanım ilk bebiş mi sen mi istedin sezeryanı
Anladım canım hayırlısıyla gelsin bebişin benim 2. Doğumum olacak ilki de spinal sezeryandı buda öyle olacak hayırlısıyla 3 ocak olarak aldık tarihimizi canım Allah ın izniyle korkma doktoruna güveniyorsan ellerine bırak seni bilgilendiriyorlar zaten zaten görmüyorsunEvet canım ilk hayır ben epilepsi hastasıyım normal Doğum riskli olduğu icin nöroloji doktorum sezeryan ile Doğum yapmam gerektiği söyledi kadın Doğum doktorum da onayladı
Canım korkunun olması elbette doğal. Ama korksak da olacak olanın o aşamada önüne geçmemiz mümkün değil. Allah bizi ve yavrularımızı korusun. Bir şey olmayacağına İnan. Tevekkül bu noktada bizi rahatlatır canımCanım genel olarak Doğumdan çok korkuyorum hayatımda hiç ameliyat olmadım ya birşey olursa diye korkuyorum
Aynen yavruss yalnız ben uyku setini nevresim alt acma minderinden alezine hatta tacınna kadar yıkıyorum oyüzden 5 makina olcak sende yıkadınmı bunları
Doktorumu çok seviyorum biraz o rahatlatıyor beni ama gene de korkuyorum ne bileyim ya tansiyonum düşerse ya birşey olursa diye allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin insallah çok sağolAnladım canım hayırlısıyla gelsin bebişin benim 2. Doğumum olacak ilki de spinal sezeryandı buda öyle olacak hayırlısıyla 3 ocak olarak aldık tarihimizi canım Allah ın izniyle korkma doktoruna güveniyorsan ellerine bırak seni bilgilendiriyorlar zaten zaten görmüyorsun
Çok sağol canım ben mi acaba sadece böyle düşünüyorum diyorum kendi kendime tabi ki rabbim ne yazdı ise o allahım korusun hepimizi insallahCanım korkunun olması elbette doğal. Ama korksak da olacak olanın o aşamada önüne geçmemiz mümkün değil. Allah bizi ve yavrularımızı korusun. Bir şey olmayacağına İnan. Tevekkül bu noktada bizi rahatlatır canım
Kızlar ya birşey sorucam ben spiral sezeryqn olucam daha gün vermedi doktorum ama ben çok korkuyorum Doğumdan daha önce bu şekilde Doğum yapan arkadaşlar lütfen bana Bilgi verir misiniz çok korkuyorum ya bebeğe ya bana birşey olacak Mıs gibi hissediyorum bunlar normal mi
Canım birde spinalde bas ağrısı çok oluyor diyorlar kahve ve su içmek gerekiyormuş doğru mu ben emziremeyeceğim icin istediğim kadar kahve içebilirim sanırımAnladım canım hayırlısıyla gelsin bebişin benim 2. Doğumum olacak ilki de spinal sezeryandı buda öyle olacak hayırlısıyla 3 ocak olarak aldık tarihimizi canım Allah ın izniyle korkma doktoruna güveniyorsan ellerine bırak seni bilgilendiriyorlar zaten zaten görmüyorsun
Doktorumu çok seviyorum biraz o rahatlatıyor beni ama gene de korkuyorum ne bileyim ya tansiyonum düşerse ya birşey olursa diye allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin insallah çok sağol
Canım ben seçmedim doktorum spinal Önerdi ikisi arasında fark varmı kiCanım sen detaylı araştırmis ve en iyisini seçmişsindir ama epidural yerine spinal tercih etme sebebin neydi
Canım birde spinalde bas ağrısı çok oluyor diyorlar kahve ve su içmek gerekiyormuş doğru mu ben emziremeyeceğim icin istediğim kadar kahve içebilirim sanırım
Oda güzel mis Ama ben bayılmadan bebeğimi görmek isterim açıkçası insallah bir sorun olmaz da görürüm sende bir sıkıntı oldu mu pekiBen spinal oldum tansiyonun oynarsa bayıltıyorlar zaten o an sana bile sormadan
Canım ben seçmedim doktorum spinal Önerdi ikisi arasında fark varmı ki
İlaç kullanıyorum hastalığım yüzünden kategorisi d bebeğe geçme ihtimali yüksek olduğu icin emziremicem doğumdan hemen sonra sütüm geri çekilsin diye bir iğne yapacaklar MısNeden emziremiyorsun canim
Vallahi bende öyle düşünüyorum hakkımız da hayırlısı olsun insallah ama etrafımda kim varsa Doğum yapan çoğu spinal oldu sanırım daha çok onu yapıyorlarVar tabii canım :) ama doktorun spinal dediyse senin için en iysini secmistir
İlaç kullanıyorum hastalığım yüzünden kategorisi d bebeğe geçme ihtimali yüksek olduğu icin emziremicem doğumdan hemen sonra sütüm geri çekilsin diye bir iğne yapacaklar Mıs
Canım birde spinalde bas ağrısı çok oluyor diyorlar kahve ve su içmek gerekiyormuş doğru mu ben emziremeyeceğim icin istediğim kadar kahve içebilirim sanırım
Vallahi bende öyle düşünüyorum hakkımız da hayırlısı olsun insallah ama etrafımda kim varsa Doğum yapan çoğu spinal oldu sanırım daha çok onu yapıyorlar